نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree970Likes

موضوع: کوفته ها meatballs

نمایش نتایج: از 161 به 165 از 165
صفحه 21 از 21 نخستنخست ... 1118192021
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10937
    پسند کرده
    9291
    نام: 1499976940080.jpg نمایش: 574 اندازه: 91.5 کیلو بایت


    کوفته بلغور(گندم)
    یا
    کبه بلغور
    _____
    طعم و طرز تهیه این کوفته با کوفته تبریزی فرق داره

    ....برای یک غذا ممکنه طرز تهیه های مختلفی وجود داشته باشه.

    طرز تهیه ی این غذا رو از مادر بزرگ همسرم یاد گرفتم.کوفته بلغور به کبه عراقی هم مشهور هست و بینهایت خوشمزه ست
    این کوفته رو هم با بلغور گندم و هم با خرده برنج میشه تهیه کرد
    من امروز با بلغور گندم درست کردم
    .

    اول از همه باید سس رو درست کنیم

    داخل قابلمه پیازداغ گرفتم +ادویه و زردچوبه و دو سه قاشق غذاخوری رب گوجه رو سرخ کردم تا خوشرنگ بشه.
    آب جوش رو اضافه کردم ، زیرشو کم کردم و رفتم سراغ درست کردن کوفته ها


    وقتی کوفته ها رو پیچیدم ،یکی یکی و به آرامی داخل قابلمه گذاشتم.مقدار سس کوفته نباید از روی سر کوفته ها بیشتر باشه و کوفته ها دیده نشن

    وقتی همه ی کوفته ها رو در قابلمه گذاشتم حدودا تا نیم ساعت زیر قابلمه رو کم نمیکنم

    ✔سس نباید از قل خوردن بیوفته تا کوفته ها خودشون رو بگیرن و باز نشن.بعد از نیم ساعت زیر قابلمه رو کم کردم.این غذا باید حدود شش هفت ساعت با حرارت کم بپزه و جا بیوفته ✅هر گاهی کوفته ها رو جابجا کردم ✔هرچی زمان پخت بیشتر باشه کوفته ها نرم تر و لذیذ تر میشن و همچنین آش غلیظ تر میشه
    حدود یکساعت اخر وقت ریختن تمر (اب تمر) هست.از تمر سیاه استفاده نکنید
    .
    مقدارش رو هم بر حسب ذاعقه تون اندازه کنید +نمک و فلفل

    برای کوفته ها
    چهارصد گرم بلغور گندم رو برای یک شبانه روز خیس کردم و بعد از اینکه در آبکش ریختم ... با غذاساز خوب میکس کردم .با دویست گرم گوشت چرخ کرده،ادویه،نمک و فلفل خوب ورز دادم.ورز دادن نکته ی باز نشدن کوفته هست(من بجای ورز دادن با همون غذاساز میزنم)

    ✔بطور تقریبی مقدار گوشت باید نصف مقدار بلغور گندم چرخ شده باشه یا بیشتر
    ✔هرچی مقدار گوشت بیشتر باشه کوفته بعد از پخت لذیذ تر و نرم تر هست و هرچی گوشت کمتر باشه کوفته سفت تر میشه

    به اندازه یک نارنگی از مواد کوفته بردارید،یک قاشق غذاخوری از مواد میانی داخل کوفته بگذارید و بعد کوفته رو کاملا گرد کنید(در اصل کبه بلغور رو* بعد از گرد کردن کمی فشار میدن تا پهن و سکه ای شکل بشه) که من بهمون گرد کردن اکتفا میکنم

    ✔میتونید کوفته ها رو در فریزر هم نگه داری کنید
    ______
    .
    مواد میانی کوفته :پیازداغ+گوشت چرخ کرده+ مقداری لپه پخته شده+کشمش ریز + گردو +نمک،ادویه،فلفل
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ در ساعت ۱۱:۴۸ بعد از ظهر
    Behjat, میس مهسا, ستار و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  2. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10937
    پسند کرده
    9291
    کوفته یا کبه بلغور
    با رسپی ای که در پست قبل گذاشتم

    نام: 1520848321136.jpg نمایش: 383 اندازه: 114.4 کیلو بایت

    طرز تهیه ی این غذا رو از مادر بزرگ همسرم یاد گرفتم.کوفته بلغور به کبه عراقی هم مشهور هست و بینهایت خوشمزه ست
    این کوفته رو هم با بلغور گندم و هم با خرده برنج میشه تهیه کرد
    من امروز با بلغور گندم درست کردم
    .

    اول از همه باید سس رو درست کنیم

    داخل قابلمه پیازداغ گرفتم +ادویه و زردچوبه و دو سه قاشق غذاخوری رب گوجه رو سرخ کردم تا خوشرنگ بشه.
    آب جوش رو اضافه کردم ، زیرشو کم کردم و رفتم سراغ درست کردن کوفته ها
    نام: PhotoGrid_1520779248669.jpg نمایش: 382 اندازه: 108.5 کیلو بایت

    وقتی کوفته ها رو پیچیدم ،یکی یکی و به آرامی داخل قابلمه گذاشتم.مقدار سس کوفته نباید از روی سر کوفته ها بیشتر باشه و کوفته ها دیده نشن

    وقتی همه ی کوفته ها رو در قابلمه گذاشتم حدودا تا نیم ساعت زیر قابلمه رو کم نمیکنم
    نام: PhotoGrid_1520779785647.jpg نمایش: 384 اندازه: 74.4 کیلو بایت
    ✔سس نباید از قل خوردن بیوفته تا کوفته ها خودشون رو بگیرن و باز نشن.بعد از نیم ساعت زیر قابلمه رو کم کردم.این غذا باید حدود شش هفت ساعت با حرارت کم بپزه و جا بیوفته ✅هر گاهی کوفته ها رو جابجا کردم ✔هرچی زمان پخت بیشتر باشه کوفته ها نرم تر و لذیذ تر میشن و همچنین آش غلیظ تر میشه
    حدود یکساعت اخر وقت ریختن تمر (اب تمر) هست.از تمر سیاه استفاده نکنید
    .
    مقدارش رو هم بر حسب ذاعقه تون اندازه کنید +نمک و فلفل

    برای کوفته ها
    چهارصد گرم بلغور گندم رو برای یک شبانه روز خیس کردم و بعد از اینکه در آبکش ریختم ... با غذاساز خوب میکس کردم .با دویست گرم گوشت چرخ کرده،ادویه،نمک و فلفل خوب ورز دادم.ورز دادن نکته ی باز نشدن کوفته هست(من بجای ورز دادن با همون غذاساز میزنم)
    نام: PhotoGrid_1520779407569.jpg نمایش: 386 اندازه: 111.7 کیلو بایت

    ✔بطور تقریبی مقدار گوشت باید نصف مقدار بلغور گندم چرخ شده باشه یا بیشتر
    ✔هرچی مقدار گوشت بیشتر باشه کوفته بعد از پخت لذیذ تر و نرم تر هست و هرچی گوشت کمتر باشه کوفته سفت تر میشه

    به اندازه یک نارنگی از مواد کوفته بردارید،یک قاشق غذاخوری از مواد میانی داخل کوفته بگذارید و بعد کوفته رو کاملا گرد کنید(در اصل کبه بلغور رو* بعد از گرد کردن کمی فشار میدن تا پهن و سکه ای شکل بشه) که من بهمون گرد کردن اکتفا میکنم
    نام: PhotoGrid_1520779556415.jpg نمایش: 382 اندازه: 107.9 کیلو بایت

    ✔میتونید کوفته ها رو در فریزر هم نگه داری کنید
    ______
    .
    مواد میانی کوفته :پیازداغ+گوشت چرخ کرده+ مقداری لپه پخته شده+کشمش ریز + گردو +نمک،ادویه،فلفل
    نام: PhotoGrid_1520779698898.jpg نمایش: 374 اندازه: 111.0 کیلو بایت
    saeedeh mansoori, *هما*, مینا.ک و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  3. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    515
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3816
    پسند کرده
    1891
    میشه این کوفته رو شب قبل درست کرد برای فردا نهار اون موقع انداخت تو سس میشه ایا؟
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  4. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2322
    پسند کرده
    4333
    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    میشه این کوفته رو شب قبل درست کرد برای فردا نهار اون موقع انداخت تو سس میشه ایا؟
    سلام خانوم گل
    سال نو مبارک دوست گلم
    ببخش گلم امیدوارم دیر نشده باشه
    بله که میشه چرا نشه
    شما حتی میتونی کوفته فرم بدی و تک تک در نایلون بپیچی و فریز کنی و بعد یخ زدایی کنی و در سس مخصوص بپزی
    شما شب قبل فرم بده و درست کن و در قابلمه مورد نظر بچین و فردا حدود یک ساعتی بزار قابلمه رو بیرون تا به دمای محیط کمی برسه که یهو بهش شوک وارد نشه وا بره بعد سس و درست کن و باقی مراحل...
    بازم سوالی بود من و دوستان گلم در خدمتتونیم
    چلو گوشت
     
    hasti68, باران67 و قانع این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

  5. #165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    496
    پسند شده
    6223
    پسند کرده
    854
    نام: 16497119-3710-l.jpg نمایش: 1342 اندازه: 107.0 کیلو بایت

    از وقتی مامانم رفت همش حسرت کوفته هاش رو داشتم
    آهای اونایی که مامان دارید تا می*تونید ازش یاد بگیرید

    تا اینکه بالاخره بعد از بارها خراب کاری و آش درست کردن عالی در اومد
    دستورای زیادی دیدم توی نت اما همه یا آرد نخود چی داشت یا برنج و لپه پخته شده بود یا اینکه با گوشت فراااووون بود که وا نره
    دنبال دستوری بودم که عین مامانم باشه یعنی بدون آرد و بدون پختن برنج و لپه و با گوشت معقول
    نکته اش توی ورز دادنش بود که برای ما کارمندا و خانم*های امروزی خیلی وقت گیر و خسته کننده س که برای اونم راه حلی پیدا کردم و به جای چرخ کردن ریختم غذا ساز ... و حسااااااااااابی موادم چسبنده و عالی شده بودن و اما دستور ...

    برج 2 پیمانه
    لپه 1 پیمانه
    گوشت 100 گرم
    سبزی کوفته به دلخواه (من حدود سه قاشق غذا خوری پر می*زنم)
    پیاز یک عدد
    نمک و فلفل و زردچوبه به دلخواه

    برنج و لپه رو از شب قبل خیس کنید بعد بریزید توی آبکش که آبش کامل گرفته بشه
    همه رو بریزید توی غذا ساز و حسابی بگذارید غذاساز کار کنه (حداقل ده دقیقه) وقتی موادتون کامل مخلوط شد
    از مواد اندازه پرتقال بردارید وسطش رو هر چی دووووووست داشتید بگذارید

    حالا سسش رو آماده می*کنیم
    پیاز رو تفت می*دیم دو قاشق رب
    ما چون با آشش دوست داریم یک قاشق برنج و نصف قاشق لپه بهش اضافه می*کنیم و حدود 5 لیوان آب ...
    سس که به جوش اومد زیرش رو کم کم کم می*کنیم
    کوفته ها رو دونه دونه اضافه می*کنیم و در قابلمه رو نیمه باز می*گذاریم حدود سه الی چهار ساعت طول می*کشه که قشنگ مغز پخت بشه
    نیم ساعت قبل از سرو توش کمی ترخون خشک بریزید که بو و طعمش رو عالی می*کنه ژ

    برای ترشیش می*تونید از همون اول کمی غوره بریزید یا پودر لیمو یا ...
    باقالی پلو
     
    zakizadeh, m1361, khanoom pasand و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

صفحه 21 از 21 نخستنخست ... 1118192021
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما