نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree284Likes

موضوع: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 84
صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    4506
    پسند کرده
    655
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله ی یونا نمایش پست ها
    پفک هندی


    .
    زهرا جان یه سئوال
    آیا میشه شکلش داد به صورتی که ساده نباشه؟!
    مثلا با قیف و ماسوره کار کرد؟
    بعد اینکه اگه بزاریم توی فر دقیقا چه اتفاقاتی میافته؟!جواب نمیده؟!حتما باید به آرامی روی بخاری و امثالهم خشک بشه؟!
    *سما این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Adorina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
    محل سکونت
    گنبدکاووس
    نوشته ها
    129
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    1788
    پسند کرده
    284
    اینم پفک هندی هایی که من درست کردم با این دستور
    پفک هندی

    اول با همین مقدار که تو دستور هست درست کردم برای تست

    نام: 09122008330.jpg نمایش: 1613 اندازه: 84.1 کیلو بایت

    که همین مقدار داد سری بعد 4 برابر درست کردم که شد این و چند تایی که موقع سرخ شدن خورده شد

    نام: 23122008377.jpg نمایش: 2422 اندازه: 99.9 کیلو بایت

    سری بعد بازم بیشترش میکنم فکر کنم 10 برابر آخه خیلی ترد و خوشمزه است
    helia59, باران67, گیلاس من و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان
    برای من چراغ بیاور
    و یک دریچه که از آن
    به ازدحام کوچه خوشبختی بنگرم
    "فروغ فرخزاد"

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ثنا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    خلیج فارس
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    3
    سلام دوستان من این پفک رو به جای نشاسته با ساگو درست می کنم به نظر من از نشاسته خوشمزه تر می شه و برای مزه دار شدنشم از مگی (عصاره مرغ) استفاده می کنم خیلی خوشمزه می شه
    zeitoon2 این نوشته را پسندیده.

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط زینب نمایش پست ها
    دوستان عزیزم سلام همگی خسته نباشید. چند وقت پیش از مغازه محصولات گیاهی خانه هنرمندان یه اردی خریدم به نام پاکورا.خرید این اردو به همه شدیدا توصیه میکنم.کافیه کمی اب به اون اضافه کنید تا غلظتش مثل ماست بشه اونوقت هر چی رو که دوست دارید سرخ کنید داخل این مایع بندازید و بعدش سرخ کنید عالی میشه من سیب زمینی * قارچ* کلم بروکلی*پیاز رو امتحان کردم.
    این ارد اسمش بیسن هست و غذایی که باهاش درست میشه پاکورا.از انواع غذاهای هندی و پاکستانیه.پیشنهاد میکنم پیاز خرد شده(نه خیلی ریز) فلفل دلمه و فلفل سبز نسبتا تند رو با ادویه ی :نمک+پودر سیر+فلفل قرمز با این ارد درست کنید.سعی کنید غلظت خمیرتون مثل ماست خامه ای شل باشه تا لطیف تر بشه پاکوراتون.
    این غذا تقریبا همیشه سر سفره ی افطار در پاکستان و هند سرو میشه و مخصوص رمضانه.
    رویا20 و حسنا 296 این نوشته را پسندیده.
    رسول الله(ص):افراد کریم وبزرگوار زنان رامورداحترام و تکریم قرارمیدهندولی افرادپست وفرومایه به زنهااهانت می کنندوکرامت آنهارانادیده میگیرند.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    138
    پسند کرده
    347
    دوستان یه سوال
    برای سرخ کردن بستنی میشه از آرد سوخاری استفاده کرد؟؟

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ثنا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    خلیج فارس
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    3
    عزیزم اون ارد پاکورا که درموردش صحبت کردین ارد نخود هست دقت کنید ارد نخود نه نخودچی تو شهرهای جنوبی کشور این ارد به وفور پیدا می شه و از این ارد پاکورا یا پکاره درست می کنند که خیلی خوشمزه هست
    aydaa و zeitoon2 این نوشته را پسندیده.

  8. #71
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86532
    پسند کرده
    75861

    ویترین مدال ها

    بامیه سوخاری شف طیبه ی نازنین:

    بامیه سوخاری

    10/12/2010 06:00:00 PM سوخاري, غذاهای سبزیجات, پيش غذاها و غذاهاي جانبي- اردور- سايد ديش 25 comments



    خيلي ها از باميه به خاطر لزج بودنش خوششون نمياد. من چون مامانم عاشق خورشت باميه است به خوردنش عادت كردم و دوستش دارم. هورتي قورتشون ميدم. ولييييييييييي .... محبوبترين غذايي كه با باميه درست ميشه از ديد اينجانب باميه سوخاريه! بد مدل عاشقشم. سالي يه بار درستش ميكنم. نيم كيلو باميه رو قرچ قرچ ميشينيم ميخوريم. غذاي سالمي نيست و فست فود به حساب مياد ولي حداقل از چيپس سيب زميني كه بهتره!


    اولين بار اين غذا رو توي يكي از برنامه هاي امريل ديدم و كنجكاو شدم و سريع رفتم تو كارش... نتيجه؟ عالي.

    بامیه سوخاری مخصوص جنوب آمریکاست.



    شیر 3/1 لیوان
    بامیه نیم کیلو
    تخم مرغ 2 عدد
    سس تند 4 ق غ
    نمک
    آرد 1 لیوان
    آرد ذرت 2/1
    فلفل سیاه 1 ق چ
    فلفل سفید 1 ق چ
    پودر سیر 1 ق چ





    باميه ها رو ميشوريم و از طول نصفشون ميكنيم. من دمش رو هم نميگيرم.


    تخم مرغ و شیر و سس تند رو مخلوط كرده و باميه ها رو توش ميريزيم و ميذاريم نيم ساعت توش خيس بخوره.






    بايد حتما آرد ذرت داشته باشيد نه نشاسته ذرت. خيلي فرق ميكنه. نشاسته ذرت رنگش سفيده و لاي انگشتها غيژ غيژ ميكنه. ولي آرد ذرت رنگش زرده و اون حالت رو هم نداره. امسال آرد ذرت خارجي اينجا قحط شده بود و اين بسته هاي آرد ذرت ايروني رو احسانه جون زحمت كشيدن واسم فرستادن. خارجیش زرد رنگ تره و خب طعمشم بهتره





    آرد و آرد ذرت و ادويه ها رو مخلوط ميكنيم.

    باميه ها رو دونه دونه توي آرد ميندازيم که كاملا كاور شن.






    و توي روغن داغ سرخشون ميكنيم. رنگش بايد تقريبا طلايي شه.







    میذاریم روی دستمال کاغذی آشپزخونه که روغنش گرفته شه





    به دليل وجود آرد ذرت، باميه ها مون كاملا كرانچي ميشن و وقتي گازش ميزني قرچ قرچ صدا ميده. باميه توش هم پخته ولي ديگه لزج نيست. چيز خوشمزه ايه. فقط حواستون باشه كه نبايد بمونه . سريع مصرف كنيد كه اگه سرد شد ديگه كاورش نرم ميشه و خميري.
    kurosh1, *شمیم*, zahra113 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #72
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86532
    پسند کرده
    75861

    ویترین مدال ها

    بامیه ی سوخاری





    بامیه ی سوخاری با دستور شف طیبه ی نازنین

    فوق العاده خوشمزه ست و ترد و کرانچ
    تا از این نعمت پر فایده برخورداریم این چیپس خوشمزه رو از دست ندین

    **
    من بامیه هام رو شب آماده کردم و داخل مواد گذاشتم و فردا ظهر سرخ کردم و اصلا اصلا نه لزج بودن و نه خمیر و نرم
    حتما امتحان کنین

    *برای امتحان مقداری از بامیه ها رو درسته سوخاری کردم(البته بامیه هام ریز بودن)
    نتیجه اینکه هیچ فرقی نداشتن
    هر دو عالی بودن
    با خیال راحت بامیه های درشتتون رو نصف کنین و ریز ها رو هم درسته و سوخاری کنین







    لینک آموزشی تزیین ظرف:

    تزیین بشقاب با گوجه ی گیلاسی و برگ ریحان


    *شمیم*, میس مهسا, آتامان و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما