نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree154Likes

موضوع: هومز يا حمص لبناني

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 34
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: هومز يا حمص لبناني

    من امروز حمص درست کردم اما بجز یکی دو قاشق که برای تست کردن بود اصلا نتونستم لب بهش بزنم. خصوصا وقتی ارده رو ریختم دیگه نتونستم بخورم. فکر میکنم غذای خوبی باشه اما چون کلن با ارده میونه ی خوبی ندارم نتونستم اصلا بخورم و رفت اونجایی که نباید میرفت. عکس هم بنابراین ازش نگرفتم. حیف شد. کاش ارده نریخته بودم اخه با دستوری که بهجت جون از شف طیبیه ی عزیز گذاشته بود توش پنیر هم ریخته بودم که خیلی خوب شده بود اما نتیجه ی نهایی منفی بود/ اینم از تجربه ی من
    خورش بادمجون
     
    khale leila, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    179
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    302
    پسند کرده
    1376

    Re: هومز يا حمص لبناني

    منم حمص رو درست کردم.همسرم خیلی حمص در رستورانهای لبنانی خوردن.مثل اینکه یه کم لیمو ترشش رو زیادی ریخته بودم.بقیه مزه هاش مثل همونها شده بود.فقط یه نکته اینکه به نظرم اگه یه روز بمونه و مواد به خورد هم بره خوشمزه تر میشه.مزه جدید و خوبی داشت.نخودش هم باید حسابی پخته باشه.
    ممنون از دوستانی که یاد دادن.
    aydaa, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اگه میخواین بهشت رو روی زمین تجربه کنید قرآن حفظ کنید.ببینید چقدر گفتم.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245

    Re: هومز يا حمص لبناني

    به نظرم واقعا غذای خوبیه.من با 1 لیوان و نصفی نخود.3 ق غ ارده 5 ق غ آبلیمو 3 حبه سیر و کمی نمک و فلفل درستش کردم.

    aydaa, azmil, khale leila و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9035
    پسند کرده
    8540
    حدود یه لیوان ونیم نخود+دوحبه سیر رو تومخلوط کن ریختم خوب که میکس شد پنج قاشق ارده رو اضافه کردم ودوباره مخلوط کردم در اخر هم اب لیمو یه قاشق ریختم. وروغن زیتون




    ویرایش توسط mami 2m : ۱۳۹۲/۰۹/۱۵ در ساعت ۰۴:۵۶ بعد از ظهر
    *شمیم*, azmil, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *nasim* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    112
    حمص بروکلی با دستور شف طیبه
    من طعمشو از حمص ساده بیشتر دوست داشتم..


    كنسرو نخود يك عدد
    بروكلي 300 گرم
    سير سه حبه
    ارده نصف ليوان
    آبليمو نصف ليوان


    بروكلي رو ميشوريم.
    به گلهاي كوچكتر تقسيمش ميكنيم و ميريزيم توي قابلمه.
    تا حدي كه روشون پوشونده شه توي ديگ آب ميريزيم.
    ميذاريم روي حرارت تا با شعله زياد آب به جوش بياد.
    بعد از 2 دقيقه به سرعت آبكشش ميكنيم و روش آب سرد ميريزيم تا پختنش متوقف شه.
    الان ديگه آماده است كه خالي خالي خورده شه.
    نخود رو يا خودتون آب پز ميفرماييد يا اينكه از كنسرو استفاده ميكنيد.
    بروكلي ها رو هم بريزيد توي غذا ساز
    به علاوه سير
    من معمولا 5 حبه ميريزم كه چون خيلي تندش ميكنه و ميدونم همه مثل من تحملش رو ندارند واسه شما تو رسپي 3 حبه تايپ كردم. ديگه با ذائقه تنظيمش كنيد
    شروع كنيد به پالس زدن
    اگر ميبينيد ديگه تكون نميخوره با قاشق هم بزنيد و باز چند تا پالس ديگه بزنيد
    اينقدر اين مراحل رو تكرار كنيد تا همه چيز خورد شه
    كمك خيلي زيادي ميشه اگر همه بروكلي ها رو يكباره اضافه نكنيد و هر بار يكي دو تا گلش رو به غذاساز اضافه كنيد.
    وقتي كه ديگه مطمئن شديد بروكلي ها خورد شدند ارده رو اضافه كنيد
    آبليمو رو هم كم كم اضافه كرده و بچشيد.
    ديگه تمامه فقط بايد طعمش رو تنظيم كنيد. يعني ارده اش رو اضافه كنيد يا آب ليموش رو يا اينكه نمك و فلفل. من فلفل توش نميريزم چون سير به اندازه كافي تندش ميكنه. دقت داشته باشيد حمص به مرور تند تر هم ميشه چون سير خودش رو كم كم نشون ميده (از اون جنس خراباست!)
    نمك هم من نميريزم چون ذائقه ام رو كم نمك تربيت كردم و معتقدم كنسرو نخود توش نمك داره پس نيازي به اضافه كردن نمك نيست.


    حمص رو ميتونيد به عنوان ميان وعده با تيكه هاي خوشگلي از هويج و كرفس ميل كنيد.



    نام: NAS_7115.jpg نمایش: 1051 اندازه: 94.3 کیلو بایت
    aydaa, mami mahdis, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Zarzare babaee آواتار ها
    زرزر بابا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    131
    نوشته های وبلاگ
    11
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    2251
    پسند کرده
    1714

    ویترین مدال ها


    حمص



    مواد لازم :

    نخود درشت خيس نخورده .................... 1 ليوان
    سير .............................................. 2 حبه بزرگ
    روغن زيتون ..................................... 2/1 استكان
    ارده ............................................... 1 قاشق غذاخوري سرپر
    آبليمو ........................................... 2 تا 3 قاشق غذا خوري
    نمك .............................................. به ميزان لازم
    ماست در صورت تمايل* ....................2 تا 3 قاشق غذاخوري



    طرز تهيه :

    1 : نخود رو شب قبل توي آب ولرم* خيس كنيد .

    2 : روز بعد نخود ها رو خوب بپزيد طوري كه كاملا پخته و نرم شده باشند . ( ولي نكه ديگه له بشند هاااا )

    3 : گرفتن پوست نخود ها* بعد از پخت . نخود رو هميشه بعد از پخت پوست بگيريد، چون خيلي راحت تر پوست گرفته ميشه .

    4 : آب نخود ها رو توي يه ظرف جدا گونه بريزيد و نخود ها رو توي يه ظرف ديگه و تا گرم هستند پوست هر كدوم از نخود ها رو كه ميگيريد اون رو داخل آب نخودها بريزيد تا گرم و مرطوب بمونند .
    ( گرما و خشك نشدن نخود ها باعث ميشه وقتي اونها رو له ميكنيد يكدست و بدون گره گره له بشند . )


    5 : نخود ها رو از آب خارج كنيد و تا نخودها گرم هستند با گوشت كوب برقي يا گوشت كوب معمولي اونها رو خوب له كنيد . چون اگر نخود ها رو گرم له كنيد خيلي زودتر و بهتر له ميشند .

    6 : سير رو خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد و دوباره با كوشت كوب برقي اونها رو خوب با هم له و ميكس كنيد . اگر گوشت كوب برقي نداريد سير ها رو رنده و بعد به نخود ها اضافه كنيد .

    7 : روغن زيتون* رو به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد رو با هم مخلوط كنيد .

    8 : اضافه كردن ارده* و آبليمو و نمك به مواد آماده شده بالا .

    9 : در آخر دوباره مواد رو كاملا با هم ميكس كنيد، طوري كه بافتي مثل بافت كشك هاي آماده بدست بياريد . بعد از مخلوط كردن تمام مواد ، اون رو بچشيد و بسته به ذائقه ي خودتون اگر لازم بود به اون نمك يا آبليمو يا ماست بيشتري اضافه كنيد .

    10 : اون رو داخل ظرف سرو بكشيد و روي اون حتما چند قاشق روغن زيتون ديگه بريزيد و يه دور ظرف رو بگردونيد تا روغن زيتون روي تمام حمص رو بپوشونه . اينجوري حتي اگر چندين روز از درست كردن حمص گذشته باشه خشك نميشه و ترك نميخوره . بعد اون رو با فلفل قرمز، زيتون، چند برگ گشنيز يا تعدادي نخود پخته شده تزئين كنيد .

    تجربه ي من ( ماست در صورت تمايل* ) : بعضي وقتها حمصي بدست مياريد كه بافت خيلي سفتي دارد . اينجور وقتها من براي اينكه كمي اون رو نرم و روان تر كنم به اون 2 تا 3 قاشق غذاخوري ماست اضافه ميكنم . ماست طعم تندي سير رو هم ملايم تر ميكنه . ( در ضمن نگران نشيد خوردن يه كمي ماست با آبليمو مشكلي پيش نمياره اونهم همراه غذا )

    نكته ها :


    آب ولرم* : هميشه حبوبات رو بايد توي آب معمولي ( سرد ) خيس كنيد تا پوست اونها موقع پخت جدا نشه ؛ ولي چون براي تهيه حمص بايد پوست نخود ها رو حتما بگيريد ، بهتره همون اول اونها رو توي آب ولرم خيس كنيد تا موقع پخت پوست نخودها راحت تر جدا بشند .

    پوست گرفتن نخودها* : مهم ترين نكته در بافت حمص، لطيف بودن اون هست كه اگر پوست نخودها رو نگرفته اونها رو له كنيد، طعم خوب و بافت نرم و لطيف اون رو بدست نمياريد .

    روغن زيتون* : روغن زيتون باعث نرم شدن مواد و منسجم شدن پوره ي نخود ها ميشه .

    اضافه كردن ارده* : بيش از حد به مواد ارده اضافه نكنيد چون در حمص نبايد طعم ارده قالب باشه .



    دوستان عزيزي هم كه ميخواستند بدونند كه حمص رو سرد يا گرم سرو ميكنند :

    حمص مانند سس يا چاشني كنار مرغ بريان يا به عنوان پيش غذا همراه نون استفاده ميشه . معمولا اگر زمان درست كردن حمص تا زمان سرو غذا نزديك باشه، اون رو تا زمان سرو در دماي معمولي آشپزخونه نگه داريد . و اگر بعد از غذا زياد اومد، اون رو توي ظرف در بسته در يخچال نگه داريد . براي استفاده مجدد اون رو حدود نيم ساعت قبل از يخچال بزاريد بيرون تا دوباره به دماي محيط برسه ، البته سردش هم خوشمزه هست بهتره براي غذاهاي گرم اون رو با دماي معمولي و براي غذاهاي سرد ، اون رو سرد مصرف كنيد . بستگي به ذائقه ي خودتون داره

    تقديم به نجما جون و دوس جونياي گلم
    ویرایش توسط Zarzare babaee : ۱۳۹۲/۱۱/۰۲ در ساعت ۱۲:۲۹ قبل از ظهر دلیل: اضافه كردن دستور تهيه
    ninius, hobab, Behjat و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد كه انتظارش را نداري . (( گابريل گارسيا ماركز ))

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hobab آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    387
    پسند کرده
    211
    اول از نجمای عزیز بابت دستور خوشمزش تشکر میکنم
    نام: 20140122_155936.jpg نمایش: 975 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    نخود :2 پیمانه
    سیر: دو حبه
    ارده: 1/3 پیمانه
    آبلیمو. نمک. فلفل قرمز: به دلخواه
    نخود خیس خورده رو با یک قاشق مربا خوری پختم و بعد پوستشو گرفتم و تمام نخودها رو چرخ کردم
    سیرها رو با گوشکوب له کردم و اضافه به نخودها.
    آبلیمو و نمک را اضافه کردم و بعد ارده و آنقدر مزه کردم و مواد رو کم کم اضافه کردم تا طعم دلخواهم را گرفتم و در آخر که در ظرف کشیدم، روشو مقداری فلفل قرمز زیره درسته و کنجد پاشیدم و در آخر مقداری روغنکنجو بهش اضافه کردم.
    .
    سوال: شماها نخوداتونو چنداعت میذارین بپزه؟ نخودای من 3-4 ساعت پخت ولی بعد از چرخ بازم یه کوچولو زبری داشت!
    عادیه؟
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    حمص از دستوری که زر زر بابا نازنین و هنرمند گذاشتن
    هومز يا حمص لبناني

    نام: هوموس.jpg نمایش: 1393 اندازه: 87.6 کیلو بایت

    خیلی خوشمزه و خوب بود . ممنون عزیزم بخاطر این دستور کامل و خوبت
    shahla-324, مامی رضا, *شمیم* و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما