نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree963Likes

موضوع: کوفته ها meatballs

نمایش نتایج: از 161 به 164 از 164
صفحه 21 از 21 نخستنخست ... 1118192021
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    10849
    پسند کرده
    9291
    نام: 1499976940080.jpg نمایش: 407 اندازه: 91.5 کیلو بایت


    کوفته بلغور(گندم)
    یا
    کبه بلغور
    _____
    طعم و طرز تهیه این کوفته با کوفته تبریزی فرق داره

    ....برای یک غذا ممکنه طرز تهیه های مختلفی وجود داشته باشه.

    طرز تهیه ی این غذا رو از مادر بزرگ همسرم یاد گرفتم.کوفته بلغور به کبه عراقی هم مشهور هست و بینهایت خوشمزه ست
    این کوفته رو هم با بلغور گندم و هم با خرده برنج میشه تهیه کرد
    من امروز با بلغور گندم درست کردم
    .

    اول از همه باید سس رو درست کنیم

    داخل قابلمه پیازداغ گرفتم +ادویه و زردچوبه و دو سه قاشق غذاخوری رب گوجه رو سرخ کردم تا خوشرنگ بشه.
    آب جوش رو اضافه کردم ، زیرشو کم کردم و رفتم سراغ درست کردن کوفته ها


    وقتی کوفته ها رو پیچیدم ،یکی یکی و به آرامی داخل قابلمه گذاشتم.مقدار سس کوفته نباید از روی سر کوفته ها بیشتر باشه و کوفته ها دیده نشن

    وقتی همه ی کوفته ها رو در قابلمه گذاشتم حدودا تا نیم ساعت زیر قابلمه رو کم نمیکنم

    ✔سس نباید از قل خوردن بیوفته تا کوفته ها خودشون رو بگیرن و باز نشن.بعد از نیم ساعت زیر قابلمه رو کم کردم.این غذا باید حدود شش هفت ساعت با حرارت کم بپزه و جا بیوفته ✅هر گاهی کوفته ها رو جابجا کردم ✔هرچی زمان پخت بیشتر باشه کوفته ها نرم تر و لذیذ تر میشن و همچنین آش غلیظ تر میشه
    حدود یکساعت اخر وقت ریختن تمر (اب تمر) هست.از تمر سیاه استفاده نکنید
    .
    مقدارش رو هم بر حسب ذاعقه تون اندازه کنید +نمک و فلفل

    برای کوفته ها
    چهارصد گرم بلغور گندم رو برای یک شبانه روز خیس کردم و بعد از اینکه در آبکش ریختم ... با غذاساز خوب میکس کردم .با دویست گرم گوشت چرخ کرده،ادویه،نمک و فلفل خوب ورز دادم.ورز دادن نکته ی باز نشدن کوفته هست(من بجای ورز دادن با همون غذاساز میزنم)

    ✔بطور تقریبی مقدار گوشت باید نصف مقدار بلغور گندم چرخ شده باشه یا بیشتر
    ✔هرچی مقدار گوشت بیشتر باشه کوفته بعد از پخت لذیذ تر و نرم تر هست و هرچی گوشت کمتر باشه کوفته سفت تر میشه

    به اندازه یک نارنگی از مواد کوفته بردارید،یک قاشق غذاخوری از مواد میانی داخل کوفته بگذارید و بعد کوفته رو کاملا گرد کنید(در اصل کبه بلغور رو* بعد از گرد کردن کمی فشار میدن تا پهن و سکه ای شکل بشه) که من بهمون گرد کردن اکتفا میکنم

    ✔میتونید کوفته ها رو در فریزر هم نگه داری کنید
    ______
    .
    مواد میانی کوفته :پیازداغ+گوشت چرخ کرده+ مقداری لپه پخته شده+کشمش ریز + گردو +نمک،ادویه،فلفل
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ در ساعت ۱۱:۴۸ بعد از ظهر
    Behjat, میس مهسا, ستار و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  2. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    10849
    پسند کرده
    9291
    کوفته یا کبه بلغور
    با رسپی ای که در پست قبل گذاشتم

    نام: 1520848321136.jpg نمایش: 222 اندازه: 114.4 کیلو بایت

    طرز تهیه ی این غذا رو از مادر بزرگ همسرم یاد گرفتم.کوفته بلغور به کبه عراقی هم مشهور هست و بینهایت خوشمزه ست
    این کوفته رو هم با بلغور گندم و هم با خرده برنج میشه تهیه کرد
    من امروز با بلغور گندم درست کردم
    .

    اول از همه باید سس رو درست کنیم

    داخل قابلمه پیازداغ گرفتم +ادویه و زردچوبه و دو سه قاشق غذاخوری رب گوجه رو سرخ کردم تا خوشرنگ بشه.
    آب جوش رو اضافه کردم ، زیرشو کم کردم و رفتم سراغ درست کردن کوفته ها
    نام: PhotoGrid_1520779248669.jpg نمایش: 219 اندازه: 108.5 کیلو بایت

    وقتی کوفته ها رو پیچیدم ،یکی یکی و به آرامی داخل قابلمه گذاشتم.مقدار سس کوفته نباید از روی سر کوفته ها بیشتر باشه و کوفته ها دیده نشن

    وقتی همه ی کوفته ها رو در قابلمه گذاشتم حدودا تا نیم ساعت زیر قابلمه رو کم نمیکنم
    نام: PhotoGrid_1520779785647.jpg نمایش: 221 اندازه: 74.4 کیلو بایت
    ✔سس نباید از قل خوردن بیوفته تا کوفته ها خودشون رو بگیرن و باز نشن.بعد از نیم ساعت زیر قابلمه رو کم کردم.این غذا باید حدود شش هفت ساعت با حرارت کم بپزه و جا بیوفته ✅هر گاهی کوفته ها رو جابجا کردم ✔هرچی زمان پخت بیشتر باشه کوفته ها نرم تر و لذیذ تر میشن و همچنین آش غلیظ تر میشه
    حدود یکساعت اخر وقت ریختن تمر (اب تمر) هست.از تمر سیاه استفاده نکنید
    .
    مقدارش رو هم بر حسب ذاعقه تون اندازه کنید +نمک و فلفل

    برای کوفته ها
    چهارصد گرم بلغور گندم رو برای یک شبانه روز خیس کردم و بعد از اینکه در آبکش ریختم ... با غذاساز خوب میکس کردم .با دویست گرم گوشت چرخ کرده،ادویه،نمک و فلفل خوب ورز دادم.ورز دادن نکته ی باز نشدن کوفته هست(من بجای ورز دادن با همون غذاساز میزنم)
    نام: PhotoGrid_1520779407569.jpg نمایش: 222 اندازه: 111.7 کیلو بایت

    ✔بطور تقریبی مقدار گوشت باید نصف مقدار بلغور گندم چرخ شده باشه یا بیشتر
    ✔هرچی مقدار گوشت بیشتر باشه کوفته بعد از پخت لذیذ تر و نرم تر هست و هرچی گوشت کمتر باشه کوفته سفت تر میشه

    به اندازه یک نارنگی از مواد کوفته بردارید،یک قاشق غذاخوری از مواد میانی داخل کوفته بگذارید و بعد کوفته رو کاملا گرد کنید(در اصل کبه بلغور رو* بعد از گرد کردن کمی فشار میدن تا پهن و سکه ای شکل بشه) که من بهمون گرد کردن اکتفا میکنم
    نام: PhotoGrid_1520779556415.jpg نمایش: 222 اندازه: 107.9 کیلو بایت

    ✔میتونید کوفته ها رو در فریزر هم نگه داری کنید
    ______
    .
    مواد میانی کوفته :پیازداغ+گوشت چرخ کرده+ مقداری لپه پخته شده+کشمش ریز + گردو +نمک،ادویه،فلفل
    نام: PhotoGrid_1520779698898.jpg نمایش: 216 اندازه: 111.0 کیلو بایت
    saeedeh mansoori, *هما*, مینا.ک و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  3. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    506
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3779
    پسند کرده
    1857
    میشه این کوفته رو شب قبل درست کرد برای فردا نهار اون موقع انداخت تو سس میشه ایا؟
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  4. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    526
    میزان امتیاز
    47
    پسند شده
    2135
    پسند کرده
    3985
    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    میشه این کوفته رو شب قبل درست کرد برای فردا نهار اون موقع انداخت تو سس میشه ایا؟
    سلام خانوم گل
    سال نو مبارک دوست گلم
    ببخش گلم امیدوارم دیر نشده باشه
    بله که میشه چرا نشه
    شما حتی میتونی کوفته فرم بدی و تک تک در نایلون بپیچی و فریز کنی و بعد یخ زدایی کنی و در سس مخصوص بپزی
    شما شب قبل فرم بده و درست کن و در قابلمه مورد نظر بچین و فردا حدود یک ساعتی بزار قابلمه رو بیرون تا به دمای محیط کمی برسه که یهو بهش شوک وارد نشه وا بره بعد سس و درست کن و باقی مراحل...
    بازم سوالی بود من و دوستان گلم در خدمتتونیم
    کتلت
     
    hasti68 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

صفحه 21 از 21 نخستنخست ... 1118192021
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما