نمایش نتایج: از 1 به 8 از 140
-
۱۳۸۹/۰۵/۰۳, ۱۱:۱۸ قبل از ظهر #1مدیر بازنشسته
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,171
- میزان امتیاز
- 16
- پسند شده
- 818
- پسند کرده
- 2
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
زولبيا
من طبق این دستور زولبیا درست میکنم...معمولا یکی دو بار اولی که مواد و توی روغن میریزید ممکنه خراب شه و بعد از کم و زیاد کردن مخصوصا آرد به موادتون, دیگه مشگلی نخواهد بود...
هر چند که قنادی های ایرانی فراوون بر عکس ایران, توی تمام مدت سال زولبیا و بامیه و درست میکنن, ولی خوب خودت درس کنی به نظر من یه چیز دیگه است .
مواد لازم برای تقریبا 30-40 عدد زولبیای بزرگ...خوب مگه چیه...دوسسسسسسسسس دارم ....همشو هم میخورم !!!
شما خواستید کمترش کنید خوب
نشاسته 200 گرم
ماست 200 گرم (ترش و شیرین فرقی نمیکنه ) اگه ماسستون شل باشه, آرد بیشتر احتیاج خواهید داشت...
آرد 50 گرم (میشه تا 20 تا دیگه هم اضافه کرد)
روغن جامد يك قاشق چايخوری
جوش شيرين نصف قاشق چايخوری
گلاب يك قاشق سوپخوری
ابتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم ، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد ، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم مي زنيم تا مايع مورد نظر صاف شود. بعد روغن جامد را به آن اضافه مي كنيم و دوباره شروع به همزدن مي كنيم ، سپس به مايع درست شده ، گلاب را به همراه زعفران کوبیده شده و جوش شيرين اضافه كرده و هم مي زنيم . سپس مايع را در قيف مخصوص مي ريزيم و روي روغن داغ ، فرم مي دهيم . پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو مي كنيم و داخل شربت خنک شده قرار مي دهيم و خیلی سریع دو طرف و به شربت آغشته میکنیم و از شربت خارج مي كنيم .
تهيه شربت :
يك كيلو شكر را در ۳۰۰ گرم آب مي جوشانيم و خوب میزاری تا قوام بیاد و مثل عسل سفت شه...
نکات حیاتی
1- سفتی مایع زولبیا باید یه چی تو مایه های این سس های آماده سالاد بیرون باید باشه...یعنی یه کمی کش دار و سفت باشه...اگه میبینید که نیست, با اضافه کردن آرد مشگل و حل کنید !! زیاد ولی نشه که سفت بشه !!
2- قیف مخصوص اگه نداشتید هیچ اکشال نداره...مثل من یه قوطی پلاستیکی که سرش نازک باشه رو میتونید خوب بشورید و از اون استفاده کنید...حتی میتونید از قیف های مخصوص تزئین کیک که پلاستیکی هستن استفاده کنید...نوکشو یه کمی برش بدید که سوراخش درشت تر بشه و بعد دورانی و چپ و راست و قاطی پاتی توی روغن بریزید !!
3- از من میشنوید توی ظرف تفلون یا همون نچسب درست کنید که خیلی راحت تره....مواد زولبیا وقتی توی روغن ریخته میشه به کف ظرف میره...اگه ظرفتون نچسب باشه, خیلی راحت جدا میشه و میاد بالا و شما هم دیگه غصه دار نخواهید گشت !!
4-شربت و تقریبا سفت باید درست کنید...بعد تقریبا باید خنک بشه که وقتی زولبیا و میندازی توش مثل عسل کش بیاد !! اگه خیلی سفت شد که روی حرارت ملایم گرم نگهش میداریم...
5- اگه زولبیا و توی شربت شل بزارید, خمیر میشه و وا میره...پس باید خوب آب شربت خشک شده باشه...
نوش جونتون...کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....
-
۱۳۸۹/۰۵/۰۳, ۰۱:۲۰ بعد از ظهر #2مدیر بازنشسته
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,171
- میزان امتیاز
- 16
- پسند شده
- 818
- پسند کرده
- 2
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
Re: سفره ی رمضان
نوشته اصلی توسط somayeh89
جوش شیرین و همونقدر نگه دار...کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....
-
۱۳۸۹/۰۵/۱۷, ۰۶:۵۰ قبل از ظهر #3مدیر انجمن
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,934
- میزان امتیاز
- 22
- پسند شده
- 1858
- پسند کرده
- 299
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹Re: سفره ی رمضان
نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن
-
۱۳۸۹/۰۵/۲۰, ۰۶:۰۸ بعد از ظهر #4مدیر بازنشسته
- نوشته ها 964
- میزان امتیاز
- 96
- پسند شده
- 1097
- پسند کرده
- 49
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
-
۱۳۸۹/۰۵/۲۰, ۰۶:۱۴ بعد از ظهر #5عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت پایتخت دلهامشهدالرضا
- نوشته ها 313
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 718
- پسند کرده
- 71
عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۱
-
۱۳۸۹/۰۵/۲۰, ۱۰:۱۶ بعد از ظهر #6مدیر بازنشسته
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,171
- میزان امتیاز
- 16
- پسند شده
- 818
- پسند کرده
- 2
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
Re: زولبيا
نوشته اصلی توسط ستایش من
به ستایش جون: مواد و باید توی قیفی بریزی که دهانش زیاد گشاد نباشه...بعدشم باید خیلی سریع بریزی...اگه روغنتم داغ باشه زود خودشو میگیره....چند بار بریزی دستت میاد...
به نوشین: دستت درد نکنه...سفتی موادت چقد بوده خواهر؟؟ با چه قیفی ریختی؟؟کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....
-
۱۳۸۹/۰۵/۲۰, ۱۰:۲۶ بعد از ظهر #7
Re: زولبيا
سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...
-
۱۳۸۹/۰۵/۲۰, ۱۰:۳۷ بعد از ظهر #8
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما