نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree30Likes

موضوع: رستوران مامی سایت!

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 77
صفحه 5 از 10 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: رستوران مامی سایت!

    نجما جون سلام.یه راهنمایی کن لطفا:این ماکارونی کاکائوئی ها رو بغیر از دستور روش چه بلایی میشه سرش اورد؟اونجوری خیلی بیمزه میشه!مرسی
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  2. بانک بند ناف
  3. #34

    Re: رستوران مامی سایت!

    نقل قول نوشته اصلی توسط sarasim
    نجما جون و بقیه دوستای گلم
    من دنبال روش درست کردن مرغ کنتاکی یا استرپس مرغ هستم که توی رستوران سوپر استار درست می کنن پولکیه
    شنیدم از کورن فلکس استفاده می کنن ولی یه بار با کورن فلکس و ارد سوخاری درست کردم اونجوری نشد
    کسی می دونه چه جوری میشه که اونجوری میشه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اصلا نمی دونم تاپیکو درست اومدم یا نه!
    سارا جون آدرس رو درست اومدی:دی

    راستش منم دستورای مختلفی برای اسپایسی ها و استریپس شنیدم یکی همون که ستاره جون گفت و یکی هم جو (دوسر) پرک... ولی فکر می کنم دستور خاصی داره که اینا شبیهش می شه...یه دستور دارم(باید بگردم مجله ش رو پیدا کنم) که خانم کامیار توی زودپز (با روغن ) این مرغ ها رو درست کرد...توی اون گفته بود بعد از زدن توی آرد باید توی آب یخ بزنی و بعد با انگشت روی مرغ رو ماساژ بدی تا آردها حالت فلس مانند پیدا کنه...می گردم پیدا می کنم برات دستور کاملش رو می نویسم
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #35

    Re: رستوران مامی سایت!

    نقل قول نوشته اصلی توسط golchin
    نجما جون سلام.یه راهنمایی کن لطفا:این ماکارونی کاکائوئی ها رو بغیر از دستور روش چه بلایی میشه سرش اورد؟اونجوری خیلی بیمزه میشه!مرسی
    گلچین جون من یه نوع تالیاتلی شکلاتی رو توی وبگردی ها دیدم اما آماده ش رو ندیده بودم تا حالا!! تهران خریدی؟؟دستور روش چیه؟؟

    این یه دستور فارسی برای تهیه خود تالیاتلی

    تالیاتلی شکلاتی (Chocolate Tagliatelle)





    مواد لازم :

    200 گرم آرد سمولینا

    3 عدد تخم مرغ

    50 گرم شکر دانه ریز (یا پودر شکر)

    50 گرم پودر کاکائو

    پودر کاکائو و شکر دانه ریز اضافه (جهت رول کردن خمیر) به مقدار لازم

    یک فنجان سس شکلات

    یک اسکوپ بستنی نعنائی



    طرز تهیه :

    آرد سمولینا را الک کرده تخم مرغ ها, شکر و پودر کاکائو را به آن بیفزایید. مواد را با استفاده از یک چنگال

    با هم مخلوط کنید; سپس آنقدر با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید.

    خمیر به دست آمده را در یک ورقه فویل, محکم پیچیده و آن را به مدت 90 دقیقه در یخچال قرار دهید.

    ***

    خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. مخلوطی از پودر کاکائو و شکر دانه ریز را بر روی سطح کار

    بریزید; سپس یک قطعه خمیر را بر روی آن گذاشته با وردنه باز کنید تا حدی که خمیر کاملا نازک شود.



    با استفاده از الک مقداری دیگر از پودر کاکائو و شکر دانه ریز را بر روی خمیر باز شده بپاشید تا هنگام رول

    کردن, لایه های خمیر به هم نچسبند.



    خمیر را رول کنید.



    حالا به قسمت جالب کار می رسیم. تیز ترین چاقویی را که دارید انتخاب کنید و خمیر رول شده را با

    فاصله های 5 میلی متر و به صورت نوارهای باریک ببرید.



    نوارهای مارپیچی تالیاتلی را از هم جدا کرده, آنها را یک به یک باز کنید و بر روی یک تور سیمی یا

    پارچه ای خشک پهنشان کنید. با دو قطعه ی دیگر خمیر نیز همین کار را انجام دهید.

    مقدار زیادی آب را در دیگی ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید. سپس رشته های تالیاتلی

    را در آب بریزید تا همچنان که آب می جوشد, آنها نیز بپزند.

    وقتی رشته های تالیاتلی به سطح آب آمدند یعنی به اندازه کافی پخته اند پس آنها را آبکش کنید.



    پس از آبکش کردن, تالیاتلی های آماده را در ظرف مورد نظر ریخته, سس شکلات را همراه با بستنی

    نعنائی روی آن بدهید و بلافاصله سرو کنید.



    نکته :

    · در صورتی که قبل از رول کردن خمیر, به اندازه کافی پودر کاکائو و شکر دانه ریز روی آن بپاشید,

    نوارهای مارپیچی به راحتی از هم باز می شوند.

    · برای آبکش کردن تالیاتلی ها فقط آنها را در صافی بریزید تا آب اضافه اشان گرفته شود و به

    هیچ عنوان رویشان آب نریزید.

    · اگر این دسر خوشمزه را بلافاصله پس از آبکش کردن به مصرف نرسانید, از کیفیت اولیه ی آن

    کاسته می شود.

    · می توانید مقدار سس شکلات و بستنی نعنائی را بسته به میل خود کم یا زیاد کنید.

    · در صورت عدم دسترسی به آرد سمولینا می توان به جای آن از آرد گندم سفید و مرغوب

    استفاده کرد.

    · می توانید به جای سس شکلات و بستنی نعنائی از 50 گرم کره آبکرده استفاده کنید.

    · این دسر متعلق به کشور فرانسه است.



    http://ghashoghe-choobi.blogfa.com/


    این با سس شکلات

    [img]http://4.bp.********.com/_uGoKj0gZO9A/SW2qCtOS-mI/AAAAAAAAAZ4/UbQTWUW49r8/s400/chocotag.jpg[/img]


    این هم با سس پارمسان سرو شده

    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #36
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: رستوران مامی سایت!

    گلچین جان خدمت شما.نکنه شما هم نمایشگاه مواد غذایی بودی:دی
    ماکارونی کاکائویی 250گرم
    ژله آماده به مقدار دلخواه
    کمپوت میوه یا میوه های فصلی شیرین 150گرم(مثل کمپوت گیلاس آلبالو هلو یا آناناس)
    خامه2_3 قاشق غذاخوری
    ماکارونی رو آبکش کرده.ژله آماده و کمپوت یا میوه های شیرین رو خرد کرده با ماکارونی مخلوط می کنیم.روی دسر رو با خامه تزیین می کنیم.
    از روی بروشور یکی از شرکتهای غذایی نوشتم.تست نشده اگه بد بید تقصیر من نبید
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  6. #37
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: رستوران مامی سایت!

    منم رسیپیش رو خوندم خوشم نیومد فکر کردم شاید چون جدیده این حس رو دارم. درست کردی خبرم کن ببینیم چطوره ارزش داره بخرم یا نه
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: رستوران مامی سایت!

    نجما جون قربون دستت.مرسی .اینا از این ماکارونی پیچ پیچیاست.خامش همینجوری شکلاتی رنگه ولی پخته که میشه خیلی بیمزه اس من توی ابی که میجوشید شکر وکاکائو اضافی ریختم ولی اینجوری خوب نمیشه.دست خودتو میبوسه.یه ایده خوب براش بدی فکر کنم چیزای خوبی بشه باهاش درست کرد.هم هایپر داره هم این نمایشگاهه.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: رستوران مامی سایت!

    مامی سهند جون درست کردم ولی میگم اینجوری خوب نمیشه دخترم خامشو میخوره میگه خوشمزهتره.!شاید اگه بعداز ابکش یه مرحله ی دیگه با سس شکلات واینا توی فر بره بهتر بشه
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: رستوران مامی سایت!

    دوستان خوبم من استریپس رو با دستور یکی از مربیان فست فود در خانه مهر درست میکنم خیلی هم خوشمزه میشه . اول فیله ها رو در مایه ای که از مخلوط اب و ادویه ( پاپریکا 40 گرم و نمک 30 گرم و پودر سیر 15 گرم و پودر اویشن 15 گرم و جوز هندی رنده شده 10 گرم ) به نسبت 1 به 12 یعنی اگر ادویه یک قاشق سوپخوری باشد اب 12 قاشق می شود) است به مدت حداقل 12 ساعت گذاشته و بعد ابتدا در ارد سفید زده و بعد در اب یخ می زنیم واین کار را 3 تا 4 دفعه تکرار میکنیم و در روغن داغ شناور می کنیم تا سرخ شوند . واگر بخواهیم رژیمی شود بجای اب از ماست استفاده میکنیم و بدون زدن در اب و ارد و بدون روغن در ماهیتابه چدنی سرخ می کنیم . خیلی خوشمزه است .
    میتوان فیله ها را در مخلوط اب و ادویه در فریزر نگه داری کرد .
    کیمیاثنایی, coffee و bluesea این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 10 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما