نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree12Likes
  • 3 Post By heaven
  • 3 Post By heaven
  • 2 Post By heaven
  • 1 Post By سامره
  • 1 Post By mahbube
  • 1 Post By heaven
  • 1 Post By zohr

موضوع: دلمه پسته !! - باقلواي پسته و ...

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    دلمه پسته !! - باقلواي پسته و ...

    دلمه پسته !!




    مواد لازم:
    يوفگاي مخصوص باقلوا يك بسته ( 25 عدد )
    روغن محلي ( حيواني ) 50 گرم
    كره يا مارگارين 100 گرم
    پسته خرد شده 350 گرم
    هل 1 قاشق سوپخوري


    مواد لازم براي شربت :

    شكر 5 پيمانه
    آب 4 پيمانه
    ليمو 1 قاشق مرباخوري


    طرز تهيه:

    شكر، آب و آب ليمو را روي حرارت به مدت 10 دقيقه بجوشانيد و كنار بگذاريد تا سرد شود
    فر را با درجه حرارت 180 درجه روشن كنيد تا گرم شود
    مارگارين و روغن جامد حيواني را روي حرارت آب كنيد..
    يكي از يوفگاها را باز كنيد و با برس روي آن روغن آب شده را بماليد
    روي آن يوفگاي ديگري بياندازيد.
    دوباره روغن بماليد
    پسته را روي يوفگاي دوم كه روغن ماليده ايد بپاشيد
    دوباره يك لايه يوفگا روي پسته ها باز كنيد.
    و روي لايه آخر را نيز روغن بماليد.
    از يك طرف شروع به پيچيدن و رول كردن يوفگاها كنيد، توجه كنيد كه بايد كاملاً سفت پيچيده شود.
    باقي مواد را به همين شكل تهيه كنيد و رولها را به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد
    از يخچال بيرون آورده و به ضخامت دلخواه برش بزنيد و تكه ها را داخل سيني فر بچينيد
    حتماً بايد بصورت فشرده در سيني چيده شود و لابلاي دلمه پسته ها خالي نماند.
    سيني را در فري كه از قبل با حرارت 180 درجه گرم كرده ايم قرار ميدهيم و زماني كه روي دلمه پسته ها طلايي شد از فر بيرون مياوريم
    و بلافاصله (*وقتي دلمه ها داغ است ) شربت ولرم خنك شده را روي آنها مي ريزيم ... تمام شربت را بريزيد و زمان دهيد تا جذب شود.

    شيريني شما آماده است و ميتوانيد به همراه خامه سرو كنيد.

    عکس از نت
    ترجمه از خودم
    Mahi site, نیلوفر 2707 و عطر سیب این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: دلمه پسته !! - باقلواي پسته و ...



    نیلوفر 2707, سوهی و 221162 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: دلمه پسته !! - باقلواي پسته و ...

    دلمه پسته كاداييف





    مواد لازم:

    يوفگاي معمولي 2 عدد
    كاداييف 500 گرم
    پودر پسته 250 گرم

    مواد لازم براي شربت:
    شكر 2 ليوان
    آب 2 ليوان

    طرز تهيه:
    فر را با حرارت 150 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود
    يوفگا را روي ميز پهن كنيد و به 8 قسمت مساوي تقسيم كنيد. ( مانند برش يوفگا براي بورك )
    دو تكه را روي يكديگر قرار دهيد ( ما بين دو لايه كره آب شده بماليد ) و روي آن پسته بريزيد. و دو طرف پايين يوفگا را روي هم بياوريد و رول كنيد. و با مقداري كاداييف رشته اي روي باقلوا را بپوشانيد ( كاداييف را دور باقلوا بپيچيد ) و داخل سيني فر بچينيد و سپس كمي با برس كره آب شده روي آنها بماليد.
    سيني را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهيد تا روي باقلوا طلايي شود.
    سپس از فر بيرون آورده و شربت را روي آن بريزيد. هنگام سرو روي باقلوا را دارچين بپاشيد.

    اين باقلوا به دليل وجود كاداييف بسيار ترد و لذيذ است.
    عکس از نت
    سوهی و نیلوفر 2707 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: دلمه پسته !! - باقلواي پسته و ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط جودی ابوت
    یوفگا چه باشد ؟

    این باشد

    خمیر فیلو یا یوفکا

    دوستای خووووووووووب لطفا از گزینه ی سرچ استفاده کنییییییییییید بعد بپرسید
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ در ساعت ۱۰:۵۷ بعد از ظهر
    نیلوفر 2707 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahbube آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4482
    پسند کرده
    11234

    Re: دلمه پسته !! - باقلواي پسته و ...

    هیون عزیز من این دلمه پسته کادایف رو درست کردم.....مو به مو با دستور شما...آمااااااااااااااااا رشته های توی خمیر خام بودن و کلا مزه خوبی نداشت...اون شیره ای که روی باقلواهای استانبولی میریزن رنگش سفیده و مزه اش واقعا معرکه است.میشه اگه دستورشو دارین بذارین لطفا.
    اینم از دلمه من که اصلا مورد پسند من و همسری واقع نشد شاید مشکلی توی کارم باشه...حالا با اینهمه کادیفی که گرفتم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:



    کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککک.
    نیلوفر 2707 این نوشته را پسندیده.
    خدای خوب من
    زندگی به سختی هایش می ارزد اگر تو در انتهای هر قصه ایستاده باشی....

  6. #6
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: دلمه پسته !! - باقلواي پسته و ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahbube
    هیون جان منتظرم لطفا راهنماییم کن....
    محبوبه جان ... من نكات مهمش رو برات هايلايت كردم ... شما كاداييف رو روي باقلوا پيچيدي يا داخلش گذاشتي؟
    و اينكه فكر ميكنم باقلواتون مدت زمان لازم رو تو فر نبوده ... بايد ميذاشتي روش كاملاً طلايي بشه ... و داخلش هم بپزه !

    اون شربت هم چيز خاصي نداره .. دقيقاً همين دستوري هست كه گذاشتم ... گاهي آب يدونه ليموي تازه رو هم به شربتش اضافه ميكنن ...
    نیلوفر 2707 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahbube آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4482
    پسند کرده
    11234

    Re: دلمه پسته !! - باقلواي پسته و ...

    هیون جان من توی یوفگا هم کادایف گذاشتم البته کم .... ولی فکر کنم به خاطر همین نپخته بودن....دوباره امتحان میکنم و نتیجه اش رو گزارش میدم.ممنون.
    خدای خوب من
    زندگی به سختی هایش می ارزد اگر تو در انتهای هر قصه ایستاده باشی....

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    262
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    40

    Re: دلمه پسته !! - باقلواي پسته و ...

    دلمه پسته برای بار اول



    حرف نداشت برای همین چند بار دیگه هم درست کردم که شکلشون خیلی قشنگ بود اما عکس شرمنده
    هر کی خورد کلی خوشش اومد
    نیلوفر 2707 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما