نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1752Likes

موضوع: باميه - لقمه بامیه - لقیمات ( عربی ) - lokma tatlisi ( ترکی )

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 432
صفحه 54 از 54 نخستنخست ... 4451525354
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,627
    میزان امتیاز
    406
    پسند شده
    21914
    پسند کرده
    19142
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh mansoori نمایش پست ها
    دوستان من یه سوال بپرسم؟ بعدم پاکش میکنم... کلا من با این شربت بامیه مشکل دارم، این شربت بامیه رو شما اول کار که هنوز زیرش رو روشن نکردید هم میزنید یا نه؟ من هم نزدم. . دقیقا هم طبق دستوور پیش رفتم، ولی بعد از خنک شدنش تهش پر از شکر بوود انگار شکرک زده بود،خب این چرا اینجوور شده؟ من حتی زیرش رو ک روشن کردم همش نزدم، دقیقا طبق دستور شف پیش رفتم.. حالا مشکل کار من کجا بوود که تا یخ کرد انگار تهش پر از شکر بود؟
    ممکنه این هم نزدن اولیه مشکلش بوده؟
    عزیزم بهترین ظرف چدنه چون حرارتو درست پخش میکنه
    شاید حرارت خییلییی زیاد بوده که از شیر شکرش آب نشده بوده کامل
    من اینا بفکرم میرسه
    saeedeh mansoori, باران67, Mrs Razieh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

  2. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    10849
    پسند کرده
    9291
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh mansoori نمایش پست ها
    دوستان من یه سوال بپرسم؟ بعدم پاکش میکنم... کلا من با این شربت بامیه مشکل دارم، این شربت بامیه رو شما اول کار که هنوز زیرش رو روشن نکردید هم میزنید یا نه؟ من هم نزدم. . دقیقا هم طبق دستوور پیش رفتم، ولی بعد از خنک شدنش تهش پر از شکر بوود انگار شکرک زده بود،خب این چرا اینجوور شده؟ من حتی زیرش رو ک روشن کردم همش نزدم، دقیقا طبق دستور شف پیش رفتم.. حالا مشکل کار من کجا بوود که تا یخ کرد انگار تهش پر از شکر بود؟
    ممکنه این هم نزدن اولیه مشکلش بوده؟
    سعیده جون اتفاقا منم هیچ وقت بهم نمیزنم. نه که دلیل خاصی داشته باشه ها.نه.چون خودش اب میشده نیازی ندیدم قاشق کثیف کنم
    شوخی کردم...
    .من همیشه داخل ظرف پیرکس درست میکنم .با حرارت کم میگذارم تا خودش یواش یواش گرم میشه و بعد هم که به جوش میاد .شکر اب میشه و ....کم کم ....غلیظ میشه.تاحالا مشکلی نداشتم.

    ولی درکل هم زدن شهد هم هیچ مشکلی نداره.ایندفعه هم بزن شاید مشکل برطرف شد

    انشاالله دوستان دیگه هم میان و نظرشونو میگن
    saeedeh mansoori, مامان غزل, ترنم63 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  3. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,271
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1376
    پسند شده
    60539
    پسند کرده
    67474

    ویترین مدال ها

    من برای شیره طبق توضیحات شف طیبه پیش میرم .همه موادشو میریزم همون اول بدون هیچ هم زدنی اصلا هم نمیزنم .اول چنددقیقه با حرارت زیاد میزارم بجوشه و بعد حرارتو کم میکنم.کم کم غلیظ میشه وشیره تقریبا نصف مقدار اولش میشه .و اخرای کار یه هم میزنم با قاشق تا غلظتشو ببینم .کف هایی (جوشهای )ریز دیواره های قابلمه ک دیدم خاموش میکنم.تا حالا شکرک نزده الحمدلله.
    اما یادمه یه بار ابلیمو یادم رفت بزنم کاملا شکرک زد.
    saeedeh mansoori, ترنم63, *هما* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  4. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    شیوا رضاوند
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    1217
    پسند کرده
    1338
    به نام خدا

    با سلام به همه خانم های گل...

    من بامیه ها رو طبق آموزش خانم گلاور عزیزم درست کردم ,به نظرم این بامیه فوق العاده

    لذیذ و ترد,اگر استفاده کردید از این مطلب ممنون میشم برای سلامتیشون دعا کنید که

    انقدر دلسوزانه همه چیز رو یاد میدن.

    مواد لازم برای بامیه:

    آرد 1پ

    آب 1.5 پیمانه

    کره 25 گرم

    بکینگ پودر : 0.5 قاشق چایخوری

    شربت بار یا گلو کز: 2 قاشق سوپخوری

    تخم مرغ : 3 - 4 عدد

    مواد لازم برای تهیه شربت

    آب : 2 پیمانه

    شکر : 1 پیمانه

    گلاب (درصورت دلخواه ) : 0.5 پیمانه

    گلوکز : 1 قاشق سوپخوری

    آبلیمو : 1 قاشق سوپخوری

    خوب اول از هرچیزی آب رو با کره و شربت بار میذاریم روی حرارت متناسب با قابلمه تا

    به جوش بیاد از حرارت بالا استفاده نمیکنیم که آب نخواد بیش از اندازه تبخیر بشه چون

    میزان ها دقیق داده شده واگر زود جوش بیاد و تبخیر شه بامیه ها سفت میشن,

    وقتی آب جوش اومد و کاملا قل قل کرد آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و سریع اون رو هم

    میزنیم ,شروع میکنه به جمع شدن اما چون میزان کره کم بوده این خمیر خیلی زود جمع

    میشه اما آماده نیست برای آماده شدن کامل خمیر لازم تا آبی که در جسم آرد رفته کاملا

    تبخیر بشه تا بامیه های تردی داشته باشیم پس چند دقیقه خیلی خوب اون رو داخل

    ظرفمون پهن کنیم قشنگ حرارت ببینه و جمع کنیم بعد از چندبار که اینکار رو کردیم آماده

    شده,پس باید خمیر رو کنار بذاریم تا ولرم بشه تا تخم مرغ ها بخوبی با خمیر مخلوط بشن

    ( خمیر سرد خوب مخلوط نمیشه و خمیر داغ باعث پختن و بدشکل شدن تخم مرغ میشه )

    بعد از هم زدن و حرارت دیدن خمیر به اندازه کافی خمیر یکدست و منسجمی بدست میاد.

    حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هربار با همزن اون ها رو کاملا با خمیر مخلوط

    میکنیم تا یکدست بشه (میتونیم همزمان با اضافه کردن تخم مرغ 8/1 قاشق چایخوری

    وانیل هم اضافه کنیم تا بوی خیلی خوبی بگیره ),تا جایی تخم مرغ اضافه میکنیم که

    خمیرمون سفت نمونه اما شل هم نباشه, در کل ما قراره کیفیت خمیرمون مناسب برای ماسوره زدن باشه

    ماسوره شکوفه رو داخل قیف میگذاریم هر سایزی که بخوایم چون بامیه از اون سایز اولیه

    درشت تر میشه و تقریبا سایزش دو برابر میشه,بعد داخل یک کاسه حاوی روغ نبامیه ها

    رو برش میدیم.

    برای سرخ کردن بامیه ها چون خمیر بامیه بلافاصله بعد از درست شدن آماده استفاده

    هست و نیاز به استراحت نداره حواسمون هست .

    از قبل روغن رو داخل ظرف متناسب با حجم بامیه ها که بهتره خیلی بزرگ نباشه بریزیم و

    روی شعله متناسب با سایز قابلمه رو قرار بدیم تا روغن باحرارت کم و متناسب بخوبی گرم

    بشه.


    وقتی کاملا بامیه ها سرخ سرخ شدن اون ها رو داخل سبد یا آبکش قرار میدیم تا روغن

    اضافشون گرفته بشه و بعد داخل شربت سرد سرد (شربت باری که آماده کردیم ) میذاریمشون و نوش جان

    نکات مهم :

    مهمترین چیز برای درست کردن دستوراتی که قرار هست از شهد داخل اونها استفاده بشه

    شهد یا همون شربت بار عالی و با کیفیت که واقعا نتیجه نهایی کارمون رو تعیین میکنه

    ,برای اینکه شربتمون خیلی خوب باشه باید با صبر و حوصله مشغول درست کردن شربت

    بار بشیم برای این شربت باید قانون همیشگی متناسب بودن سایز قابلمه و شعله رو در

    نظر بگیریم و حتما از شعله ملایم برای تهیه شربت استفاده کنیم دقت میکنیم که تا زمانیکه

    شکر در آب کاملا حل بشه بهتره که اون رو هم بزنیم و به محض حل شدن شکر دیگه نباید اون رو هم بزنیم

    بعد صبر میکنیم تا شهد به جوش بیاد,گلاب و گلو کز و زعفران و آبلیمو رو اضافه میکنیم,

    وقتی قوام اومد سلفون میکشیم و درپوش میذاریم که شکرک نزنه, این کار خیلی مهم و موثرهو میذاریم داخل یخچال که خنک خنک بشه مثل عسل.

    _ همیشه تو دستور های شیرینی و قنادی حواسمون هست اگر زعفران تو دستور هست

    لازمه که کاملا غلیظ غلیظ باشه ...

    _ همیشه حواسمون هست با توجه به حجم موادمون ظرف و با توجه به ظرفمون شعله

    مناسب رو انتخاب کنیم تا بهترین نتیجه رو بگیریم,من از تابه کوچیک استفاده کردم اینطوری

    روغن مصرفیم کاهش پیدا کرد ,چون روغن داغ شده به هیچ وجه بعد از استفاده و سردشدن

    نباید بعدا برای چیز دیگه مصرف شه.

    _ همیشه برای سرخ کردن از نکته خانم گلاور استفاده میکنم و راضیم به اینصورت که اولا

    روغن رو روی حرارت ملایم اجازه میدم به خوبی گرم شه تا جسمش گرم شه نه اینکه

    حرارت رو زیاد کنم,و روغن بسوزه که هم خیلی مضر هم بو و طعم سرخ کردنی ها نامطبوع و بد میشه برای بدست آوردن کیفیت عالی باید وقت صرف کرد و حوصله داشت

    (حوصله و تلاش برای موفقیت تو هر کاری مهم ) ,برای سرخ کردن بامیه ها هم حواسم

    هست هرچندتا بامیه که داخل روغن هست رو خارج کنم و بعد سری بعدی بامیه هایی که

    داخل کاسه حاوی روغن سرد بریدم رو همزمان بریزم داخل روغن تا یکنواخت و عالی سرخ

    بشن ,اینطوری میزان جذب روغن خیلی کم میشه ولی اگر این نکته رعایت نشه چون هنوز

    تابه از بامیه قبلی داره و د گرم هستن اگر سری جدید رو اضافه کنیم چون سرد,روغن رو

    سرد میکنه و باعث میشه بامیه های قبلی تمام روغن رو به خودش جذب کنه و سنگین

    بشن و نا مطبوع

    _ برای اینکه بامیه ها خمیر نشن باید بذاریم روی حرارت ملایم و با حوصله زمان صرف کنیم

    اینطوری قشنگ ترد ترد و پوک وخشک میشن و بعد از انداختن داخل شهد خمیری نمیشن اما اگر از حرارت خیلی بالا استفاده کنیم ظاهر بامیه ها تیره میشه در صورتیکه مغز

    اونها پوک نشده و خمیری هست,

    _ اگر دوست دارید بامیه ها تیره رنگ بشن میتونید بجای شربت داخل بامیه ها به همون

    میزان از گلوکز استفاده کنید.

    این هم نتیجه کار من بامیه ها در کنار یارانشان

    نام: DSC_0374.jpg نمایش: 373 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    مامان غزل, باران67, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,271
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1376
    پسند شده
    60539
    پسند کرده
    67474

    ویترین مدال ها

    بامیه هندی

    #بامیه_هندی
    ،این بامیه چندتاتفاوت با بامیه قبلی داره اول اینکه میزان مواداین دستورکمی بادستورقبل متفاوته ،همچنین این نوع ازبامیه یک مرحله پختن داخل فرداره تابه این روش بافت بامیه سبک وپوک بشه،راحتترازقبلی سرخ میشه،ولایه بیرونی تردوداخلی پوک وشهددارداره،شهداین بامیه مثل شهدقبلی_که دستورش درپستهای قبل نیز هست_ غلیظ وکشداره، ولی باید گرم باشه نه خنک،
    این بامیه راباماسوره دلخواه وبه شکل واندازه دلخواه میشه بزنین ،چون هم درفروهم درروغن پف خواهندکرد،درپست ،پس شکلشون سلیقه ایه.
    اب یک لیوان یا250گرم
    اردسفیدالک شده یک لیوان سرخالی یا100گرم
    نمک یک پنس
    کره یاروغن جامدمعمولی یاقنادی _من این سری قنادی زدم_20گرم
    روغن مایع 2ق غ
    تخم مرغ درشت 2عدد
    وانیل کمی
    شربت بار_همان شهدزولبیا،بامیه_یاعسل 1ق غ برای تیره شدن بامیه
    درابتدااب،نمک وروغنهاراداخل ظرف تفلون ریخته روی حرارت زیادگازبگذاریدتااب به جوش ایدوروغنها ذوب شوندبه محض جوش افتادن اب،اردرایک مرتبه افزوده وسریع هم بزنیدتااردمثل حلواوسط ظرف جمع گردد وگلوله اردی نداشته باشد،سپس حرارت راکم کنیدوخمیررادرحدودده دقیقه داغ بزنیدیعنی مدام پهن کنید،جمع کنید تارطوبت ان گرفته شوداین عمل درکیفیت بامیه بسیار موثراست،
    سپس خمیررادرظرف دیگرگذاشته ازدماکه افتادتخم مرغها رادانه دانه به همراه وانیل وشربت یاعسل اضافه کنیدوخوب هم بزنیدتاتخم مرغ جذب خمیرشود وخمیرچسبنده ای شکل گیرد،،خیلی خوب هم بزنیدکه بامیه بوی تخم مرغ ندهد،من بادست اینکارراانجام میدم_تااینجاشبیه به بامیه خودمون_حالا،خمیرراداخل قیف ریخته باماسوره دلخواه برروی سینی فریاقالب چرب شده شکل عمامه ای دهید،قالب رادرفرازقبل گرم 180درجه به مدت 20تا 25دقیقه _بسته به دمای فر_ قراردهیدتانانهاسبک وکمی تغییررنگ دهند،پس ازاین زمان بامیه هارا براحتی ازقالب جداکنیداجازه دهیدکمی سردشوندسپس درروغن داغ وباحرارت ملایم سرخ کنیدتاخشک واستخوانی شوند_حرارت زیادنباشد_پس ازسرخ شدن بلافاصله درشهدگرم روبه داغ بیندازیدکمی صبرکنیدوبامیه هارازیروروکنیدتاشهدجذب انها شودوسپس درصافی بگذاریدتاشیره اضافه گرفته شود.
    *اگرخمیرتون خیلی سفت بودوراحت شکل نمی گرفت کمی تخم مرغ دیگه بهش اضافه کنین. *به دوعلت این نوع ازبامیه داخل فرپخت میشه1.بافتش پوک وسبک بشه2.براحتی بتونیم بامیه رابه چنین شکلهایی سرخ کنیم.
    ........
    من حس کردم با دوتا تخم مرغ هنوز خمیرم سفت بود یه نصف تخم مرغ دیگه هم بهش اضافه کردم.
    عکس مراحل کارمم ان شاءالله بزودی ب پستم اضافه میکنم.
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۶/۰۴/۰۷ در ساعت ۰۲:۵۶ بعد از ظهر
    *هما*, m1361, fingil 0 shishi و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  6. #430
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مریم 58 * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    298
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    329
    پسند شده
    7064
    پسند کرده
    4160

    ویترین مدال ها

    لگیمات خوشمزه با دستور مامان غزل عزیز
    خیلی خوشمزه بود و عاااالی ممنونم
    باميه - لقمه بامیه - لقیمات ( عربی ) - lokma tatlisi ( ترکی )

    نام: 149822599793173.jpg نمایش: 1303 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    zakizadeh, مامان غزل, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آدمی تنها آنچه را که می دهد باز می ستاند. بازی زندگی، بازی بومرنگ هاست.

  7. #431
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    544
    میزان امتیاز
    350
    پسند شده
    5668
    پسند کرده
    1543
    باران67, zakizadeh, آیه جون و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  8. #432
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    10849
    پسند کرده
    9291
    بفرمایید لگمات

    نام: 1524666620001.jpg نمایش: 214 اندازه: 108.7 کیلو بایت

    این دستور رو از مادربزرگ همسرم یاد گرفتم.فوق العاده خوشمزست و کاملا ترد و پوک میشه
    .
    .
    آرد سفید ۱پیمانه
    آرد گندم ۱پیمانه
    نشاسته ذرت ۲قاشق غذاخوری
    خمیر مایه ۲قاشق غذاخوری
    مخلوط گلاب و زعفران دم کرده کمتر از نصف پیمانه(حدود یکچهارم)
    ماست ۱پیمانه
    روغن. به مقدار لازم برای ماساژ دادن آردها( حدود ۷ ، ۸ قاشق غذاخوری )
    بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
    .
    .
    ابتدا آردها رو در ظرفی میریزیم و با کمی روغن خوب ماساژ میدیم تا مثل خرده بیسکوییت بشه
    نام: PhotoGrid_1524666930661.jpg نمایش: 207 اندازه: 100.6 کیلو بایت

    بعد بقیه مواد رو میریزیم و با دست مخلوط میکنیم
    نام: PhotoGrid_1524667085309.jpg نمایش: 204 اندازه: 61.1 کیلو بایت

    خمیری که بدست میاد نباید خیلی سفت باشه.در صورت سفت بودن کم کم ماست اضافه میکنیم .
    ✅غلظت مایه لگیمات باید مانند ماست نرم و لطیف باشه
    نام: PhotoGrid_1524667192734.jpg نمایش: 202 اندازه: 61.1 کیلو بایت

    بهترین کار اینه که با دست مایه رو هم بزنید.یه جوری مثل چنگ زدن.مثل وقتی که میخوایم دستمون رو مثلا از اجیل پر کنیم.باید چنگ بزنیم و بعد دستمون رو مشت کنیم تا مایه از لای انگشتامون بیرون بریزه.تاجایی اینکار رو ادامه بدیم تا دیگه هیچ گلوله ای از ارد داخل مایه باقی نمونه
    (بهتر از این نمیتونستم روش مخلوط کردنش رو توضیح بدم)
    .
    ✅بعد از مدت زمان استراحت مایه کمی شل تر میشه.پس حواستون باشه مایه به غلظف ماست باشه یا حتی کمی غلیظ تر...
    .
    روی ظرف سلفون کشیده حدود سه چهار ساعت در جای گرم استراحت میدهیم
    نام: PhotoGrid_1524667299212.jpg نمایش: 203 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    ظرفتون رو جوی انتخاب کنید که جا برای پف کردن مایه لگمات داشته باشه
    .
    برای سرخ کردن باید از ظرف گود استفاده کنیم .روغن هم در حدود دو سه سانت کافی هست
    .
    بعد با دست و یا با قاشق از مایه بر میداریم و به ارومی داخل روغن میگذاریم.
    من خودم با دست اینکار رو میکنم.به روش خانمهای خوزستانی
    نام: PhotoGrid_1524667440478.jpg نمایش: 206 اندازه: 69.7 کیلو بایت

    نام: PhotoGrid_1524667531967.jpg نمایش: 205 اندازه: 71.3 کیلو بایت
    .
    یک ظرف کوچیک اب کنار دستم میگذارم.سر انگشت هام رو خیس میکنم.از گوشه ظرف اندازه ی یک گردو ی کوچولو ازمایه بر میدارم و سعی میکنم همون کنار ظرف و با کمک دست و دیواره ی ظرف، گردش کنم
    .
    بعد به ارومی و جوری که تغییر شکل نده داخل روغن میگذارم



    بعد از سرخ شدن حتما لگماتها سرد شوند و بعد در شهد سرد میاندازیم
    .
    اینکار باعث میشه لگماتها شهد کمتری جذب کنن
    .
    البته این به سلیقه و ذاعقه ی افراد بر میگرده.مادر بزرگ همسرم، لگماتها رو با چنگال سوراخ میکنن تا شهد داخلش بره(سلیقه ها متفاوته دیگه)
    .
    ✅من خودم هیچ وقت همه ی لگماتها رو داخل شهد نمیزنم.ده،دوازده تا رو داخل شهد میزنم.بعد که خورده شدن،یه تعداد دیگه رو داخل شهد میزنم وبرای سرو میگذارم
    ____
    .
    شهد رو حتما با ترکیب یک پیمانه آب و دو پیمانه شکر و یک قاشق گلوکز و هل و گلاب و زعفران تهیه کنید.گلوکز باعث میشه شهد غلیظ و کم شیرین باشه و مانع از نرم شدن شیرینی بعد از چند ساعت میشه
    ✅این دسر در اصل مخصوص ماه مبارک رمضان هست
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    zakizadeh, فرشته .ب, monir11 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 54 از 54 نخستنخست ... 4451525354
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما