نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree905Likes

موضوع: کوفته ها meatballs

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 154
صفحه 18 از 20 نخستنخست ... 8151617181920 آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    km...mk آواتار ها
    کوثر
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    محل سکونت
    آمل
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    968
    پسند کرده
    1175
    کوفته مرغ و برنج
    سینه مرغ چرخ شده 500 گرم/ برنج پخته سرد 1 لیوان/ تخم مرغ درشت 1 عدد/ پیاز 1 عدد/ نمک و فلفل و کاری و آویشن کمی خرده نان
    پیاز و سینه مرغ و برنج پخته و خرده نان رو با هم چرخ کردم و تخم مرغ و ادویه ها رو اضافه و بعد به شکل کوفته درآورده و داخل آرد غلطانده و سرخ کردم.
    نام: ۲۰۱۵۰۷۲۵_۲۰۵۹۴۳-01.jpg نمایش: 748 اندازه: 107.3 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۵۰۷۲۵_۲۰۵۸۲۸-01.jpg نمایش: 748 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    zakizadeh, باران67, کوئین و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #138
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86572
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    قیمه ریزه نخودچی اصفهان





    غذایی فوق العاده آسون و سالم و خوشمزه
    قبلا اموزشش رو در این لینک عرض کردم خدمتتون.

    از جمله مواردی که همراه این غذا سرو میشه:
    دوغ.ترشی.نون خصوصا از نوع سنگک.سبزی خوردن و پیاز هست.





    من اینجا در کنار قیمه ریزه م زیتون سبز ،زیتون سیاه،ترشی آلبالو،ترشی بامیه،ترشی بادمجان ، ترشی مخلوط ،سبزی خوردن ،دوغ و نون سنگک قرار دادم.

    برای گل رز با تربچه هم تربچه رو مثل وقتی سیب رو پوست میگیریم ،پوست گرفتم و از اخر رول کردم و در نهایت برعکس کردم.
    این شیوه ی ساخت گل رز رو با هر میوه یا صیفی جات گرد میتونین به کار ببرین.
    در عین سادگی فوق العاده زیباست
    پس مراحلش اینه:
    پوست گرفتن ممتد میوه
    رول کردن پوسته از قسمت انتهایی
    برعکس کردن رول
    حالا یه گل زیبا دارین



    لینک اموزش ترشی آلبالو

    لینک اموزش ترشی بامیه





    najmehkhatoon, pink girl, m1361 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۰۵
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    334
    پسند کرده
    480
    کوفته تبریزی

    گوشت چرخ شده (گوسفند وگوساله مخلوط )500 گرم دوپیمانه لپه ونصف پیمانه برنج دو عدد پیاز ودو عدد سیب زمینی کوچک نمک وفلفل وسبزی معطر رو باهم چرخ کردم وبعد حسابی ورز دادم برای سس هم پیاز رو ریز خرد کردم وتفت دادم نمک وفلفل وزرد چوبه ورب زدم بعد آب ریختم جوش که اومد کوفته ها رو ریختم وسط کوفته هم زرشک وآلو مغز گردو گذاشتم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    *باران, باران67, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تمام لذت عمرم همین است
    که مولایم امیرالمومنین است

  4. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    raha65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    504
    میزان امتیاز
    40
    پسند شده
    1445
    پسند کرده
    332
    کوفته تبریزی
    نام: 20150903714.jpg نمایش: 647 اندازه: 74.7 کیلو بایتنام: 20150903716.jpg نمایش: 620 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    باران67, m1361, ELAHE_ABAN و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    «اللهم اَغنِنی بِحلالِکَ عَن حَرامِک و بِطاعَتِکَ عَن مَعصیتِک»؛
    « خدایا مرا بی نیاز کن با حلالت از حرامت و با فرمانبرداری ات از نافرمانیت»

  5. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4166
    پسند کرده
    3052
    نام: 6.jpg نمایش: 583 اندازه: 57.4 کیلو بایتنام: 6-0.jpg نمایش: 597 اندازه: 57.5 کیلو بایتنام: 0.jpg نمایش: 583 اندازه: 61.7 کیلو بایتنام: 1.jpg نمایش: 584 اندازه: 74.3 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 581 اندازه: 69.1 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 576 اندازه: 36.8 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 570 اندازه: 62.2 کیلو بایتنام: 5.jpg نمایش: 579 اندازه: 72.4 کیلو بایت

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻮﻓﺘﻪﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ 300 ﺗﺎ 400 ﮔﺮﻡ
    ﺑﺮﻧﺞ 5 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ
    ﻟﭙﻪ 4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ
    ﭘﯿﺎﺯ ﺩﻭ ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ
    ﺳﺒﺰﯼ ﻣﻌﻄﺮ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ‏( ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﺮﺯﻩ ﻭ ﺗﺮﺧﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﻭ
    ﺟﻌﻔﺮﯼ . ﺍﮔﻪ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﭘﺮ ﻧﻌﻨﺎ ﻭ ﺷﻮﯾﺪ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺑﺪ ﻧﯿﺴﺖ . ﻧﻌﻨﺎ ﺭﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﺮﯾﺰﯾﺪ ﮐﻪ ﺗﻠﺦ ﻣﯿﮑﻨﻪ . ‏)
    ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﯿﺎﻧﯿﺶ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺁﻟﻮ، ﺯﺭﺷﮏ ﯾﺎ ﮔﺮﺩﻭ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ . ﻫﺮ ﮐﺪﻭﻡ ﺭﻭ ﮐﻪ
    ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺧﯿﺲ ﺑﺪﯾﺪ .
    ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ 4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ
    ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﻭ ﺁﺏ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
    ﻣﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻫﻤﯿﻦ
    ﺳﻪ ﺗﺎ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﺭﻭ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻋﮑﺲ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﺪ . ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﺪ
    ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺑﺪﯾﺪ . ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺯﺍﯼ ﻫﺮ ﻧﯿﻢ ﮐﯿﻠﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﯾﮏ
    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ
    ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﻟﭙﻪ ﺭﺍ ﻧﯿﻢ ﭘﺰ ﻭ ﻧﯿﻢ ﮐﻮﺏ ﮐﻨﯿﺪ
    ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮﭼﯿﺰ ﺍﮔﺮ ﻻﺯﻣﻪ ﻟﭙﻪ ﺭﻭ ﺧﯿﺲ ﺑﺪﯾﺪ . ﻟﭙﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺩﯾﺮ ﭘﺰ ﻧﺒﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺏ
    ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻧﯿﻢ ﭘﺰ ﺑﺸﻪ . ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺍﻡ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻟﭙﻪ ﺭﻭ ﺟﺪﺍ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭ ﺟﺪﺍ ﻧﯿﻢ ﭘﺰ ﮐﻨﯿﺪ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ
    ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﯿﻢ ﭘﺰ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﺗﻪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﯾﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﮐﻮﺏ ﺍﻭﻥ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻧﯿﻢ ﮐﻮﺏ ﮐﻨﯿﺪ . ﭘﺲ ﺍﺻﻼ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﺯ
    ﻣﯿﮑﺴﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ . ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﺑﺸﻦ . ﺍﻭﻥ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﻣﻼ ﻫﻢ ﻟﻪ ﻧﺸﻦ . ﺍﺻﻼ ﻫﻢ
    ﺍﺷﮑﺎﻟﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺍﺯ ﻟﭙﻪ ﻫﺎ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺎﺷﻦ
    ﺁﺏ ﺭﺏ ﺭﺍ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ
    ﺩﺭ ﺣﯿﻦ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻥ ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﻟﭙﻪ ﻧﯿﻢ ﮐﻮﺏ ﺷﺪﻩ، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﯿﺎﺯ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﻭ
    ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﯾﻢ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭘﯿﺎﺯﻫﺎ ﮐﻤﯽ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﻥ ﺭﺏ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎﺯ ﮐﻤﯽ ﺗﻔﺖ
    ﻣﯿﺪﯾﻢ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ . ﺣﺎﻻ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﭘﻨﺞ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﮐﻤﯽ ﺑﺠﻮﺷﻪ . ﺑﻌﺪ
    ﻫﻢ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﺁﺏ ﺭﺏ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﺭﻭﯼ ﮔﺎﺯ ﺑﺎﺷﻪ
    ﻣﻮﺍﺩ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ
    ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﯿﺎﺯ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﺘﻮﺳﻂ ‏(ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺩﺭﺷﺖ ﺑﺎﺷﻪ ‏) ﺭﻧﺪﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﯿﺶ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ . ﭘﯿﺎﺯ ﻭ
    ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺭﻭ ﺣﺪﻭﺩ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﺭﺯ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ ﺧﺮﺩ ﻫﻢ ﺑﺮﻥ .
    ﺣﺎﻻ ﻟﭙﻪ ﻭ ﺑﺮﻧﺠﯽ ﮐﻪ ﻧﯿﻢ ﮐﻮﺏ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺑﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮔﻮﺷﺘﻤﻮﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎﺯ ﭘﻨﺞ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﯼ ﻭﺭﺯ
    ﻣﯿﺪﯾﻢ . ﻧﮑﺘﻪ ﻣﻬﻢ ﺩﺭ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ ﺧﺮﺩ ﻫﻢ ﺑﺮﻥ ﻭ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﺸﻦ . ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﻫﻢ ﻃﻌﻢ
    ﺑﻬﺘﺮﯼ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﻫﻢ ﻭﺍ ﻧﻤﯿﺮﻩ . ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﻪ ﺧﺮﺩ ﻫﻢ ﺭﻓﺘﻦ ﺳﺒﺰﯼ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎﺯ ﻭﺭﺯ ﻣﯿﺪﯾﻢ . ﺩﺭ
    ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻫﻢ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎﺯ ﻭﺭﺯ ﻣﯿﺪﯾﻢ . ﻭ ﺑﺎﺯ ﻭﺭﺯ ﻣﯿﺪﯾﻢ . ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭﯼ ﻫﻢ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﺎ
    ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺑﮑﻮﺑﯿﺪ . ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺭﻭ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﻭﺭﺯ ﺑﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ ﺧﺮﺩ ﻫﻢ ﺑﺮﻥ ﻭ
    ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﺘﻮﻧﯿﺪ ﯾﮏ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﮔﺮﺩ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ
    ﮔﻠﻮﻟﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﺮﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ
    ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﯼ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ . ﺩﺍﺧﻠﺶ ﺭﻭ ﺁﻟﻮ ﯾﺎ ﺯﺭﺷﮏ ﯾﺎ ﮔﺮﺩﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﮔﺮﺩﺵ ﮐﻨﯿﺪ
    ﻭ ﺑﻪ ﺁﺭﻭﻣﯽ ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺁﺏ ﺭﺏ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﻫﺴﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﯾﺪ . ﺑﻬﺘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﺩﺭ
    ﺁﺏ ﻏﻮﻃﻪ ﻭﺭ ﺑﺸﻦ . ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﭼﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺁﺏ ﻏﻠﯿﻈﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ . ﻧﮑﺘﻪ ﺩﯾﮕﻪ
    ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭﺵ ﺭﻭ ﻧﯿﻢ ﺑﺎﺯ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ
    ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺮﯾﺪ ﺳﺮﺍﻏﺶ ﻭ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﮐﻤﯽ ﺟﺎ ﺑﻪ ﺟﺎ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮ ﮔﺮﺩﻭﻧﯿﺪ . ﺍﻟﺒﺘﻪ
    ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺁﺭﻭﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﺪ
    ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﻫﻢ ﺍﻭﻝ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﮑﺸﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﺑﺶ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ . ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺁﺑﺶ ﺭﻭ
    ﺟﺪﺍ ﮔﻮﻧﻪ ﺳﺮﻭ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻭ ﻧﻮﻥ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﺗﺮﯾﺖ ﻣﯿﮑﻨﻦ . ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺯﺭﺷﮏ ﻭ ﺁﻟﻮ ﺗﺰﯾﯿﻦ
    ﮐﻨﯿﺪ .
    ﻣﺎ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ، ﺁﺏ ﻧﺎﺭﻧﺞ ﺗﺎﺯﻩ ﻫﻢ ﺭﻭﯼ ﺳﻔﺮﻩ ﻫﺴﺖ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺗﺮﺷﺶ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ . ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺑﻪ
    ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺁﺏ ﻧﺎﺭﻧﺞ ﯾﺎ ﻟﯿﻤﻮ ﻫﻢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    باران67, ترنم63, najmehkhatoon و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  6. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    کوفته با دستور بالا فقط توصیه من اینه که بهتره کوفته رو توی آب قلم بپزیم خوشمزه تر میشه .نام: فا.jpg نمایش: 532 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    zakizadeh, باران67, najmehkhatoon و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3992
    پسند کرده
    902
    سلام
    کوفته تبریزی مامان پز از خوشمزگیش هرچی بگم کم گفتم .
    گوشت چرخ کرده گوسفندی +لپه و برنج پخته ی کوبیده شده +سبزی معطر +تخم مرغ برای چسبندگی + پیاز رنده شده +نمک و زرد چوبه + زرشک برا وسط کوفته +سس :رب و پیاز سرخ شده و اب .

    نام: 20151115_184116.jpg نمایش: 423 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    نام: 20151115_190556.jpg نمایش: 408 اندازه: 99.8 کیلو بایت
    نام: 20151115_190713.jpg نمایش: 420 اندازه: 95.8 کیلو بایت
    نام: 20151115_190608.jpg نمایش: 408 اندازه: 96.1 کیلو بایت
    ویرایش توسط hasti68 : ۱۳۹۴/۰۸/۲۶ در ساعت ۰۲:۴۹ بعد از ظهر
    ELAHE_ABAN, باران67, sita-golam و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  8. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1725
    پسند کرده
    1609
    کوفته مرغ:
    مرغو ریختم تو غذاساز یکم سیرو پوره کردم بهش اضافه کردم همراه با کمی پیاز البته اب پیازو گرفتم با ادویه و کمی فلفل ورز دادم بعدش قلقلی کردم وسطشم پیاز داغ و زرشک گذاشتم بعدش قلقلی کردم پیازو تو روغن تفت دادم بعدش رب گورجه بهش اضافه کردم تفت دادم تا روب خوشرنگ بشه کمی زعفران نمک و فلفل کمی هم اب اضافه کردم وقتی که اب به جوش امد قلقلی ها رو که تو روغن جداگونه سرخ کرده بودم ریختم تو ی روب سر قابلمه رو گذوشتم روش تا بپزهنام: IMG_8149.jpg نمایش: 332 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    خورشت هویج
     
    ELAHE_ABAN, باران67, مامان غزل و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 18 از 20 نخستنخست ... 8151617181920 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما