نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1017Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 236
صفحه 16 از 30 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8107
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nicole68 نمایش پست ها
    سلام دوستانمن به یه مشکلی خوردم!از شب قبل گندم پرک رو گذاشتم خیس خورد و با همون اندازه گوشت ساعت 4 روز بعد گذاشتم پخت...با چوب دارچین...حدودای 8 هم ریختم تو مخلوط کن و هم زدم...روشم کنجد و کره ی آب شده با دارچین زدم...امااااااا چشمتون روز بد نبینه مزه ی آب می ده!نمی دونم آبش زیاده یا چی!خلاصه که نه با نمک تونستیم بخوریم نه با شکر!اصلا مزه ندارهکسی نمی دونه مشکل من چیه و چطور حل می شه؟؟؟دوباره بذارمش رو گاز ته نمی گیره؟
    نیکول عزیز من توی همین تاپیک یاد گرفتم و تست کردم. حتما حتما باید هم نمک بزنید هم شکر. من خودم شیرین دوست دارم ولی یکی دو قاشق نمک باعث می شه تازه شیرینی اش حس بشه. همون طور که توی کیکهای خوب هم می بینیم یه نوک انگشت نمک توی رسپی هست، برا حس بهتر مزه، نیاز به نمک هست. اول یکی دو قاشق نمک بزن بعد حسابی شکر و دارچین بزن و در نهایت روش کره آب شده بریز.
    Nicole68, کیجا, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کیجا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    1415
    پسند کرده
    4439
    نگارا جان این مشکل پارسال منم بود
    یعنی وقتی روی گاز هست نمک بزنم؟
    آخه اصلا مزه ای که باید نمیداد .من حلیم بی شکر بی ابلیمو میخورم (یعنی هیچی بهش نمیزنم خود حلیم یک مزه ی خوبی داره) پارسال حلیمی که من درست کردم با دستور مامانم ؛ هم ادویه و هم موادش اندازه بود بوی خوشی هم داشت ولی ته مزه ی آب میداد. دخترخالم گفت شاید واسه کم بودن ادویه س برو بازم دارچین و فلفل بزن
    راستش قرار بود با خودم ببرم برای افطاری جایی که دیگه وقت نداشتم به جای آش بردم. بعدش بهش دارچین بیشتری اضافه کردم ولی طعمش دلخواه نشد(بهتر شد)
    حلیم مهمان امام
    حسین
     
    Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    یا رب !
    روا مدار گدا معتبرشود؛گر معتبرشود ز خدا بی خبر شود

    حجره خورشیدتویی خانه ناهید تویی روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

  4. #123
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8107
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط کیجا نمایش پست ها
    نگارا جان این مشکل پارسال منم بود
    یعنی وقتی روی گاز هست نمک بزنم؟
    آخه اصلا مزه ای که باید نمیداد .من حلیم بی شکر بی ابلیمو میخورم (یعنی هیچی بهش نمیزنم خود حلیم یک مزه ی خوبی داره) پارسال حلیمی که من درست کردم با دستور مامانم ؛ هم ادویه و هم موادش اندازه بود بوی خوشی هم داشت ولی ته مزه ی آب میداد. دخترخالم گفت شاید واسه کم بودن ادویه س برو بازم دارچین و فلفل بزن
    راستش قرار بود با خودم ببرم برای افطاری جایی که دیگه وقت نداشتم به جای آش بردم. بعدش بهش دارچین بیشتری اضافه کردم ولی طعمش دلخواه نشد(بهتر شد)
    هدی جون حدس می زنم مشکل همین بوده باشه. قشنگ یادمه اولین بار که داشتم یاد می گرفتم یکی از کاربرا گفته بود حتما اواخر پخت نمک بزنید؛ حتی اگر حلیم رو شیرین می پسندین. اگر نزنین مزه آب می ده. و خودم هم اولین بار تجریه کردم همین طور بود. حالا می گردم شاید اون پست رو پیدا کنم. به هر حال بله هر مزه ای بخواین بده باید کمی نمک رو بزنین.

    این اولین تجربه خود من
    هلیم (حلیم)

    اینم یکی دیگه
    هلیم (حلیم)


    اینم لینک توضیح heaven عزیز درباره قضیه نمک. من چرا فکر کردم یکی از کاربرها بود...
    هلیم (حلیم)

    اینم توضیح سامره عزیز درباره نمک
    هلیم (حلیم)


    اینم توضیح نجمای عزیز درباره نمک
    هلیم (حلیم)
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, کیجا, Nicole68 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    191
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    32
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    هدی جون حدس می زنم مشکل همین بوده باشه. قشنگ یادمه اولین بار که داشتم یاد می گرفتم یکی از کاربرا گفته بود حتما اواخر پخت نمک بزنید؛ حتی اگر حلیم رو شیرین می پسندین. اگر نزنین مزه آب می ده. و خودم هم اولین بار تجریه کردم همین طور بود. حالا می گردم شاید اون پست رو پیدا کنم. به هر حال بله هر مزه ای بخواین بده باید کمی نمک رو بزنین.

    این اولین تجربه خود من
    هلیم (حلیم)

    اینم یکی دیگه
    هلیم (حلیم)


    اینم لینک توضیح heaven عزیز درباره قضیه نمک. من چرا فکر کردم یکی از کاربرها بود...
    هلیم (حلیم)

    اینم توضیح سامره عزیز درباره نمک
    هلیم (حلیم)


    اینم توضیح نجمای عزیز درباره نمک
    هلیم (حلیم)
    نگارا جان بنظر شما نسبت 3پیمانه بلغور به 1 پیمانه گوشت مناسبه؟بعد شما که بلغورو خیس میکنید آبشو دور میریزید؟
    ayd این نوشته را پسندیده.

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3311
    پسند کرده
    4190
    مرسی ازت نگارا جوندرست شد و تقریبا می شه گفت خودم که دیوونش شدم!!باورم نمی شه یه ذره نمک و شکر اینقد موثره!!!مرسییییییییییییییی یییی
    پیتزا
     
    Negara, ayd و گیسو خاتون این نوشته را پسندیده.

  7. #126
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8107
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط janeti نمایش پست ها
    نگارا جان بنظر شما نسبت 3پیمانه بلغور به 1 پیمانه گوشت مناسبه؟بعد شما که بلغورو خیس میکنید آبشو دور میریزید؟
    بله عزیزم، فکر می کنم خوبه. نصف یا یک سوم نسبت خوبیه بین گوشت و بلغور.
    من دور می ریزم. البته دلیل خاصی برای این کار ندارم. شاید هم بشه با همون آب پخت.
    ayd, janeti و aydaa این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ***ستاره *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1684
    پسند کرده
    2320
    برای اولین بار حلیم پختم به نظرم عالی بود همه تعریف کردند
    اول سه چهارم لیوان گندم حلیمی رو خیس کردم و بعد وقتی چند ساعت پخت حسابی میکس کردم (البته من با گوشت میکس کردم تا کش دار تر بشه )و بعد گوشت مرغ و گوشت گوسفند رو هر کدوم روبا پیاز پختم و ریش ریش کردم و آبش هم داخل گندم استفاده کردم و بعد با یه استکان شیر گذاشتم بمونه نمک هم زدم و البته یه کوچولو شکر و دارچین و کره هم زدم تا حسابی طعم دار بشه و وقتی به غلظت دلخواه رسید خاموش کردم و با شکر و دارچین سرو کردم

    ویرایش توسط ***ستاره *** : ۱۳۹۳/۰۴/۱۵ در ساعت ۰۹:۲۴ بعد از ظهر
    تپل طلا, m1361, *فاطیماه* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کوتاه مینویسم دوستت دارم . . . .اما از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم . . .

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    موش خرما آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,447
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4604
    پسند کرده
    2933
    و اما داستان حلیم پزون من که برای زنگ تفریحتون میگم
    بعد کلی تفحس!!(املاش درسته؟!) حالا بگم گشت و گذار ، در این تاپیک، رفتم که حلیم بپزم غافل از اینکه بلغور جو هم داریم بلغور گندم هم همچنین!تو دستورها من فقط به بلغور توجه کردم! نگو منظور بلغور گندم بوده
    خلاصه من با جو یا بلغورش!! نمیدونم فرقش چیه پختم، چون زمانم کم بود بعد ۲-۳ ساعت پخت رفت تو یخچال
    تا من بعد ازظهر برم بزارمش برای بقیه پختش
    ولی ایا اصلا مزه خواهد داشت!!!!!!!!!!
    این بود انشای حلیم پزون من که شکست خورد

صفحه 16 از 30 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما