نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree284Likes

موضوع: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 84
صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۷
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    0

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    منم بستنی سرخ کرده درست کردم خیلی هیجان انگیز بود یه اسکوپ رو امتحانی درست کردم و خیلییییییییی خوشم اومد خیلی خوب شده بود.بازم می گم خیلی هیجان انگیز بوددددددددددددددددد فقط یادم رفت عکس بگیرم فوری خوردمش
    خنک ان قماربازی که بباخت هرچه بودش/بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گونش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    1017
    پسند کرده
    1074

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!



    نجما جون اون مرحله که گفتی بستنی هارو تو شیر و نشاسته مخلوط میغلطونیم واسه چیه ؟؟

  4. #35
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,508
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    1083
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    اینم بستنی من





    اونطوری که تو پستی که نجما جون از طیبه جون گذاشته خوندم فکر می کردم یک لایه از بستنی آب می شه و وسطش همون کیفیت بستنی می مونه
    ولی اینطوری نشد
    مال من همش ذوب شد
    بیرون نریخت ولی توش بستنی مایع بود. جنسش مثل خامه بود. چون بستنیم وانیلی هم بود انگار داشتی خامه می خوردی
    البته بد نبودا
    من دوست ندارم دوباره بزارم فریزر تا یخ بزنه این طوری هیجان نداره واسه مهمونا
    اونطوری که همون لحظه بعد از سرخ شدن سرو بشه و یه روکش داغ داشته باشه و یه بستنی سرد خیلی هیجان انگیزه
    اگه دوباره بره تو فریزر که خوب انگار بستنیه و تو یه چیزی غلطوندی
    من با کرن فلکس و پودر نارگیل درست کردم 2بار هم کاور کردم
    azmil, (ziba), محیا خانوم و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  5. #36

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    بامیه سوخاری شف جان جان






    خيلي ها از باميه به خاطر لزج بودنش خوششون نمياد. من چون مامانم عاشق خورشت باميه است به خوردنش عادت كردم و دوستش دارم. هورتي قورتشون ميدم. ولييييييييييي .... محبوبترين غذايي كه با باميه درست ميشه از ديد اينجانب باميه سوخاريه! بد مدل عاشقشم. سالي يه بار درستش ميكنم. نيم كيلو باميه رو قرچ قرچ ميشينيم ميخوريم. غذاي سالمي نيست و فست فود به حساب مياد ولي حداقل از چيپس سيب زميني كه بهتره!



    اولين بار اين غذا رو توي يكي از برنامه هاي امريل ديدم و كنجكاو شدم و سريع رفتم تو كارش... نتيجه؟ عالي.


    بامیه سوخاری مخصوص جنوب آمریکاست.


    شیر 3/1 لیوان


    بامیه نیم کیلو



    تخم مرغ 2 عدد


    سس تند 4 ق غ


    نمک


    آرد 1 لیوان


    آرد ذرت 2/1



    فلفل سیاه 1 ق چ



    فلفل سفید 1 ق چ



    پودر سیر 1 ق چ







    باميه ها رو ميشوريم و از طول نصفشون ميكنيم. من دمش رو هم نميگيرم.


    تخم مرغ و رو مخلوط كرده و باميه ها رو توش ميريزيم و ميذاريم نيم ساعت توش خيس بخوره.






    بايد حتما آرد ذرت داشته باشيد نه نشاسته ذرت. خيلي فرق ميكنه. نشاسته ذرت رنگش سفيده و لاي انگشتها غيژ غيژ ميكنه. ولي آرد ذرت رنگش زرده و اون حالت رو هم نداره. امسال آرد ذرت خارجي اينجا قحط شده بود و اين بسته هاي آرد ذرت ايروني رو احسانه جون زحمت كشيدن واسم فرستادن. خارجیش زرد رنگ تره و خب طعمشم بهتره







    آرد و آرد ذرت و ادويه ها رو مخلوط ميكنيم.



    باميه ها رو دونه دونه توي آرد ميندازيم که كاملا كاور شن.









    و توي روغن داغ سرخشون ميكنيم. رنگش بايد تقريبا طلايي شه.







    میذاریم روی دستمال کاغذی آشپزخونه که روغنش گرفته شه







    به دليل وجود آرد ذرت، باميه ها مون كاملا كرانچي ميشن و وقتي گازش ميزني قرچ قرچ صدا ميده. باميه توش هم پخته ولي ديگه لزج نيست. چيز خوشمزه ايه. فقط حواستون باشه كه نبايد بمونه . سريع مصرف كنيد كه اگه سرد شد ديگه كاورش نرم ميشه و خميري.

    http://cheftayebeh.********.com/2010...g-post_12.html
    (ziba) و niloo_neli این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۵
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    دوستان عزیزم سلام همگی خسته نباشید. چند وقت پیش از مغازه محصولات گیاهی خانه هنرمندان یه اردی خریدم به نام پاکورا.خرید این اردو به همه شدیدا توصیه میکنم.کافیه کمی اب به اون اضافه کنید تا غلظتش مثل ماست بشه اونوقت هر چی رو که دوست دارید سرخ کنید داخل این مایع بندازید و بعدش سرخ کنید عالی میشه من سیب زمینی * قارچ* کلم بروکلی*پیاز رو امتحان کردم.
    sarazahedi, khatoon khabha, maman somi و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    من یه مهمونی عصرونه موز سرخ شده خوردم البته اینم بگم که خیلی خوشمزه بود ولی چون با خانم صاحبخونه خیلی رودربایستی داشتم روم نشد راجبش بپرسم کسی میدونه طرز تهیه اش چطوریه؟؟؟
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    من یه مهمونی عصرونه موز سرخ شده خوردم البته اینم بگم که خیلی خوشمزه بود ولی چون با خانم صاحبخونه خیلی رودربایستی داشتم روم نشد راجبش بپرسم کسی میدونه طرز تهیه اش چطوریه؟؟؟
    مانا سهیل جون من از یکی از فامیلها که چندسالی قاره افریقا زندگی میکردن شنیدم که یه نوع موز مخصوص هست اونجا که سرخ میشه.تو کتابهای امریکای لاتین هم اغلب میخوندم و نمیدونستم چیه.ولی به هر حال موز رو با خمیر بنیه هم میشه سرخ کرد عزیزم و خوشمزس.احتمالا همون بوده.
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    بامیه سوخاری با دستور شف طیبه عزیز
    طعمش برام جالب بود اصلا حالت لزجی رو نداشت و ترد و کرانچی بود
    (ziba), محیا خانوم, الهام بانو و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما