نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1017Likes

موضوع: هلیم (حلیم)

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 236
صفحه 15 از 30 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    محل سکونت
    بیرجند
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    426
    پسند کرده
    150
    حليم با گوشت
    كمي بلغور گندم و گندم پوست كنده را از شب قبل خيس كردم بعد با گوشت گذاشتم تا صبح پخت. بعد گوشتو ريش ريش كردم و گذاشتم تا جا بيفتد. بعد با گوشت كوب برقي ميكس كردمو صبحانه ميل كرديم . تجريه جالبي بود. مرسي از همگيتون
    نام: حليم.jpg نمایش: 545 اندازه: 13.4 کیلو بایت
    samin93, m1361, ayd و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    حلیم

    هلیم (حلیم)

    به جای بوقلمون سینه مرغ پختم .

    از دفعه بعد هم به جای بلغور گندم از گندم پوست گرفته استفاده میکنم .


    nora1, m1361, شیرین بیان و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  4. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *فاطیماه* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    509
    پسند کرده
    2604
    سلام دوستان
    این حلیمای بیرون رو با گوشت بوقلمون میپزن یا گوشت گوسفند؟
    و دیگه بلغور گندم داره یا گندم پوست کنده؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    ayd این نوشته را پسندیده.
    پدر، بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است...


  5. #116
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,481
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19208
    پسند کرده
    26833
    نقل قول نوشته اصلی توسط *فاطیماس* نمایش پست ها
    سلام دوستان
    این حلیمای بیرون رو با گوشت بوقلمون میپزن یا گوشت گوسفند؟
    و دیگه بلغور گندم داره یا گندم پوست کنده؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    بیرون معمولا از گوشت گردن گوسفند استفاده می کنن
    قورمه سبزی
     
    ayd این نوشته را پسندیده.

  6. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    191
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    32
    دوستان من برای اولین بار میخوام حلیم درست کنم ،بفرمایید با بلغور گندم خوشمزه تر میشه یا گندم پرک؟گوشتکوب برقی وزودپزم هم ندارم ولی میخوام حلیمم صاف باشه،میشه راهنمایی کنیدو مقدار برای 4نفر بدید؟ممنون
    ayd و مامان مرجان این نوشته را پسندیده.

  7. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36118
    پسند کرده
    54986
    نقل قول نوشته اصلی توسط janeti نمایش پست ها
    دوستان من برای اولین بار میخوام حلیم درست کنم ،بفرمایید با بلغور گندم خوشمزه تر میشه یا گندم پرک؟گوشتکوب برقی وزودپزم هم ندارم ولی میخوام حلیمم صاف باشه،میشه راهنمایی کنیدو مقدار برای 4نفر بدید؟ممنون
    با اجازه اساتید

    با بلغور خوشمزه تر می شه بلغور را اول دو سه ساعت خیس کن

    وقتی موادت پخت هم می توانی داخل مخلوط کن بریزی که صاف بشه اینو داری دیگه ؟ اگر هم نداشتی سنتی ترین روشش له کردن با گوشتکوب دستی هست

    من مقدار را دقیق نمی دانم فکرکنم صفحه اول کامل نوشته شده باشه

    نوش جان
    *فاطیماه*, ayd, گونش و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ayd آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۸
    محل سکونت
    کره خاکی
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1066
    پسند کرده
    3312
    با سلام من با قلم یا مرغ یا گوشت هرچی بشه درست میکنم و برای خودمون که 3 نفریم دو پیمانه پلوپز اندازس حسابی هم میخوریم ها
    من گندمارو خیس نمیکنم چون همیشه تنبلیم میشهبرای هر پیمانه پلوپزی که گندم پوست کنده میزارم 7پیمانه آب میزارم بعد جوش اومدن با شعله کم با گوشتش میزارم تا صبح میپزه صبح با شیر مخلوطش میکنم و بامخلوط کن یکدستش میکنم وبا روغن داغ و دارچین میخوریم......
    هروقت درست کردم عکسشو میزارم
    hengamehh, Mahsa81 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3312
    پسند کرده
    4192
    سلام دوستانمن به یه مشکلی خوردم!از شب قبل گندم پرک رو گذاشتم خیس خورد و با همون اندازه گوشت ساعت 4 روز بعد گذاشتم پخت...با چوب دارچین...حدودای 8 هم ریختم تو مخلوط کن و هم زدم...روشم کنجد و کره ی آب شده با دارچین زدم...امااااااا چشمتون روز بد نبینه مزه ی آب می ده!نمی دونم آبش زیاده یا چی!خلاصه که نه با نمک تونستیم بخوریم نه با شکر!اصلا مزه ندارهکسی نمی دونه مشکل من چیه و چطور حل می شه؟؟؟دوباره بذارمش رو گاز ته نمی گیره؟
    پیتزا
     
    ayd این نوشته را پسندیده.

صفحه 15 از 30 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما