نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree284Likes

موضوع: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 84
صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آراسته آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    60
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    174
    پسند کرده
    139

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    چه خوب چقدر خلاقیت

    کاش من هم از تین چیزا بلد بودم

    چرا بیار سرخ شده بدمزه بود ؟
    می شه روغنش رو مزه دار کرد که طعمش بهتر بشه
    یا بیاز رو آرد و می زدیم و تو اون باقیمانده سفیده تخم مرغ می زدیم بعد می زاریم تو روغن کلی مزه می گیره
    می دانی خدا، قوی ترین دوست را به من داده و من تنها نیستم او خودم را به من داده

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    [quote=p_mahnoosh]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مریم ...":3coce5tv
    بستنی سرخ کرده رو چند روز میتونیم تو فریزر نگهداری کنیم؟
    طیبه جون تو وبلاگشون گفتن قبل از سرخ کردن چند روز می تونین تو فریزرنگهداری کنین به شرط اینکه پهلوی مواد غذایی بو دار نباشه. اگه سرخ کرده اش رو توی فریزر بگذارین روش نرم میشه که خوشمزه نیست.[/quote:3coce5tv]

    من قبل از سرخ کردن دو ماه هم تو فریزر نگه داشتم آخ نگفتن!
    آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    نقل قول نوشته اصلی توسط firoozeh
    نجما جون مواد میانی پنیر سرخ شده ، "پنیر مخصوص سرخ کردنی " هست یا پنیر معمولی؟

    من شنیدم که کاله یه پنیر جدید زده که سرخ کردنیه .... من که هرچی گشتم هیچ جا پیدا نکردم .....

    این هم اطلاعاتش از سایت کاله:



    ویژگی ها

    * این پنیر طی فرایندی طبیعی و به صورت تازه از تخمیر شیر بدست می آید.
    * پنیر کبابی پنیر نیمه سخت طبیعی است که اولین بار در قبرس و با نام هالومی تهیه و تولید گردید.
    * از ویژگی های منحصر به فرد این پنیر قابلیت سرخ کردن و کباب کردن آن می باشد.
    * در صورت پخت این پنیر دارای بوی کباب و طعم ماهی اوزون برون است.

    روش استفاده

    به صورت کبابی با انواع سبزی ها ، سالاد ، پیش غذا ، پیتزا ، سوخاری ، املت و پیراشکی مصرف می گردد
    این پنیر را شهروند بیهقی داره.خیلی خیلی خوشمزه هم میباشد!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857
    لوبیا سبز سوخاری من این دستور رو از وبلاک آشپز خونه من برداشتم ولی اون ادویه هایی که برای طعم دادن گفته بودن رو نداشتم بنابراین ادویه های خودمو زدم.
    لوبیا سوخاری
    لوبیا سبز تازه و باریک..........آرد............آرد سوخاری.......فلفل سیاه .........پودر سیر.....یکم زردچوبه......نمک.......باتر میلک (مخلوط 1 لیوان شیر +1 ق سرکه سفید)
    لوبیا سبز رو بدون پختن اول توی آرد بعد باتر میلک بعد هم مخلوط آرد سوخاری و ادویه ها زدمو توی روغن سرخ کردم با سس مایونز سرو کردم جالب بود من اینجوری لوبیا سبز نخورده بودم خوشمزه بود هر چی لوبیا سبز تازه و ترد باشه کرانچی تر میشه .
    اون عقبی ها هم گل کلم رو با همین مواد سوخاری کردم که راستش به نظرم اصلا جالب نبود

    khale leila, Negara, (ziba) و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    78
    پسند کرده
    24
    موز سرخ شده با عسل
    آرد 100 گرم
    بيكينگ*پودر يك قاشق چايخوري
    تخم*مرغ يك عدد
    عسل سه قاشق غذاخوري
    خلال بادام 60 گرم
    روغن سرخ كردني به ميزان لازم
    موز سه عدد

    طرز تهیه

    آرد را همراه بيكينگ*پودر الك كرده و بعد تخم*مرغ را به آن اضافه مي*كنيم، كمي هم مي*زنيم تا صاف و يكدست شود و به غلظت ماست برسد. اگر سفت بود كمي آب يا شير مي*توانيم به آن اضافه كنيم، سپس در جاي خنك به مدت 30 دقيقه قرار مي*دهيم. موزها را پوست گرفته و حلقه*اي خرد مي*كنيم، سپس در مايه آماده شده زده، خوب مي*غلتانيم و بعد در روغن داغ سرخ مي*كنيم. زمان سرخ كردن 4-3 دقيقه كافي است، سپس از روغن خارج مي*كنيم و روي حوله كاغذي قرار مي*دهيم، البته قبل از خنك شدن بايد روي آنها عسل ريخته و با خلال بادام تزيين كنيم.
    خانم غزاله تقوی کارشناس آشپزی مجله آشپزی خانواده سبز. 124. صفحه20
    ویرایش توسط bakh : ۱۳۹۲/۰۹/۲۷ در ساعت ۰۵:۲۵ بعد از ظهر
    fateme.mazhab1365 و dapper این نوشته را پسندیده.

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    امیرا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    انزلی
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    :a (5):

    [QUOTE=shalizar;317041]
    نقل قول نوشته اصلی توسط mina_m
    مانا سهیل جون من از یکی از فامیلها که چندسالی قاره افریقا زندگی میکردن شنیدم که یه نوع موز مخصوص هست اونجا که سرخ میشه.تو کتابهای امریکای لاتین هم اغلب میخوندم و نمیدونستم چیه.ولی به هر حال موز رو با خمیر بنیه هم میشه سرخ کرد عزیزم و خوشمزس.احتمالا همون بوده.[/quote:1lscmr62]

    خانمها این موزها یک موز با پوست سبز رنگ هستش که اندازهاش از اندازه موزهای معمولی بزرگتره و مخصوص غذاست و دونه ای فروخته میشه


  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    امیرا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    انزلی
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    [QUOTE=shalizar;317041]
    نقل قول نوشته اصلی توسط mina_m
    مانا سهیل جون من از یکی از فامیلها که چندسالی قاره افریقا زندگی میکردن شنیدم که یه نوع موز مخصوص هست اونجا که سرخ میشه.تو کتابهای امریکای لاتین هم اغلب میخوندم و نمیدونستم چیه.ولی به هر حال موز رو با خمیر بنیه هم میشه سرخ کرد عزیزم و خوشمزس.احتمالا همون بوده.[/quote:1lscmr62]

    خانمها این موزها یک موز با پوست سبز رنگ هستش که اندازهاش از اندازه موزهای معمولی بزرگتره و مخصوص غذاست و دونه ای فروخته میشه
    سلام اگه اشتباه نکنم اسمش پلنتین هست

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    4508
    پسند کرده
    655

    Cool بستنی سرخ شده دوست داشتنی

    بادستور شف طیبه نازنین
    من سه تا بسته پیکوتک وانیلی رو آسیاب کردم که شد برای 5 تا اسکوپ بزرگ
    همه هم خوششون اومد
    نام: DSC_0581.jpg نمایش: 2684 اندازه: 99.7 کیلو بایت

    نام: DSC_0582.jpg نمایش: 2684 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    رامين, titish khanoom, sanazzzz و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما