نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree945Likes

موضوع: کوفته ها meatballs

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 161
صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 101718192021 آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    243
    میزان امتیاز
    173
    پسند شده
    1438
    پسند کرده
    1397
    نام: PicsArt_07-04-01.57.33.jpg نمایش: 775 اندازه: 63.4 کیلو بایت
    کوفته تبریزی با دستور سوهی عزیز از آشپزی دو نفره
    hengamehh, *هما*, zakizadeh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,139
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    2390
    پسند کرده
    2817
    سلام من امروز داوود باشا رو از کوفته ها meatballs درست کردم برای ناهار ولی چون شوهرم اصلا آدم ریسک پذیری نیست تو غذا خوردن بهش مثل فسنجون ۵ عدد گردو خورد شده و ۱ ق غ شکر اضافه کردم که بیشتر شبیه فسنجون بشه ولی بازم در آخر گفت خوب نبود در صورتی که خودم خیلی پسندیدمش. من با سبزی پلو درستش کردم.

    - - - Updated - - -

    ببخشید که عکس ندارم ازش.

    - - - Updated - - -

    کمی ته مزه تلخی میداد که شکر زدم به نظرتان از چی میتونه باشه؟
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  3. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,561
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    785
    پسند شده
    38989
    پسند کرده
    59228
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    سلام من امروز داوود باشا رو از کوفته ها meatballs درست کردم برای ناهار ولی چون شوهرم اصلا آدم ریسک پذیری نیست تو غذا خوردن بهش مثل فسنجون ۵ عدد گردو خورد شده و ۱ ق غ شکر اضافه کردم که بیشتر شبیه فسنجون بشه ولی بازم در آخر گفت خوب نبود در صورتی که خودم خیلی پسندیدمش. من با سبزی پلو درستش کردم.

    - - - Updated - - -

    ببخشید که عکس ندارم ازش.

    - - - Updated - - -

    کمی ته مزه تلخی میداد که شکر زدم به نظرتان از چی میتونه باشه؟
    نعناشو زیاد نریختین؟
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,139
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    2390
    پسند کرده
    2817
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    نعناشو زیاد نریختین؟
    والا نمیدونم با انگشتام برگای خشکو برداشتم ،دوبار، روی خورش بین دوتا کف دستان ساییدم و* پودر کردم. من کلا اینطوری نعناع خشک رو نگه میدارم ولی فک میکنم اندازه ی یه قاشق غذا خوری شد.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  5. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    5809
    پسند کرده
    849
    نام: 15938549-1856-l.jpg نمایش: 2100 اندازه: 102.0 کیلو بایت

    یک پیمانه لپه
    یک پیمانه برنج
    200 گرم گوشت چرخ کرده
    یک پیاز
    3 قاشق غذا خوری سبزی معطر (کوفته)
    نمک و فلفل و ادویه دلخواه

    دوبار چرخ شد ورز داده شد

    پیاز ریز شده رو تفت دادم رب زدم کمی سبزی بهش اضافه کردم
    آب اضافه کردم
    جوش که اومد زیرش رو کم کردم و کوفته ها رو با دست گرد کردم ریختم توش ... زیرش رو کم کردم درش رو نیمه باز تاااااااا پخت


    پی نوشت: شبکه چرخ گوشتم دونه درشته دفعه قبل که درست کردم اونطور که دلم می*خواست سفت نشده بود (مثل کوفته های مادر خدابیامرزم)
    اینبار با غذا ساز درست کردم عااااااااااالی شد ...
    پس حواستون باشه اگر شبکه چرخ گوشتتون خیلی ریز نیست با غذا ساز درست کنید
    قدیمیا که توی هاون می*کوبیدن

    اینم عکس جدیدش
    فایل پیوست 244581
    باقالی پلو
     
    ویرایش توسط شهلا ک : ۱۳۹۶/۰۴/۱۴ در ساعت ۰۷:۵۰ قبل از ظهر
    *هما*, باران67, مینا.ک و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  6. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    1809
    پسند کرده
    5086
    مواد لازم برای تهیه کوفته

    • گوشت چرخ کرده 300 تا 400 گرم
    • برنج 5 قاشق غذا خوری
    • لپه 4 قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ یک عدد
    • پیاز دو عدد متوسط
    • سبزی معطر به دلخواه 2 قاشق غذاخوری (توصیه من اینه که مرزه و ترخون باشه و گشنیز و جعفری. اگه یکی دو پر نعنا و شوید هم بریزید بد نیست. نعنا رو زیاد نریزید که تلخ میکنه.
    • برای مواد میانیش هم به دلخواه میتونید آلو، زرشک یا گردو رو داشته باشید. هر کدوم رو که خواستید از قبل خیس بدید.
    • رب گوجه 4 قاشق غذا خوری
    • روغن و نمک و فلفل و زردچوبه و آب به مقدار لازم

    من مقدار مواد رو به اندازه ای گفتم که خودم استفاده کردم و با این دستور دقیقا همین چند تا کوفته ای رو تحویل گرفتم که در عکس میبینید. پس اگر مقدار بیشتری میخواید مقدار رو خودتون تغییر بدید. البته به جز تخم مرغ که به ازای هر نیم کیلو گوشت یک تخم مرغ اضافه کنید.
    برنج و لپه را نیم پز و نیم کوب کنید
    قبل از هرچیز اگر لازمه لپه رو خیس بدید. لپه ای که من داشتم دیر پز نبود و با برنج و مقداری آب گذاشتم با هم نیم پز بشه. توصیه ام به شما اینه که لپه رو جدا و برنج رو جدا نیم پز کنید. بعد از اینکه نیم پز شدن با ته لیوان یا گوشت کوب اون ها رو نیم کوب کنید. پس اصلا لازم نیست از میکسر استفاده کنید. تنها باید کوبیده بشن. اون هم به صورتی که کاملا هم له نشن. اصلا هم اشکالی نداره چندتا از لپه ها کامل باشن.
    سس کوفته را آماده کنید
    در حین خنک شدن برنج و لپه نیم کوب شده، یکی از پیاز ها رو رنده میکنیم و در مقداری روغن و زردچوبه تفت میدیم. بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شدن رب رو اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم و نمک و فلفل اضافه میکنیم. حالا چهار تا پنج لیوان آب میریزیم و میذاریم کمی بجوشه. بعد هم شعله رو خیلی کم میکنیم و میذاریم آب رب به همون صورت روی گاز باشه.
    مواد کوفته را مخلوط کنید
    یکی از پیاز ها رو با رنده متوسط (نباید درشت باشه) رنده میکنیم و آب اضافیش رو میگیریم. پیاز و گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه رو حدود دو سه دقیقه ورز میدیم تا مواد کاملا به خرد هم برن. حالا لپه و برنجی که نیم کوب کردیم به مخلوط گوشتمون اضافه میکنیم و باز پنج دقیقه ای ورز میدیم. نکته مهم در کوفته اینه که مواد کاملا به خرد هم برن و ورز داده بشن. اینطوری هم طعم بهتری داره و هم وا نمیره. وقتی مواد به خرد هم رفتن سبزی رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. در انتها هم تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. و باز ورز میدیم. چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید.
    گلوله های گرد درست کنید
    با دستتون گلوله ی بزرگی درست کنید. داخلش رو آلو یا زرشک یا گردو بذارید و کاملا گردش کنید و به آرومی در قابلمه آب رب که روی حرارت ملایم هست قرار بدید. بهتر اینه که کوفته ها کاملا در آب غوطه ور بشن. ولی من چون میخوام آب غلیظی داشته باشم خیلی این کار رو نمیکنم. نکته دیگه اینه که حرارت کوفته رو خیلی زیاد نکنید و درش رو نیم باز قرار میدیم به مدت حدود یک ساعت آماده میشه. بعد از نیم ساعت برید سراغش و کوفته ها رو کمی جا به جا کنید و بر گردونید. البته این کار رو هم خیلی آروم انجام بدید.
    برای سرو هم اول کوفته ها رو در ظرف بکشید و بعد آبش رو روش بریزید. بعضی ها هم آبش رو جدا گونه سرو میکنن و نون رو در اون تریت میکنن. میتونید کوفته هاتون رو با زرشک و آلو تزیین کنید.
    ما وقتایی که کوفته داریم، آب نارنج تازه هم روی سفره هست و کمی ترشش میکنیم. میتونید به سلیقه خودتون از آب نارنج یا لیمو هم استفاده کنید.
    فوت فن و نکات پخت کوفته
    فوت و فن های کوفته زیاده و واقعا مثل ته چین از اون دسته غذاهاس که باید با تجربه و صبر و حوصله مهارت هاش رو یاد گرفت. ولی به طور کلی:

    1. لپه و برنج باید نیم پز باشه. نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه.
    2. آب پیاز باید گرفته بشه.
    3. در هر مرحله از مخلوط کردن مواد اون ها رو کاملا ورز بدید. کوفته به طور کلی باید یک ربعی ورز بخوره و این مرحله مهمترین قسمت ماجراست.
    4. گلوله هاتون باید کاملا یک دست و گرد باشه و خیلی آروم وارد قابلمه بشه.
    5. حرارت قابلمه ای که آب رب در اون هست و کوفته ها رو میخواید داخلش بذارید باید کاملا پایین و ملایم باشه. اگر آب رب در حال قل زدن باشه کوفته وا میره.
    6. در کوفته رو اصلا نباید کیپ کنید چون وا میره. من خودم در پنج تا ده دقیقه اول اصلا درش رو نمیذارم و بعد از اون درش رو نصفه میذارم.
    7. به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردنش بشه.
    8. یه نکته دیگه هم این که از همون ابتدا موادتون رو به تعداد جدا کنید و بعد گلوله کنید که کوچیک و بزرگ نشن..نام: ۲۰۱۷۰۳۰۵_۱۹۰۶۲&#17.jpg نمایش: 231 اندازه: 95.5 کیلو بایتنام: ۲۰۱۷۰۳۰۵_۲۰۴۲۰&#17.jpg نمایش: 231 اندازه: 70.1 کیلو بایت
    mitra40, باران67, گیتار و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی سجاد آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    132
    پسند شده
    5279
    پسند کرده
    7634
    کوفته بادمجون

    گوشت چرخ شده: ۱۰۰ گرمبادمجان قلمی (پوست کنده و حلقه ای شده): ۴ عددپیاز (رنده شده): ۱ عددتخم مرغ: ۳۴ عددسیر (له شده): ۱ حبهگردو (خردشده): ۵ عددپنیر موتزارلا (رنده شده): ۴ ق سجعفری (خردشده): ۲ ق سپودر سوخاری: ۱ پیمانه + به میزان لازمنمک، فلفل، پودر پاپریکا: به میزان لازمزردچوبه: ۱ ق چآرد سفید: به میزان لازمروغن مایع: به میزان لازممواد مورد نیاز سس:پیاز (ریز خرد شده): ۱ عددرب گوجه فرنگی: ۱ ق سگوجه فرنگی (رنده شده): ۲ عددفلفل دلمه ای سبر (نگینی خردشده): ۱ عددنمک و فلفل: به میزان لازمروغن زیتون: ۲ ق س روش پخت:۱-مقداری نمک به بادمجان زده و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن از بین برود بعد آن را شسته و خشک کنید.
    ۲-بادمجان را داخل سینی فر (از قبل ورق آلومینیومی قرار داده و با مقداری روغن چرب شده) در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، بگذارید تا طلایی رنگ شود. بعد از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.۳-بادمجان را به همراه پیاز داخل دستگاه غذاساز پوره کرده، سپس گوشت، ۱ پیمانه پورد سوخاری، ۱ عدد تخم مرغ، سیر و گردو را به آن افزوده و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید.۴-مخلوط مواد را داخل ظرفی بریزید. بعد پنیر، جعفری، نمک، فلفل، پودر پاپریکا و زردچوبه را به آن افزوده و کاملا ورز داده و با در بسته به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.۵-داخل تابه ای کوچک و گود حدود ۱ پیمانه روغن مایع ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود.۶-از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست به شکل گلوله درآورید. سپس به ترتیب درون آرد سفید، ۲ عدد تخم مرغ (از قبل با استفاده از چنگالی کمی زده شده) و مقداری پودر سوخاری غلتانده و داخل تابه سرخ کنید. بعد آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.۷-برای تهیه سس؛ روغن زیتون را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. بعد گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل را به آن افزوده و تفت دهید تا به غلظت برسد.۸-کوفته را همراه با سس آماده شده، سرو کنید. سپس به دلخواه با جعفری خردشده و مقداری پنیر پارمزان تزیین کنید.
    این غذا رو از روی سایت فروشگاهمون برداشتم هنوز خودم درست نکردم.تا ان شاالله بادمجون بگیرم
    باران67, zakizadeh, fireangel و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایاشکرت به خاطرافتخارداشتن دوتابچه عزیز

  8. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    63
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    ااا من دستور آین غذا رو از کارگاه آشپزسازی یاد گرفتم ولی هنوز تستش نکردم
    میشه بگین طعمش چطوره؟
    سلام دوست عزيز ببخشيد من جاي دوستمون جواب ميدم اما من اين غذا را چندين بار درست كردم طمعش مثل فسنجون است و مثل فسنجون بسته با اينكه ترش يا ملس يا شيرين دوست داشته باشيد ميتونيد طمعش را تنظيم كنيد

صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 101718192021 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما