نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1022Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 236
صفحه 20 از 30 نخستنخست ... 1017181920212223 ... آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,450
    میزان امتیاز
    161
    پسند شده
    4359
    پسند کرده
    5478
    نقل قول نوشته اصلی توسط شهلا ک نمایش پست ها
    یه نکته بگم؟ چرا هیچ کدومتون از نشاسته استفاده نمی کنید؟ به ازای هر 200 گرم گندم پرک یک قاشق نشاسته رو با آب مخلوط کنید و بریزید توش ... کش میاد حسابی
    عزیزم اصول کش اومدن حلیم گوشت وکوبیدن اون هستش نه اضافه کردن موادی مثل نشاسته ...خیلی چیز ها رو میشه جایگزین کرد اما غذای سنتی باید اصل واساسش درست باشه .
    سالادوسبزیجات
     
    *Afsaneh*, karena, .افسوس. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. بانک بند ناف
  3. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    panijon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    441
    میزان امتیاز
    198
    پسند شده
    9057
    پسند کرده
    5305
    حلیم
    با بلغور گندم گوشت و قلم گوسفندی
    نام: 200820144320.jpg نمایش: 660 اندازه: 82.0 کیلو بایت
    m1361, *Afsaneh* و sara chef این نوشته را پسندیده.

  4. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    268
    پسند شده
    19484
    پسند کرده
    36781
    حلیم دو نفری

    من گندم پوست کرده درسته داشتم دو پیمانه پلوپز سرخالی خیس کردم یک شب موند بعد ریختم تو غذا ساز خوب خرد شد .
    قیمه هم جدا درست کردم مقدار گوشت رو درست نمیدونم من دوتا بسته خورشی زدم که چربیش کمتر باشه یه کمی رژیمی بشه!!
    تو قیمه زرد چوبه کم میزنم و دارچین بیشتر از قیمه معمولی...
    گندم ها رو جوشوندم تا خوب له بشه بعد نصف آب قیمه رو زدم و گذاشتم خوب جا بیافته ولی خیلی سفت نباشه در این مرحله نمک و فلفل سیاه رو هم اضافه کردم...
    گوشت ها رو با دست کاملا ریش ریش کردم و کمی از آب قیمه ریختم داخلش و خوب هم زدم تا از هم باز بشن کم کم به گندم ها اضافه کردم از اینجا به بعد خیلی باید هم بخوره تا گوشت ها کاملا باز بشه من نتونستم خوب هم بزنم ای کارو به هم زن سپردم!
    نام: IMAG0118.jpg نمایش: 597 اندازه: 72.4 کیلو بایت
    نام: IMAG0125.jpg نمایش: 1611 اندازه: 57.6 کیلو بایت
    mitra40, hengamehh, گیلاس من و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    319
    میزان امتیاز
    164
    پسند شده
    3229
    پسند کرده
    7935
    سلام عزیزان
    وقت همگی بخیر
    حلیم پزون منزل ما به روایت تصویر
    گوشت مرغ(نصف یک سینه)-گندم پوست کنده(۳۰۰ گرم)-شیر(حدود یک لیوان)- فقط ۱ قاشق گلاب-تنها یک قاشق شکر-کمی کره- دارچین و کنجد برای تزیین-نمک
    گندم رو که حدود ۷ ساعت خیس کرده بودم گذاشتم حدود ۶ ساعت پخت.
    شروع پختنام: 20141019_132821[1].jpg نمایش: 584 اندازه: 91.0 کیلو بایت
    بعد از ۶ ساعت پخت با شعله ملایمنام: 20141019_182916[1].jpg نمایش: 589 اندازه: 76.9 کیلو بایت
    مرغ رو هم با پیاز و فلفل سفید و نمک و دو تکه چوب دارچین و چند برگ بو گذاشتم حدود دو ساعت و نیم خوب بپزهنام: 20141019_154929[1].jpg نمایش: 571 اندازه: 92.8 کیلو بایت
    بعد حساااابی ریش ریشش کردمنام: 20141019_182558[1].jpg نمایش: 550 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    به همراه گندما ریختم توی غذاساز و حساااابی مخلوطش کردمنام: 20141019_190342[1].jpg نمایش: 563 اندازه: 76.9 کیلو بایت
    حالا شیر و گلاب و شکر رو اضافه کردم و بعد از چشیدن نمکش رو هم اندازه کردم و دوباره رفت روی گاز و بعد کمی کره بهش اضافه کردم آخه تا همین لحظه حتی یه قطره هم روغن نزده بودم بهش
    بعد از اینکه حسابی جا افتاد(چیزی بین نیم الی هرچند ساعت که شما بخواهید) حلیم خوشششششمزتون حاضره.
    من با دارچین و کنجد و مخلوطی از کره و روغن محلی خوش عطر تزیینش کردم.نام: 20141019_203200[1].jpg نمایش: 1253 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    این اولین تجربه حلیم پزون بسی به ما چسبید. با تشکر از همه عزیزانی که از تجربیاتشون استفاده کردم.نام: 20141019_204058[1].jpg نمایش: 567 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    mitra40, *Queen*, karena و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    107
    پسند کرده
    18
    سلام به دوستای خوبم .
    بالاخره من هم این غول تنبلی رو شکست دادم و حلیم درستیدم .
    بلغور گندم رو دو روز خیس کردم و دیروز عصر که رفتم خونه گذاشتم بپزه . مرغ رو هم جدا با پیاز پختم و گوشتش رو جدا کردم . 3 ساعت بعد بلغور رو تو غذاساز ریختم و خوب لهش کردم.
    فکر کنم اینجا اشتباه کردم که مرغ رو هم ریختم تو غذاساز و البته آب مرغ رو هم ریختم توی قابلمه و از شب تا صبح زیرش روشن بود و صبح آماده خوردن بود . برای اولین بار خودم راضی بودم . .

    یه سوال دارم . من توی آب مرغ زردچوبه ریختم ولی خیلی کم که به نظرم اصلا نباید می ریختم چون یه کمی تغییر رنگ داد حلیمم. نظر اساتید چیه در این مورد؟
    هنوز هم می شود از نو شروع کرد …

  7. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    403
    پسند شده
    8266
    پسند کرده
    19082
    حلیم با گوشت مرغ
    2 عدد فیله ی مرغ رو جدا پختم و ریش کردم و 1 مقدار هم گذاشتم با گندم میکس کردم.گندم هم 5 ساعت خیس کردم پختم حسابی که وا رفت نمک و ا ق روغن حیوانی زدم و تو غذا ساز میکسش کردم
    برا روشم روغن کرمانشاهی - شکر و دارچین- کنجد و پودر نارگیل جهت صبونه
    این روغن طعم حلیم رو زیر و رو میکنه باعث میشه دارچین هم بیشتر عطرش حس بشه
    نام: DSC00200.jpg نمایش: 518 اندازه: 67.8 کیلو بایتنام: DSC00208.jpg نمایش: 1834 اندازه: 85.9 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    zohre.a, گیلاس من, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,268
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    294
    پسند شده
    16879
    پسند کرده
    12012
    حلیم غذایی سخت!!
    کی گفته آسونه؟!

    برای حلیم،مقدار گوشت و بلغور گندم اگر برابر باشه خوشمزه تر میشه و بهتره از قسمتهای چربتر گوشت،مثل قلوه گاه و سردست استفاده بشه.اول گوشتو میذاریم بپزه بدون هیچ افزودنی!گندم بلغور شده رو هم میذاریم با آب زیاد بپزه و مدام باید هم بزنیم تا ته نگیره!گوشت پخته شده رو ریش ریش می کنیم و به همراه آب گوشت به گندمها اضافه می کنیم و هم چنان به هم زدن ادامه می دیم..هر وقت نیاز به آب داشت ،آب جوش اضافه می کنیم.بعد از له شدن و یکدست شدن،کمی نمک برای مزه دار شدنش می زنیم. و بعد از پخت کامل،زیرشو خاموش می کنیم و با گوشتکوب برقی له و لورده ش می کنیم تا کشدار بشه.فقط باید در طول پخت زیرش کم باشه تو مدام هم زده بشه تا ته نگیره.

    نام: 20141104_085506.jpg نمایش: 431 اندازه: 83.4 کیلو بایت
    -sania-, zardin, محیا خانوم و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  9. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,098
    میزان امتیاز
    389
    پسند شده
    10273
    پسند کرده
    14013
    حلیم با گوشت مرغ, ۲پیمانه گندم از قبل خیس خورده ,مرغم وقتی پخت حدود ۱پیمانه شد,گندم رو میذاریم با آب خوب بپزه ومرغ هم با کمی نمک و پیاز و چوب دارچین گذاشتم پخت و بعد همه مواد رو تو مخلوط کن ریختم تا نرم بشه
    نام: IMG_۲۰۱۴۱۱۲۰_۲۰۱۸۴۹-2.jpg نمایش: 363 اندازه: 90.0 کیلو بایت
    زینب سادات۲, m1361 و sara chef این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

صفحه 20 از 30 نخستنخست ... 1017181920212223 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما