نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1752Likes

موضوع: باميه - لقمه بامیه - لقیمات ( عربی ) - lokma tatlisi ( ترکی )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 432
صفحه 1 از 54 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10664
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    باميه - لقمه بامیه - لقیمات ( عربی ) - lokma tatlisi ( ترکی )

    من براي لقمه باميه ( لگیمات عربی - lokma ترکی ) چند تا رسیپي متفاوت دارم.
    رسیپي ها از من، امتحان از شما ... كمك كنيد بهترين و خوشمزه ترين مدلشو معرفي كنيم.


    نمونه اول :





    مواد لازم:

    خمير مايه 1 قاشق مرباخوري
    آب ولرم 1 پيمانه
    شكر 1 قاشق سوپخوري
    آرد 3 ليوان

    مواد لازم براي شربت:

    شكر 4 ليوان
    آب 2 ليوان
    ليموي تازه يك عدد

    طرز تهيه:
    1- ابتدا شربت شكر و آب را مخلوط كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا قوام آيد در آب نصف يك ليموي تازه را گرفته و داخل شربت بريزيد و اجازه دهيد بجوشد ... سپس از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا خوب خنك شود.
    2- خمير مايه را با يك پيمانه آب ولرم ، يك قاشق سوپخوري شكر و كمي آرد مخلوط كنيد .
    3- سه ليوان آرد را روي مخلوط خمير مايه بريزيد و بدون اينكه هم بزنيد آن را كنار بگذاريد به محض اينكه خمير مايه برسد، روي آرد ترك هايي ايجاد خواهد شد.
    در اين مرحله مقداري آب ولرم را به آرد اضافه كنيد،* تا حدي كه خمير نرمي به دست آيد، آب اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
    4- روي خمير را با پارچه تميزي بپوشانيد و كنار بگذاريد تا حجم آن دو برابر شود.
    5- يك ظرف كوچك روغن كنار دستمان ميگذاريم. و گلوله هاي كوچكي از خمير درست كرده و به كمك قاشق چايخوري داخل روغن داغ مياندازيم تا سرخ شود.
    هر بار دست و قاشق را چرب ميكنيم. از حرارت مناسب روغن مطمئن شويد.
    گلوله ها را پس از سرخ شدن از داخل روغن درآورده و روي تور سيمي و يا صافي قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. و تا وقتي كه هنوز داغ است درون شربت خنك بياندازيد ، باميه لقمه ها بايد به مدت 10 دقيقه داخل شربت بماند ...

    نوش جان!
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ در ساعت ۰۳:۳۸ قبل از ظهر
    باران67 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10664
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: لقمه باميه !!!

    نمونه دوم



    مواد لازم:

    تخم مرغ 2 عدد
    بيكينگ پودر نصف پاكت ( 5 گرم )
    ماست 2 قاشق غذاخوري
    نمك يك پنس
    آرد 5 قاشق سرپر
    * روغن سرخ كردني 1 ليوان

    مواد لازم براي شربت:
    آب 2 ليوان
    شكر 2 ليوان
    ليموي تازه نصف


    طرز تهيه:
    ابتدا شربت را آماده كرده و كنار بگذاريد. ( مانند دستور قبلي ) به مقدار مواد در اين رسپي دقت كنيد.
    تمام مواد لازم براي خمير را با هم مخلوط كرده و به مدت 2 ساعت درون يخچال قرار دهيد. (*مواد را بلافاصله نيز ميتوان سرخ كرد ولي براي نتيجه بهتر دو ساعت استراحت در يخچال مطلوب تر خواهد بود. )
    پس از 2 ساعت :
    روغن را داخل ماهي تابه بريزيد و پس از داغ شدن روغن، خمير را به وسيله قاشق مرباخوري برداريد و داخل روغن داغ بياندازيد و پس از اينكه كامل سرخ شد از داخل روغن درآورده و بلافاصله داخل شربت خنك بياندازيد و اجازه دهيد به مدت 5 دقيقه داخل شربت بماند، سپس درآورده و داخل ظرف سرو بچينيد و روي آن را با پودر نارگيل يا پسته تزيين كنيد..
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ در ساعت ۰۳:۲۸ قبل از ظهر
    قلب خونه, باران67 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10664
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: لقمه باميه !!!

    نمونه سوم : تقريباً مانند دستور اول .. فقط در انتها كمي عسل رقيق و دارچين روي لقمه ها بريزيد.

    مواد لازم:
    آرد 3 ليوان
    مايه خمير 1 قاشق مرباخوري
    شكر 1 قاشق سوپخوري
    آرد به ميزان لازم
    روغن مايع براي سرخ كردن به ميزان لازم

    مواد لازم براي شربت:
    شكر 4 ليوان
    آب 2 ليوان
    ليموي يك عدد

    مواد لازم براي روي لقمه ها:
    دارچين
    عسل

    طرز تهيه:



    * 4 ليوان شكر و 2 ليوان آب را درون ظرفي بريزيد و چند حلقه ليموي تازه درون آن بياندازيد. روي حرارت قرار دهيد تا قوام آيد، سپس از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا سرد شود.
    * درون ظرفي يك قاشق مايه خمير بريزيد، روي مايه خمير را يك پيمانه كوچك آب ولرم بريزيد و هم بزنيد تا مايه درون آب حل شود.مقداري آرد ( يك تا دو قاشق ) اضافه كنيد و باز هم بزنيد تا كاملاً مخلوط گردد.
    روي مايه خمير را با سه ليوان آرد بپوشانيد و كنار بگذاريد و منتظر بعمل آمدن مايه خمير شويد. ( آرد شروع به ترك خوردن خواهد كرد ) در اين هنگام، كمي آب ولرم را كم كم به خمير اضافه كنيد و هم بزنيد، در اين مرحله كيفيت خمير بايد در حد كشدار و لاستيكي باشد. روي آنرا با استرچ فيلم ( سلفون ) بپوشانيد و كنار بگذاريد... بهتر است به مدت 1 ساعت در دماي محيط استراحت دهيم.
    مراحل سرخ كردن و ريختن خمير مانند رسپي هاي قبلي است.
    فقط در اين رسپي در مرحله آخر روي لقمه ها را كمي عسل رقيق و دارچين بريزيد.



    اين نمونه بسيار ترد است.
    نوش جان!




    عکس از یه وبلاگ ترکی
    ترجمه خودم
    باران67 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10664
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: لقمه باميه !!!

    نمونه چهارم :


    مواد لازم:
    آرد 2 ليوان
    آب سه چهارم ليوان
    مايه خمير 1 قاشق سوپخوري
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن مايه 1 ليوان
    قند 2 حبه
    نمك 1 پنس
    مواد لازم براي شربت:
    شكر دو و نيم ليوان
    آب دو و نيم ليوان
    ليمو 4/1
    طرز تهيه:
    *درست كردن شربت مانند نمونه هاي قبلي ، با تفاوت در مقدار مواد ( حتماً زودتر تهيه كنيد و اجازه دهيد خوب سرد شود )
    *دو حبه قند را در يك ليوان آب ولرم حل كنيد، مايه خمير را اضافه كنيد و روي ليوان را با يك بشقاب كوچك بپوشانيد و به مدت 10 دقيقه كنار بگذاريد.
    *آرد را داخل ظرف بزرگي الك كنيد و وسط آرد را با دست كمي گود كرده و مايه خمير حل شده و آماده را داخل گودي آرد بريزيد، نمك و تخم مرغ را نيز اضافه كنيد و تا زماني كه خميري نرم و روان بدست آيد هم بزنيد ( ميتوانيد در مراحل آخر با دست ورز دهيد )
    روي خمير را با دستمالي بپوشانيد و در محيط آشپزخانه به مدت 1 ساعت استراحت دهيد.
    * داخل ماهي تابه گودي روغن مايع بريزيد و تكه هاي كوچكي از خمير را درون آن بياندازيد تا سرخ شود. به محض اينكه از داخل روغن در آورديد سريع داخل شربت بياندازيد، لقمه هايي كه خوب شربت به خوردشان رفته را از داخل شربت در آورده و داخل ظرف سرو قرار دهيد.
    * روي لقمه ها مخلوطي از پودر پسته و هل بپاشيد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10664
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: لقمه باميه !!!

    لقمه باميه ها
    باران67 و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۳۱
    محل سکونت
    پایتخت دلهامشهدالرضا
    نوشته ها
    313
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    718
    پسند کرده
    71

    Re: لقمه باميه !!!

    بادستوردوم بامیه درست کردم خیلی عالی شد مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی هیون جون بوس بوس دراولین فرصت میعکسم آخه الان داغ داغه بایدبتزیینم

    میگما هیون جون دستور سومی به بعد رو نمیذاری اوناروهم امتحان کنیم مخصوصا سومی به نظر باقلوایی تره

    اینم لقمه بامیه من خیلی بیشترازاین بود فقط این مقدارجون سالم به دربردن مرسی هیون جون

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ در ساعت ۰۳:۳۱ قبل از ظهر
    باران67 و shehin این نوشته را پسندیده.

    . گاهی جلوی آینه می ایستم خودم رادر آن میبینم دست روی شانه هایش میگذارم ومیگویم چه تحملی دارد دلت.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
    نوشته ها
    237
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    141
    پسند کرده
    0

    Re: لقمه باميه !!!

    اینم از بامیه من.
    توی یه عکس،یه دونه نصف شده اش هست :توش خمیر نشده.با دستور دوم درست کردم.
    فقط:چون من توی ظرف دیواره دار سرخ کردم،شکل و شمایل عجیب پیدا کردن،نتونستم خوب به خمیرشش شکل بدم.







    استاد هیون مسئلتا:
    خمیرش باید رون باشه؟
    البته نوشتید با قاشق چای خوری بریزیم.خیلی روون بود.
    مرسی هیون گلی.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مهم نیست قفلها دست کیه، مهم اینه که کلیدها دست خداست.

  8. #8
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10664
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: لقمه باميه !!!

    آميتيس جون
    ممكنه اندازه تخم مرغت بزرگ بوده و يا ماستت رقيق بوده
    خمير نبايد زياد رقيق باشه
    براي غليظتر كردنش بايد كمي آرد اضافه ميكردي ...

    در مورد ريختنش با قاشق : بايد با يك قاشق خمير رو برداري و با قاشق ديگه اي اون رو از قاشق اولي جدا كني و بندازيش تو روغن، يعني غلظتش بايد در اين حد باشه. براي راحتي كار .. هر بار دو تا قاشقت رو كمي چرب كن ... يعني يه ظرف كوچيك روغن بايد كنار دستت باشه و هر بار قاشقاتو داخل روغن بزني ...
    beautiful_lie و باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 1 از 54 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما