نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1017Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 236
صفحه 2 از 30 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10399
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: حلیم ..غذایی آسان

    حليم
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]مواد لازم:[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]بلغور گندم سه پيمانه
    گوشت گوسفندي پخته*شده يك پيمانه[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]آب گوشت دو پيمانه[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]كره 100 گرم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]كنجد سه قاشق غذاخوري[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]زنجبيل نصف قاشق چايخوري[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پودر دارچين، شكر و نمك به ميزان لازم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طرز تهيه:[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]بلغور گندم پاك*شده را آسياب كرده و با هشت پيمانه آب خيس كنيد و به مدت پنج ساعت بگذاريد بماند. سپس آن را روي حرارت ملايم قرار داده تا بپزد و لعاب*دار شود (حدود دو ساعت) در اين هنگام آب گوشت، كره و زنجبيل را اضافه كرده و بگذاريد چند جوش بخورد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]در انتها نمك، گوشت و كنجد را نيز افزوده و حدود 15 دقيقه بگذاريد تا جا بيفتد و در اين مدت هم زده تا ته نگيرد. در نهايت روي آن را با كره آب*شده، دارچين و كنجد مي*توان تزئين كرد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نكته:[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] در غذاهايي كه حاوي جو يا گندم است نمك در مرحله آخر پخت اضافه شود تا ته نگيرد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] در حليم مقدار كمي نمك لازم است حتي در صورتي كه با شكر سرو شود، چون در غير اين صورت بي*مزه مي*شود.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]منبع: مجله خانواده سبز[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]خانم فرشته عطایی[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    کیجا, Nicole68, maman_mahya و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. بانک بند ناف
  3. #10

    Re: حلیم ..غذایی آسان

    [JUSTIFY]


    مواد لازم:


    گوشت بي استخوان: 2 کيلو
    گندم پوست کنده نيم کوب: 250 گرم
    پياز: 5 تا 6 عدد
    ماست: 2 ليوان
    گوجه فرنگي رنده شده: 2 عدد
    سير رنده شده: يک قاشق مرباخوري
    زنجفيل رنده شده: يک قاشق مرباخوري
    ادويه هندي (گراماسالا): 3 قاشق مرباخوري
    برگ نعناي تازه: يک استکان
    ليموترش تازه: 6 تا 7 عدد
    زردچوبه، نمک، فلفل سياه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
    فلفل سبز: 1 تا 6 عدد

    طرز تهيه:


    مرحله ي اول: پياز ها را خلالي خرد کنيد. آنگاه نيمي از آن ها را سرخ کنيد. سپس گوشت را خرد کرده و شسته، داخل آبکش بگذاريد تا آبش برود و پس از آن در ظرفي قرار داده و با ماست، پياز داغ، سير، زنجفيل رنده شده، ادويه ي هندي (گراماسالا)، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کنيد و بگذاريد دست کم دو ساعت بماند (اگر اين مواد را شب قبل آماده کنيد و داخل يخچال بگذاريد و صبح بپزيد خوش طعم تر خواهد شد)
    بعد بگذاريد بپزد؛ هنگام پختن در قابلمه را نگذاريد تا ماست نبرد و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد. موقع پختن گوشت، کمي نعنا تازه و گوجه فرنگي رنده شده و فلفل سبز (به دلخواه) بيفزاييد. وقتي گوشت ها کاملاً پخته شد آن ها را با گوشت کوب و يا همزن برقي کاملاً له کنيد.
    مرحله ي دوم: گندم ها را از شب قبل خيس کنيد و صبح بار بگذاريد تا خوب بپزد، آنگاه آن ها را با گوشت کوب، يا همزن کاملاً له کنيد. در آخر گندم ها و گوشت ها را مخلوط کرده و بگذاريد بپزد و جا بيفتد. از نعنا، پيازداغ و ليموترش براي تزيين استفاده کنيد.
    از نظر همه ي همکاران ما اين غذا خيلي خوشمزه و مطلوب است. توصيه مي کنيم شما هم امتحانش کنيد.



    منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47 [/JUSTIFY][JUSTIFY]
    نويسنده: زينب دهقان [/JUSTIFY]
    mitra40, نازنین2010 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    257

    Re: حلیم ..غذایی آسان



    من از مرغ استفاده کردم و گندم پرک که خیلی زود پخت :*
    monir11 این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: حلیم ..غذایی آسان

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    برای اولین بار میخوام به سفارش بابام حلیم درست کنم با بلغور. 1-برای 5نفر چقدر بلغور و گوشت استفاده کنم ؟2-از گوشت قربانی (گوسفند)میتونم استفاده کنم اخه مونده رو دستم ؟3- دوستم میگفت گندم و گوشت رو بریز تو مخلوط کن تا کشدار بشه . به نظرتون اینکارو بکنم ؟4- از عصاره بره مگی استفاده بکنم ؟ میدونم سوالاتم شاید به نظرتون خنده داره ولی خوب هم بار اولمه وهم ما اذریا کلا زیاد حلیم درست نمیکنیم .دوستون دارم هزارتتتتتتتتتتتتتا

    1. عزیزم بستگی به اینداره که چقدر حلیم خور باشید؟ من برای 5 نفرمون اگه از گندم استفاده کنم 300 گرمه که از شب قبل می خیسونمش ، اگه از گندم پرک استفاده کنم نیم کیلو که نیاز به خیسوندنم نداره و زودتر آماده میشه،از بلغورم تا حالا استفاده نکردم در مورد گوشتم بازم ذایقه ایه من اگه مرغ بذارم واسه خودمون یه سینه و یه رون میذارم (یعنی نصف سینه کامل و1 رون) گوشتم چون من کم میخورم مقدارش کمتره،البته ما بیشتر طعم اصلی خود حلیمو دوست داریم
    2.از گوشت قربانی هم میتونی استفاده کنی اما گوشت گوسفند تازه بو میده ها اگه مثل منید استفاده نکن اگه به بو حساس نیستین با پیاز بیشتر بپز و بعد بریز دور
    3.اگه گوشت کوب برقی دارید که نیاز به اینکارم نیست فقط اتمام پختتون روی همون اجاق گوشت کوبو استفاده کنین،اگرم ندارید غذا ساز بهتر از همه ست من قبل از اینکه گوشت کوب برقی بخرم همه ی شیوه ها رو امتحان کردم اعم از چرخ گوشت و ... اما غذا ساز به دلیل حجم بیشترش بهتر از بقیه بود وگرنه با مخلوط کن چند مرحله ای میشه دیگه
    4.اگه اون گوشت قربانیرو میریزی نه همون واسه ت بسه
    5.سولاتت خنده دار نبود
    کیجا و monir11 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #13
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: حلیم ..غذایی آسان

    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: حلیم ..غذایی آسان

    ممنونم سامره خانم گل . این هم مشق من . اصلا باور نمیکردن که کار منه .

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: حلیم ..غذایی آسان

    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    نوش جونتون عزیزم،خدا رو شکر که همه خوششون اومد قیافه ش که بسی هوس انگیزه
    حالا بیا بگو از کدوم روش شمام استفاده کردی؟ مخلوط کن؟ غذا ساز؟ یا گوشت کوب برقی؟
    سامره جان من از بلغور با گوشت گوسفند استفاده کردم . بلغورها را در مخلوط کن ریختم ولی هر دفعه از صافی گذراندم و گوشت را هم با گوشت کوب معمولی ریش ریش کردم

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    851
    پسند کرده
    102

    Re: حلیم ..غذایی آسان

    حلیم با دستور مطبخ رویا:



    عالی بود، برای اولین بار درست کردم، خیلی راحت و خوشمزه بود،
    تو این عکس نشون دادم که چقدر هم کشدار شد، ممنون رویا جون


صفحه 2 از 30 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما