نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree150Likes

موضوع: هومز يا حمص لبناني

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 34
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8418
    پسند کرده
    12296
    حمص باللحمه (نخود با ارده وگوشت )

    مواد لازم برای آماده کردن گوشت
    گوشت بدون چربی (راسته) 300 گرم
    خلال بادام یا صنوبر 40 گرم
    نمک یک چهارم قاشق چای خوری
    فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
    زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری
    دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
    روغن مایع به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه نخود با ارده

    نخود پخته 2 پیمانه
    ماست 1 پیمانه
    ارده 2 قاشق غذا خوری
    آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    نمک نصف قاشق چای خوری
    فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

    مواد لازم جهت تزیین

    جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    سماق یک دوم قاشق غذاخوری
    زیتون نصف پیمانه
    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه گوشت

    1.گوشت بدون چربی را ریز خرد کنید وسپس در روغن سرخ نمایید
    2.بعد از بخار شدن آب گوشت ....ادویه ونمک را اضافه کنید وبگذارید به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم خوب تفت بخورد
    3.خلال بادام را جداگانه سرخ کنید
    4. نخود وارده آماده شده را در ظرفی کم عمق بریزید وسپس گوشت سرخ شده را روی آن بریزید وبا خلال بادام ویا صنوبرتزیین کنید
    نکته.صنوبر همان دانه کاج است که در آشپزی مدیترانه ای کاربرد فراوان دارد

    طرز تهیه نخود با ارده

    1. نخود پخته را با ماست /ارده /آب لیمو /روغن زیتون /نمک وفلفل در دستگاه مخلوط کن بریزید تا موادی یکدست ونرم بدست آید .مخلوط حاصل شده مایعی غلیظ وزرد رنگ است
    2. مخلوط را در ظرفی کم عمق بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده .سماق وزیتون تزیین کنید وروی آن روغن زیتون بریزید
    این حمص فوق العاده خوشمزه هست
    منبع.. خانم محسنی نژاد کارشناس ارشد ادبیات عرب (مدرس ومترجم)
    aydaa, مامی جون نجمه, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    حمص نام: حمص.jpg نمایش: 1154 اندازه: 95.1 کیلو بایت
    هومز يا حمص لبناني
    من تقریبا تمام دستورها رو خوندم و در اخر با دستور زرزر بابای عزیز درست کردم و از وبلاگ شف طیبه هم کمک گرفتم و واسه اینکه غذای کاملی بشه گوشت چرخ کرده و کمی سبزی معطر (جعفری خورد شده )و ادویه عربی بهارات رو با هم مخلوط کردم و به جای دونه صنوبر همون طور که تو وب شف طیبه بود از دونه افتابگردون استفاده کردم که یادم رفت تفتش بدم
    طعم جالبی داشت خیلی هم سنگین بود اما فکر کنم ارده من غلیظ بود دوست داشتم ی کم شل تر بشه
    nora1, khale leila, Zarzare babaee و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Zarzare babaee آواتار ها
    زرزر بابا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    131
    نوشته های وبلاگ
    11
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    2251
    پسند کرده
    1714

    ویترین مدال ها

    نوش جونت آیدای خوشگلم
    عزیزم اگر میخوای شل تر بشه بسته به ذائقه ی خودتون که ترش تر دوست دارید یا کم ترش میتونی با اضافه کردن آبلیمو یا ماست اون رو شل تر کنی . ولی پیشنهاد من اینه که با اضافه ماست طمع اصلیش بیشتر حفظ میشه .
    باران67, ostooreh, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد كه انتظارش را نداري . (( گابريل گارسيا ماركز ))

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    431
    دوست جونا ببخشید یه سوال داشتم این روغن زیتونی که تو حمص میریزین روغن زیتون با بو هستش یا بی بو؟
    الویه و غذای
    چینی به اسم بان
     

  5. #29
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوگلی نمایش پست ها
    دوست جونا ببخشید یه سوال داشتم این روغن زیتونی که تو حمص میریزین روغن زیتون با بو هستش یا بی بو؟
    سوگلی جان بنا به ذائقه خودتون بریزین. من کلا با بو استفاده می کنم.
    Andrew, سوگلی, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1725
    پسند کرده
    1609
    نام: DSC03224.jpg نمایش: 657 اندازه: 64.0 کیلو بایتبا دستور زرزر بابانام: DSC03223.jpg نمایش: 640 اندازه: 68.6 کیلو بایت
    خورشت هویج
     
    m1361, نایاب 90, Behjat و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    ما نیز از حمص خوشمان نیامد و با تخم مرغ و آرد سوخاری تبدیلش کردیم به کوکوی نخود یا فلافل نمیدونم ولی خوشمزه شد

  8. #32
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    حمص

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:


    حَمَص Hummus ( با تشدید روی میم) يكي از پرطرفدارترين ديپينگ هاي دنياست. دراغلب رژيمهاي لاغري هم حمص توصيه ميشه و معمولا ساقه هاي كرفس و هويج رو توي حمص ( به عنوان ديپينگ) ميزنن و ميخورن.



    البته حمص خودش اصالتا در بلاد عرب به عنوان سس در كنار غذاهاي گوشتي مثل كبه سرو ميشه.



    من عاشق حمصم و يه شيوه خيلي سريع واسه اش دارم كه در كمتر از يك دقيقه آماده اش ميكنم.




    نخود پخته 1 ليوان



    سير 3 حبه



    آبليمو 4/1 ليوان



    ارده 2/1 ليوان



    نمك






    همينطور كه قبلا هم خدمتتون عرض كردم من از اونجور كدبانوهايي نيستم كه از شب قبل نخود خيس بدم و صد بار آب روش رو عوض كنم و سه ساعت بپزمش... نه ... من يه دونه كنسرو نخود ميخرم و يالا!




    كنسرو رو باز كرده و آبش رو ميريزيم . دو قاشق ازش واسه تزئين كنار ميذاريم و بقيه رو توي بلندر ميريزيم. ( گاهی با آب نخود ، حمص رو رقیق میکنم. ولی در اصل خودشون با روغن زیتون اینکار رو انجام میدن)



    همه مواد رو بلند ميكنيم و ميچشيم من معمولا واسه خودم كه درست ميكنم سير و ارده اش رو بيشتر ميريزم و نمك رو حذف ميكنم.






    همين. بسيار ساده و مقوي و رژيمي و خوشمزه. من با چيپس نون و يا در كنار مرغ سوخاري ميخورمش. واسه تغذيه اداره هم با كرفس و هويج. واسه وقتي كه نياز بود وزن كم كنم كمك بزرگي بود. و البته متبل هم عاليه. هر دو از محبوبترين سسهاي من هستند.


    شيوه سرو سنتيش رو هم واسه تون بگم... توي يه بشقاب شروع ميكنيم از وسط پهنش ميكنيم تا به لبه بشقاب برسيم. با پشت قاشق دايره وار از مركز به بيرون با فشار حركت ميكنيم تا يه حوض ايجاد بشه. توش رو با روغن زيتون تا حدي كه دوست داريم پر ميكنيم و وسطش نخودهايي رو كه كنار كذاشته بوديم رو قرار ميديم.





    بعد با پشت چنگال توي فلفل قرمز فرو كرده رو دور تا دور حمص رو خط ميندازيم.






    دهنم آب افتاد. برم باز كنسرو نخود بخرم و درست كنم.

    فرشته .ب و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما