نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1017Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 236
صفحه 18 از 30 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    گوشت ران وقلوه گاه گوسفندی رو تنها با آب گذاشتم تو زودپز وسه ساعتی پخت وله شد .گندم بلغور شده (یارمه)رو هم جداگانه گذاشتم با آب بپزه بعد هردورو با هم مخلطو کردم ونمک اضافه کردم .کوبیدم تا نرم وکش دار بشه .برای قلیه ی روش هم پیاز داغ کردم وگذاشتم خووووووب سرخ بشه وکمی به سیاهی بزنه بعد تکه های ریز دنبه وگوشت پخته رو بهش اضافه کردم وتفت دادم وبعد لپه رو اضافه کردم فلفل سیاه ودارچین ریختم وبا مقدار کمی آب گذاشتم با حرارت کم لپه هاش بپزه .

    جاتون خالی بسیار خوش مزه بود فقط من با دست کوبیدم اونطور که باید بلغورش له نشده بود اما طعمش عالی بود

    این ظرف رو برای همسری که افطار جایی دعوت بودند کنار گذاشته بودم برای همین روش کمی بسته .



    یه لفمه نون حلال
     
    ماناسهیل, m1361, آسابانو و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. بانک بند ناف
  3. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761
    300 گرم بلغور گندم رو از شب قبل خیس دادم.با کمی نمک به مدت 4 ساعت پختم.یک عدد سینه مرغ پخته شده رو ریش ریش کردم و بهش اضافه کردم یه مقدار که پخت ریختم تو میکسر خوب مخلوط کردم دوباره گذاشتم تو قابلمه به مدت نیم ساعت پخت.

    .............
     
    ostooreh, m1361, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  4. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۵
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1
    سلام.حلیم با مرغ خوبه یا گوشت گوسفند؟گندم بوست کنده باشه؟

  5. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1360
    یه روز ظهر تصمیم گرفتم برای افطار حلیم درست کنم.
    300 گرم بلغور گندم رو با یه بازو و بال بوقلمون درسته و یه دونه پیاز درسته و نمک و فلفل و چند تا تیکه چوب دارچین و چند تا برگ بو (برای احتیاط!) و مقداری آب رو گذاشتم توی قابلمه و وقتی جوش اومد روی شعله خیلی کم گذاشم پخت. بعد از حدود 2 ساعت پیاز و چوب دارچین و برگ بوها و بوقلمون ها رو که کاملا پخته بودم در آوردم و گوشت ها رو ریش ریش کردم و با گوشتکوب برقی بلغورهای شکفته شده را له کردم و بعد گوشت ها رو ریختم توی دیگ و کمی دارچین و نمک و روغن کرمانشاهی اضافه کردم و نیم ساعت هم زدم تا کش دار شد و جا افتاد. آخر سر هم کمی شکر اضافه کردم ولی شکر اصل کار موند برای سر سفره که هر کس هرمقدار خواست بریزه.
    خیلی عالی و کشدار شده بود. بردیم خونه مادرشوهر جان برای افطاری.

    نام: 201407097626.jpg نمایش: 469 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    مامان غزل, خرسند, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    نقل قول نوشته اصلی توسط kopoli نمایش پست ها
    سلام.حلیم با مرغ خوبه یا گوشت گوسفند؟گندم بوست کنده باشه؟
    با گوشت گوسفندی بیشتر کش دار میشه وخوش مزه تر میشه اما کسانی که براشون گوشت قرمز مضر هست میتونن از گوشت مرغ استفاده کنند.

    گندم هم باید پوست کنده باشه که لعاب بده ....
    یه لفمه نون حلال
     
    samin93, *Afsaneh* و گیسو خاتون این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  7. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    *حلیم*

    1 پ بلغور گندم+سینه مرغ 200 گرم(که من گوشت گوسفند ریختم)+کره +آرد 3 ق س+نمک

    بلغور رو همراه اب و گوشت و کمی نمک برای اینکه از بی مزگی در بیاد چون ما با شکر میخوریم... گذاشتم پخته بشه و یه پیاز درسته... وقتی پخت و لعاب انداخت گوشت و پیاز رو جدا کردم و گوشت رو ریشه ریشه کردم و بعد آرد رو با کمی از حلیم داغ توی ظرف جدا قاطی کردم که گلوله نشه بعد داخل قابلمه ریختم چندتا قل که زد گوشتو اضافه کردم ...برای روش هم کمی کره آب کردم و دارچین و پودر پسته...
    چندتا از دستورا رو خوندم تقزیبا همه مثله همه ولی این دستور رو از تلویزیون دیده بودم.

    نام: 01072014823.JPG نمایش: 1404 اندازه: 36.5 کیلو بایت
    nora1, خرسند, ada و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  8. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Saeedeh via M آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    638
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    5681
    پسند کرده
    6448


    نام: DSC_2488.jpg نمایش: 450 اندازه: 101.1 کیلو بایت

    گوشت و با پیاز و چوب دارچین گذاشتم بپزه.
    بلغور گندمم ک یکی دو ساعت خیس کردمو جدا گذاشتم بپزه.
    حدودا یک ساعت بعد ک بلغورا کامل پخته بود و هنوز آبش زیاد بود خاموشش کردم و ریختم تو غذا ساز بلغورا رو و خوووب میکس کردم ک لعاب بده.
    بعد بلغورا رو از صافی ریز رد کردم که سبوساش جدا شه.
    دوباره ریختم تو قابلمه و گذاشتم با حرارت کم بجوشه
    گوشتا که پخت از تو پیازا درآوردم و با گوشتکوب دستی کف قابلمه کشیدم ک ریش ریش بشه.نکوبیدم کشیدم.گوشتا رو ریختم تو بلغورا و یکم آب گوشتم ریختم.یکم نمک یکم زنجبیل و دارچینم ریختم و گذاشتم آبش کم شه آخراشم زیاددد همش زدم که خوووب کشدار بشه.
    روشم کره محلی و دارچین😋
    خییییلی خوشمزه شده بود
    m1361, sara chef, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی.. یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا..!!

  9. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    3
    سلام دوستان.من تازه به جمع مامی سایت پیوستم.البته همیشه از مطالب و هنرهای زیباتون استفاده می کردم.از آشنایی با تک تک شما ها خوشحالم.
    حالا یه سوال برام پیش اومده:من دیدم کسی حلیم رو توی خونه درست کرد ولی انگار سبوس گندم داشت که خوب له نشده بود.اگر از گندم پوست کنده استفاده بشه این حالت پیش نمیاد؟منظورم اینه که مثل حلیم بیرون یکدست میشه؟
    با تشکر

صفحه 18 از 30 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما