نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree521Likes

موضوع: زولبيا

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 140
صفحه 1 از 18 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    زولبيا

    من طبق این دستور زولبیا درست میکنم...معمولا یکی دو بار اولی که مواد و توی روغن میریزید ممکنه خراب شه و بعد از کم و زیاد کردن مخصوصا آرد به موادتون, دیگه مشگلی نخواهد بود...



    هر چند که قنادی های ایرانی فراوون بر عکس ایران, توی تمام مدت سال زولبیا و بامیه و درست میکنن, ولی خوب خودت درس کنی به نظر من یه چیز دیگه است .

    مواد لازم برای تقریبا 30-40 عدد زولبیای بزرگ ...خوب مگه چیه...دوسسسسسسسسس دارم ....همشو هم میخورم !!!
    شما خواستید کمترش کنید خوب


    نشاسته 200 گرم
    ماست 200 گرم (ترش و شیرین فرقی نمیکنه ) اگه ماسستون شل باشه, آرد بیشتر احتیاج خواهید داشت...
    آرد 50 گرم (میشه تا 20 تا دیگه هم اضافه کرد)
    روغن جامد يك قاشق چايخوری
    جوش شيرين نصف قاشق چايخوری
    گلاب يك قاشق سوپخوری

    ابتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم ، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد ، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم مي زنيم تا مايع مورد نظر صاف شود. بعد روغن جامد را به آن اضافه مي كنيم و دوباره شروع به همزدن مي كنيم ، سپس به مايع درست شده ، گلاب را به همراه زعفران کوبیده شده و جوش شيرين اضافه كرده و هم مي زنيم . سپس مايع را در قيف مخصوص مي ريزيم و روي روغن داغ ، فرم مي دهيم . پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو مي كنيم و داخل شربت خنک شده قرار مي دهيم و خیلی سریع دو طرف و به شربت آغشته میکنیم و از شربت خارج مي كنيم .

    تهيه شربت :
    يك كيلو شكر را در ۳۰۰ گرم آب مي جوشانيم و خوب میزاری تا قوام بیاد و مثل عسل سفت شه...


    نکات حیاتی

    1- سفتی مایع زولبیا باید یه چی تو مایه های این سس های آماده سالاد بیرون باید باشه...یعنی یه کمی کش دار و سفت باشه...اگه میبینید که نیست, با اضافه کردن آرد مشگل و حل کنید !! زیاد ولی نشه که سفت بشه !!

    2- قیف مخصوص اگه نداشتید هیچ اکشال نداره...مثل من یه قوطی پلاستیکی که سرش نازک باشه رو میتونید خوب بشورید و از اون استفاده کنید...حتی میتونید از قیف های مخصوص تزئین کیک که پلاستیکی هستن استفاده کنید...نوکشو یه کمی برش بدید که سوراخش درشت تر بشه و بعد دورانی و چپ و راست و قاطی پاتی توی روغن بریزید !!

    3- از من میشنوید توی ظرف تفلون یا همون نچسب درست کنید که خیلی راحت تره....مواد زولبیا وقتی توی روغن ریخته میشه به کف ظرف میره...اگه ظرفتون نچسب باشه, خیلی راحت جدا میشه و میاد بالا و شما هم دیگه غصه دار نخواهید گشت !!

    4-شربت و تقریبا سفت باید درست کنید...بعد تقریبا باید خنک بشه که وقتی زولبیا و میندازی توش مثل عسل کش بیاد !! اگه خیلی سفت شد که روی حرارت ملایم گرم نگهش میداریم...

    5- اگه زولبیا و توی شربت شل بزارید, خمیر میشه و وا میره...پس باید خوب آب شربت خشک شده باشه...

    نوش جونتون...
    دنیز, ayd, الی65 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  2. #2
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: سفره ی رمضان

    نقل قول نوشته اصلی توسط somayeh89
    سلام عزيزم
    ميشه بپرسم اگر مثلا مواد رو (ماست و نشاسته ) به 50 گرم تبديل كنيم مقدار روغن و گلاب و آرد چه ميزان ميشه؟ آيا تغيير ميكنه يا نه زود بگو كه ميخوام بدرستم.
    چون داری ماست ونشاسته رو کم میکنی, روغن و گلاب و رو هم نصف کن...آرد و هم 30 تا بریز...البته اگه شلکی بشه میتونی زیاد تر هم کنی آرد رو ...

    جوش شیرین و همونقدر نگه دار...
    ارکیده66 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: سفره ی رمضان

    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    http://www.mamipic.com/share-A985_4C4BEB81.html

    2- قیف مخصوص اگه نداشتید هیچ اکشال نداره...مثل من یه قوطی پلاستیکی که سرش نازک باشه رو میتونید خوب بشورید و از اون استفاده کنید...حتی میتونید از قیف های مخصوص تزئین کیک که پلاستیکی هستن استفاده کنید...نوکشو یه کمی برش بدید که سوراخش درشت تر بشه و بعد دورانی و چپ و راست و قاطی پاتی توی روغن بریزید !!

    در ادمه دستور کامل و بی نقص فاطمه جون بگم که به جای قیف زولبیا ( که کار کردن باهاش خیلی سخته و مهارت میخواد) میتونید از یه ظرف سس کچاپ خرسی که تموم شده استفاده کنید . ظرف رو تمیز بشورید و خشک کنید و برای ریختن زولبیا تو روغن ازش استفاده کنید.
    snow-star و maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4

    Re: زولبيا



    دستورش عین همین دستوریه که فاطمه جون گذاشته ولی تاکید شده با روغن مایع سرخ کنید تا زولبیاتون سفت نشه.
    برای شهد هم 2 پیمانه شکر و 1 پیمانه آب ,2ق س گلاب و 1 ق م زعفران حل شده و 1 ق م آبلیمو گذاشتم 3 دقیقه با هم بجوشه.
    آهو مشکی پوش, بهنا, malodynaz و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۱
    محل سکونت
    پایتخت دلهامشهدالرضا
    نوشته ها
    313
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    718
    پسند کرده
    71

    Re: زولبيا

    خیلی خوب بودمرسی فاطمه جون بوس بوس
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

    . گاهی جلوی آینه می ایستم خودم رادر آن میبینم دست روی شانه هایش میگذارم ومیگویم چه تحملی دارد دلت.

  6. #6
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: زولبيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستایش من
    واااااااااااااااااااااای نوشین جون چه کردی میشه یکم بیشترتوضیح بدی چیکارکردی آخه من وقتی میخوام مایع روتوی روغن بریزم اگه کنارهم بریزن خطوط به هم وصل میشدن اگربافاصله اینکارو میکردم زشت میشد یه چیزدیگه مقادیرت رو چندبرابرکردی میخوام زولبیام مثل زولبیای شمابشن

    به ستایش جون: مواد و باید توی قیفی بریزی که دهانش زیاد گشاد نباشه...بعدشم باید خیلی سریع بریزی...اگه روغنتم داغ باشه زود خودشو میگیره....چند بار بریزی دستت میاد...

    به نوشین: دستت درد نکنه...سفتی موادت چقد بوده خواهر؟؟ با چه قیفی ریختی؟؟
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  7. #7

    Re: زولبيا

    این زولبیای هندی هست...از شواهد و قرائن بر میاد که با گندم خیس خورده درست شده...دستورش رو دارم اما گوگول جان هم نتونست کمک کنه که بفهمم واقعا گندم هست یا نه! اگه اهل ریسک هستید بگید دستورش رو بذارم اگه نه به دیدن عکس نحوه کار بسنده می نماییم










    maman_mahya و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8

    Re: زولبيا






    عشق, آهو مشکی پوش, snow-star و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 1 از 18 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما