نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree176Likes

موضوع: هومز يا حمص لبناني

نمایش نتایج: از 33 به 36 از 36
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    134
    پسند کرده
    0
    حمص اسفناج

    حمص اسفناج
    حمص یکی از بهترین چیزاییه که میشه با نخود درست کرد!البته بعد از فلافل :)
    حَمَص Hummus يكي از پرطرفدارترين ديپينگ هاي دنياست و اين يه ورژن غربيشه و به خاطر داشتن اسفناج خيلي مغذيه. يعني همه چيزش واسه بدن خوبه... اسفناج-نخود-سير-ارده-پنير-ليمو

    مواد لازم:
    نخود پخته 1 ليوان
    اسفناج 1 ليوان
    سير 3 حبه
    ارده 4 ق غ
    آبليمو 1 ق غ
    فتا 50 گرم

    دستور تهیه:
    نخود (بايد كامل پخته شده باشه)و سير رو توي بلندر ميريزيم و چند پالس ميزنيم و ارده رو كم كم اضافه ميكنيم. و باز اگه نياز بود ارده ميريزيم . آبليمو رو هم اضافه ميكنيم.و اسفناج... اينقدر هم ميزنيم و كم كم اسفناج اضافه ميكنيم تا كاملا يكدست شه.پنير فتا رو هم كم كم اضافه ميكنيم...چند پالس ميزنيم... ميچشيم كه اگه نمكش كمه باز فتا اضافه كنيم و سرو ميكنيم . ميتونيم با چيپس سبزيجات ؛ چيپس نون و يا كرَكِر سروش كنيم يا اينكه به عنوان سس يا سايد ديش سر ميز غذا بذاريم

    zakizadeh, باران67, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    947
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1121
    پسند شده
    15611
    پسند کرده
    15994

    ویترین مدال ها

    حمص لبنانی


    نخود پخته 1 لیوان
    ارده 2 ق غ
    سیر 1 حبه
    آب نصف فنجان
    زیره 1 ق چ
    آب لیمو ترش تازه 1 ق غ
    روغن زیتون نصف فنجان
    نمک به مقدار لازم
    سادن, m1361, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,166
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1344
    پسند شده
    59672
    پسند کرده
    66521

    ویترین مدال ها

    اقاا نمیدونم اینو کجا بزارم
    نخوداب بهش میگن
    ...
    اگه دیده باشین بیرون هم میفروشن داغ و تازه و خوشمزه که تو زمستونا طرفداراش زیادن
    کنار باقالی بفروش میرسد
    ----------------------------

    مواد لازم:
    1- *نخود 400 گرم
    2- *پياز متوسط 3 عدد
    3- *روغن 75 گرم
    4- *آرد گندم سبوس دار 1 قاشق غذاخوري
    5- *نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار كافي
    طرز تهیه:
    نخود را از شب قبل خيس مي كنيم و صاف مي كنيم پيازها را خرد مي كنيم با روغن سرخ مي كنيم تا طلايي شود.
    نخودها را به پياز داغ اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم نمك و فلفل و زردچوبه و 4 ليوان آب را اضافه مي كنيم. شعله را كم كرده و با حرارت ملايم نخودها را مي پزيم در آخر كه نخودها خوب پخته شد آرد را در نصف استكان آب سرد مخلوط به نخود اضافه مي كنيم. بعد از اينكه چند جوش خورد شعله را خاموش مي كنيم. اين غذا را مي*توانيد همراه با آبغوره و يا سركه ميل كنيد.
    نخود دارای طبع گرم و خشک است و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوباتی است* که در غذاهای مختلف و متنوعی در سفره های سنتی ایران جایگاه ویژه ای داشته است و برای همه سنین سفارش می گردد.
    ____
    من از نخود پخته فریزری که داشتم استفاده کردم بخاطر همین حسابی پخته شدن
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۵/۱۰/۱۰ در ساعت ۰۴:۲۹ بعد از ظهر
    مینا.ک, m1361, helia59 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  4. #36
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,168
    میزان امتیاز
    795
    پسند شده
    13102
    پسند کرده
    14386
    نام: 010101.jpg نمایش: 1420 اندازه: 97.3 کیلو بایت

    وای ممنونم از ارزو جونم و راضیه(میس راضیه)بابت معرفی یه غذای خوشمزه بنام نخود اب
    عاااااااااااااااااالی بود
    مواد لازم:
    1- *نخود 400 گرم
    2- *پياز متوسط 3 عدد
    3- *روغن 75 گرم
    4- *آرد گندم سبوس دار 1 قاشق غذاخوري
    5- *نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار كافي
    طرز تهیه:
    نخود را از شب قبل خيس مي كنيم و صاف مي كنيم پيازها را خرد مي كنيم با روغن سرخ مي كنيم تا طلايي شود.
    نخودها را به پياز داغ اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم نمك و فلفل و زردچوبه و 4 ليوان آب را اضافه مي كنيم. شعله را كم كرده و با حرارت ملايم نخودها را مي پزيم در آخر كه نخودها خوب پخته شد آرد را در نصف استكان آب سرد مخلوط به نخود اضافه مي كنيم. بعد از اينكه چند جوش خورد شعله را خاموش مي كنيم. اين غذا را مي*توانيد همراه با آبغوره و يا سركه ميل كنيد.
    نخود دارای طبع گرم و خشک است و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوباتی است* که در غذاهای مختلف و متنوعی در سفره های سنتی ایران جایگاه ویژه ای داشته است و برای همه سنین سفارش می گردد.
    نام: 010102010.jpg نمایش: 194 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    .......
     
    میس مهسا, sara chef, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما