نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1017Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 236
صفحه 21 از 30 نخستنخست ... 1118192021222324 ... آخرینآخرین
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    حلیم غذایی سخت!!
    کی گفته آسونه؟!
    زهره حان جسارتا من یک نکته بگم در مورد حلیم
    بلغور رو از قبل خیس میکنیم ومیشوریمش
    حلبم خیلی راحته تنها قلقش اینه که اصلا هم نزنید
    یعنی بلغور رو با آب بپزید وقتی گوشت پخت و آب گوشت رو بهش اضافه کردید بازم همش نزنید
    تا نیم ساعت آخر
    شوید پلو تبریزی
     
    mitra40, zohre.a, آیه جون و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  2. بانک بند ناف
  3. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط ... رضوان ... نمایش پست ها
    زهره حان جسارتا من یک نکته بگم در مورد حلیم
    بلغور رو از قبل خیس میکنیم ومیشوریمش
    حلبم خیلی راحته تنها قلقش اینه که اصلا هم نزنید
    یعنی بلغور رو با آب بپزید وقتی گوشت پخت و آب گوشت رو بهش اضافه کردید بازم همش نزنید
    تا نیم ساعت آخر
    رضوان جون یه بار اینکارو کردم،یعنی بلغورو خیس کردم،حلیم بوی ترشیدگی گرفت!
    دیگه می ترسم!زحمت هم زدنشو به جون می خرم
    ممنون از راهنماییت عزیزم
    ... رضوان ... این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  4. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    زهره جون غذای راحتیه فقط هم زدنش 1کم خسته کنندست
    خوراک لوبیا
     
    zohre.a این نوشته را پسندیده.

  5. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    هلیم گندم
    ابتدا گندم پوست کنده که من برای هر نفر به طور تقریبی 100 گرم در نظر می گیرم را کامل پاک میکنیم و میشوریم (من خودم گندم پوست کنده بسته بندی سپیدار را راضیم) بعدتو قابلمه اب میریزیم تاحدی که روی مواد رو بپوشونه .گوشت مورد نظرمون یا مرغ یاگوشت گوسفندی یا بوقلمون را هم اضافه میکنیم من هر سه گوشت را تو هلیم خوردم ولی به نظرمن با گوشت گوسفندی طعم مطبوع تری داره (چون اون دوتا بوی ضحم دارن) دمبه را هم البته اوایلاضافه میکردم و برای مهمان اضافه میکنم. با شعله زیاد میذاریم جوش بیاد بعد کامل ابشو خالی میکنیم چون گندم کف میکنه موقع جوش گوشت هم که مواد تیره مانندی ازش خارج میشه دوباره پر ابش میکنیم ولی اینبار لب تا لب. وقتی جوشید زیرش رو بسیار کم میکنیم(از بالا) تا حدی که فقط جوشهای ریز بزنه و درش رو کج میذاریم چون گندم سر میره. میذاریمش به امان خدا .نکته مهم : در هیچ یک از مراحل کار همش نزنید چون لعاب داره ته میگیره ولی تا هم نزنید هیچیش نمیشه . 6-7 ساعته می پزه .من همیشه 12 شب میذارم با خیال راحت میخوابم، صبح ساعت6-7 میرم سراغش.اوایل میریختم توابکش البته زیرش هم یه کاسه بزرگ میذاشتم هی میکوبیدم البته بیشتر همسری میکوبید. ولی الان وقتی زیرشو خاموش کردم و کمی از حرارت افتاد ،میریزم تو مخلوط کن کار خودمو راحت کردم فقط چند ثانیه. دوباره میریزم تو قابلمه و زیرشو روشن میکنم نمکشو اندازه میکنم وقتی جا افتاد اماده است.در این مرحله میتوانید کره یاروغن جامد که پیشنهاد من لادن طلایی با عطر زعفران است را اضافه میکنم( یا کلا حذفش کنید و رژیمیش کنید.)
    تزیین روش هم با کنجد و دارچین که کمی تو روغن تفت دادم + شکر رنگی هم ریختم. البته بعضی ها با نمک میخورن.
    نام: DSC_1818.JPG نمایش: 1877 اندازه: 77.1 کیلو بایتنام: DSC_1820.jpg نمایش: 491 اندازه: 89.2 کیلو بایتنام: DSC_1821.JPG نمایش: 486 اندازه: 85.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط عطر سیب : ۱۳۹۳/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۸:۳۶ قبل از ظهر
    -sania-, *** صحرا 61 ***, پريناز و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  6. #165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    14
    کالاهای من
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    11
    نام: 2222222222222.jpg نمایش: 405 اندازه: 94.6 کیلو بایت
    اینم از حلیم بنده
    عطر سیب, زینب سادات۲, پريناز و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    85
    دوستم واقعا هليم هم نزنيم مطمئني ته نميگيره ؟!!!!!!!!!

  8. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4266
    پسند کرده
    5312
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamane shayan نمایش پست ها
    سلام به دوستای خوبم .
    بالاخره من هم این غول تنبلی رو شکست دادم و حلیم درستیدم .
    بلغور گندم رو دو روز خیس کردم و دیروز عصر که رفتم خونه گذاشتم بپزه . مرغ رو هم جدا با پیاز پختم و گوشتش رو جدا کردم . 3 ساعت بعد بلغور رو تو غذاساز ریختم و خوب لهش کردم.
    فکر کنم اینجا اشتباه کردم که مرغ رو هم ریختم تو غذاساز و البته آب مرغ رو هم ریختم توی قابلمه و از شب تا صبح زیرش روشن بود و صبح آماده خوردن بود . برای اولین بار خودم راضی بودم . .

    یه سوال دارم . من توی آب مرغ زردچوبه ریختم ولی خیلی کم که به نظرم اصلا نباید می ریختم چون یه کمی تغییر رنگ داد حلیمم. نظر اساتید چیه در این مورد؟
    دوست عزیز توی گوشتی که برای حلیم پخته میشه اصلا نباید ادویه زد .فقط وفقط در آخر کار کمی دارچین با روغن داغ روی حلیم که توظرف کشیده شده میدهند البته تو شهر واستان ما روش قلیه قیمه درست میکنند .

    سال های سال هست که پدر شوهرم آشپزی هیئت ومراسم میکنه و هیچ موقع تو گوشت حلیم (چه مرغ چه گوسفند)ادویه نمیزنند.
    سالادوسبزیجات
     
    aydaa و mamane shayan این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  9. #168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    34
    سلام دوستان سوال داشتم حلیم که میپزم مزه اب میگیره راستش از گندم پرک استفاده میکنم و برای پخت حلیم اول دو ساعت گندم میپزم بعد با مخلو کن اهش میکنم بعد گوشت اضافه میکنم اما حلیم خیلی سفت میشه اخه دوباره میزارمش روی گاز حلیم انقدر که میخوام نرم خوشمزه مثل بیرون نمیشه میشه راهنماییم کنید

صفحه 21 از 30 نخستنخست ... 1118192021222324 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما