نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree30Likes

موضوع: رستوران مامی سایت!

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 77
صفحه 3 از 10 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17

    Re: رستوران مامی سایت!

    قدرت بکینگ پودر در آشپزی و استفاده از نشاسته ذرت در بکینگ پودر
    آیا تا به حال از خود پرسیده اید که چرا برخی از دستورات آشپزی به شما کمک می کنند تا بتوانید غذای بهتری آماده کنید؟ بدون تردید ترکیبات مورد استفاده در این دستورات نقش بسیار مهمی در بهبود کیفیت غذاها خواهند داشت. مواد مخمر یکی از مهم ترین ترکیبات مورد نیاز برای پخت نان، کیک و شیرینی هستند که در سبک شدن یا به اصطلاح ور آمدن خمیر موثر خواهند بود. اگرچه اساسا مخمرها موجوداتی بیولوژیکی هستند اما ترکیباتی مانند جوش شیرین و بیکینگ پودر نیز نقش مخمری را دارند. مخمرها ترکیباتی را آزاد می کنند که سبب ایجاد حباب های هوا می شوند.این حباب ها در حقیقت همان گاز دی اکسیدکربنی هستند که در نتیجه فرآیند تخمیر آزاد می شوند. از آنجایی که ممکن است انجام فرآیند تخمیر برای پخت نان مدت زمان زیادی به طول انجامد، از مخمرهای شیمیایی استفاده می شود که بسیار سریع تر عمل می کنند. استفاده از این ترکیبات در پخت شیرینی، آزاد شدن دی اکسید کربن را تسریع می کند. نحوه عملکرد این دو ماده یعنی جوش شیرین و بیکینگ پودر بر اساس یک واکنش اسیدی بنا نهاده شده است. وقتی یک اسید و باز با هم واکنش می دهند، یکدیگر را خنثی می کنند و در نتیجه آب و ترکیبات خنثی که نمک نام دارند، تولید می شوند.بی کربنات سدیم یا جوش شیرین یک ترکیب بازی است. در تهیه کیک، شیرینی و نان از ترکیبات اسیدی مانند شیر استفاده می شود که با این باز ترکیب شده و در نتیجه آب و دی اکسیدکربن تولید می شود. اگر یک قاشق چایخوری جوش شیرین به آب گرم اضافه کرده و هم بزنید و سپس یک قاشق چایخوری سرکه به آن اضافه کنید، واکنش بین این اسید و باز در همان لحظه آغاز شده و به سرعت خاتمه خواهد یافت. بیکینگ پودر ترکیبی است از یک نوع اسید و یک نوع باز و اگر مایعی به آن اضافه شود، واکنش بین این اسید و باز به سرعت آغاز خواهد شد. باز موجود در این پودر در حقیقت همان جوش شیرین است که اغلب با یک اسید خشک مانند اسید تارتاریک ترکیب می شود. در تهیه این ماده از نشاسته ذرت به عنوان پرکننده یا ماده زمینه ای استفاده می شود. این ماده با جذب رطوبت موجود در محیط و جلوگیری از ایجاد واکنش بین اسید و باز موجود در آن، سبب افزایش ماندگاری بیکینگ پودر خواهد شد. این در حالی است که تنها افزودن مقداری آب به عنوان حلال به آن، سبب ایجاد واکنش خواهد شد.انواع مختلفی از بیکینگ پودرها در تهیه شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. در ترکیب بیکینگ پودرهای یک مرحله ای، یک اسید و یک باز وجود دارد که با افزودن یک مایع به آن، واکنش بین اسید و باز تشکیل دهنده آن به سرعت و در یک مرحله انجام شده و خاتمه خواهد یافت. در انواع دومرحله ای که استفاده از آنها متداول تر است، یک اسید دیگر نیز وجود دارد که پس از ترکیب مواد تشکیل دهنده در جریان پخت، با باز موجود در بیکینگ پودر واکنش نشان داده و سبب افزایش دی اکسید کربن در فضای بین مواد تشکیل دهنده و در نتیجه پخت بهتر کیک و شیرینی خواهد شد.جالب است بدانید، به همین دلیل متخصصان آشپزی توصیه می کنند ترکیبات خشک به صورت جداگانه با هم ترکیب شوند تا از واکنش سریع بین اسید و باز تشکیل دهنده بیکینگ پودر تا حدی جلوگیری شود.
    منبع : تیبان
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  2. بانک بند ناف
  3. #18

    Re: رستوران مامی سایت!

    نقل قول نوشته اصلی توسط رز سفید
    وای نجما جون دیگه اگه بگی ماست سیاهه هم قبول میکنم .داشتم دستور اون هات داگه رو میخوندم گفتم خوب نجما میگه آرد ذرت نیست نیست دیگهبعد گفتم پس این که من 5 کیلو ازش گرفتم چه آردیه اونم که زرد زرده روشم آقاهه برام نوشت بزرگ آرد ذرت، خودم هم که باهاش کیک درست کردمخلاصه نجما چه کردی با ما . این اسپم نیستا میام پاکش میکنم قول مردونه.
    رزی خانوم حالا این که گفتی یعنی خوب یا یعنی بد؟!؟!؟!؟

    من چون آرد ذرت زرد نداشتم بی خیال کورن داگ شدم...قرار نیست که چون من نداشتم هیچ کس نداشته باشه!!
    چون آرد ذرت نداشتم سرچیدم دستورای بدون آرد ذرت هم پیدا کردم...به همین دلیل نمی دونم اینایی که بیرون می فروشند با آرد ذرت بیده یا بدون اون!
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #19

    Re: رستوران مامی سایت!








    پرپرک, مامان امید جون و باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #20

    Re: رستوران مامی سایت!

    می گن که:اگه 5 کیلو آرد ذرت نخریدید:دی می تونید از این دستور هم برای درست کردن کورن داگ استفاده کنید

    viewtopic.php?p=145574#145574
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #21

    Re: رستوران مامی سایت!

    پیتزا کورن داگ





    اسنک کورن داگ

    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #22

    Re: رستوران مامی سایت!

    سلام به روی ماه همتون.

    این آرد ذرتیه که من همیشه استفاده میکنم سفید رنگه و کاملا با نشاسته ذرت تفاوت داره .




  8. #23
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: رستوران مامی سایت!

    نجما جون تو شهر مادر شوهرت اینا:دی...توی هانی خریدم...بگو برات بخرن بفرستن..خودشم سفارش قبول میکنه...توی تهرانم باید باشه حتما..دیدیم اما یادم نیست کجا...ولی هانی رو مطمئنم...

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۱
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: رستوران مامی سایت!

    نجما جون این صد در صد تعریف بود.البته اعتراف میکنم منم از تهران نگرفتم ولی من حتما اگه یه سفر به شهر اجدادیمون برم براتون میگیرم.
    البته مال من ایرانی بود و به شکل کیلویی خریدم.

صفحه 3 از 10 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما