نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree78Likes

موضوع: شیرینی های روسی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 22
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی روسی

    شیدا وسهیلای عزیز اگر روی دریافت فایل کلیک کنید تصویریش است و میتونید دانلود کنید ولی من دستورش و می زارم
    کره250گ
    خامه200گ
    bp1/4ق چ
    ارد 500گ
    کره دوب کرده برای روی خمیر
    مواد داخل شیرینی:گردو خورد شده 1 فنجان
    شکر2 ق س
    دارچین 1ق چ
    مواد لازم برای شربت :شکر 500گرم .اب 1 پیمانه
    کره را در ظرقی ریخته و خامه را اضافه کرده و هم میزنیم بعد bp و ارد را اضافه کرده و هم مزنیم ته مواد خمیر شود و به دست نچسبد و به مدت نیم ساعت استرتحت می دهیم
    سینی فر را چرب میکنیم و بعد خمیر را خوب ورز می دهیم واز خمیز تکه تی برداشته و با وردنه به صوذت گرد باز نیکلین واز مخلوط گردو و دارچین را داخل خمیر می ریزیم و به ان شکل دایره و مثلث جمع می کنیم و بعد ذوی ان کره می مالیم
    در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتی کراد به مدت نیم ساعت
    وفتی شیرینی طلایی شد داخل شربت می ریزیم
    maman_mahya و m1361 این نوشته را پسندیده.
    باران باش تا به تو عادت نکنند
    هر وقت بیایی دوست داشته باشند.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    703
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    73

    Re: شیرینی روسی

    من این شیرینی رو درست کردم. خوب بود دستت درد نکنه عزیزم. ولی چون روش کره زده شده بود خیلی زود رنگش عوض شد. یعنی من فقط 10 دقیقه گذاشتم توی فر این رنگی شدن.
    البته مطمئنا نظر بقیه با من متفاوت هست ولی من فکر نکنم باز این شیرینی رو درست کنم. نه اینکه بد بود. زیاد جالب نبود به نظرم. ولی به یه بار امتحانش می ارزید
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  3. #3

    شیرینی های روسی

    شیرینی بورگ:





    مارگارین آب شده 125 گرم


    خامه 100 گرم
    بیکینگ پودر 1/4 ق چ
    وانیل کمی
    ارد به میزان لازم برای خمیر شدن مواد

    مواد لازم برای کرم کره ای :
    شیر عسلی کارامل شده 1 قوطی
    کره 250 گرم
    وانیل 1/8 ق چ

    مارگارین ، خامه ،بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب با قاشق هم بزنید و سپس آرد را اضافه کنید تا مواد خمیر شود .این خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید . بعد خمیر را با وردنه به شکل مستطیل به اندازه 20 در 30 سانتی متر باز کرده و در امتداد ضلع 30 سانتی یک ردیف خرما که هسته آن را بیرون آورده اید و به جایش گردو گذاشتید ، بچینید و خمیر را روی خرما بیاورید و به هم بچسبانید. به همین ترتیب شش لوله درست کنید. این لوله ها را در سینی فر گذاشته و با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 30 دقیقه بپزید. بعد از خنک شدن ، سه لوله را در کنار هم قرار دهید و به وسیله کرم به هم بچسبانید . دو لوله دیگر را روی آنها گذاشته و کرم بمالید و در انتها یک لوله را گذاشته تا به صورت یک مثلث در بیاید. کل شیرینی را با کرم کره ای پوشش دهید و با شکلات ذوب شده بپوشانید و برش دهید.
    کرم کره ای : کره را با همزن برقی بزنید تا کمی سفید شود . حال کم کم شیر عسلی را به آن اضافه کنید تا صاف و یکدست شود سپس وانیل را اضافه کنید
    * برای کارامل کردن شیر عسلی قوطی آن را درون ظرفی پر از آب که رویش را بگیرد گذاشته و دو ساعت بجوشانید . اگر آب کم شده دوباره آب اضافه کنید . بعد از خنک شدن درب قوطی را باز کنید
    مامان السا, گیتار, marie و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: شیرینی های روسی

    این شیرینی که توسط خانم ظروفی آموزش داده شده مناسب برای ماه رمضانه...من توی سایت های روسی بیشتر این شیرینی رو با گیلاس دیدم که براتون تصاویر و دستوراتش رو می ذارم

    گیتار, maman_mahya, marie و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: شیرینی های روسی

    گیتار و m1361 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: شیرینی های روسی







    گیتار, marie, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: شیرینی های روسی


    yaldae, گیتار, marie و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8

    Re: شیرینی های روسی




    مواد لازم:

    گیلاس تازه یا کمپوت گیلاس

    خمیر:
    خامه 250 گرم
    آرد 4 پیمانه
    مارگارین 250 گرم
    شکر 2 قاشق غذاخوری

    روی گیلاس ها مقداری شکر بپاشید(راستش من که روسی بلد نیستم اینا رو گوگل ترجمیده! من فکر می کنم آلبالو هست که روش شکر ریخته شده:دی)




    خامه رو روی دستمال آشپزخونه بریزید تا آبش کاملا گرفته بشه





    خمیر رو 1و نیم تا دو ساعت در یخچال قرار بدید


    به سه قسمت تقسیم کنید


    گیلاس ها رو توی صافی بریزید تا آبش گرفته بشه


    هر قسمت از خمیر رو به شکل مربع 25 در 25 باز کنید


    هر مربع رو به 5 قسمت تقسیم کنید
    yaldae, nasrin r, گیتار و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما