نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree284Likes

موضوع: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 84
صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    جلل الخالق!نجماجان قربونت همینارو یاد بده فعلا!شرمندما!اما اینطورکه شما پیش رفتین من فکر کنم ماربه سرخ کردن همه چیز برسه!راستشوبگو آبم سرخ کردی؟!
    شوخی بود عزیزم!یه تشکّر گنده برای همه ش! لطفا پنیرو کره رو در اولویت توضیح میدی؟!ممنون

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    بستنی سرخ کرده رو چند روز میتونیم تو فریزر نگهداری کنیم؟
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  3. #27

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم ...
    بستنی سرخ کرده رو چند روز میتونیم تو فریزر نگهداری کنیم؟
    طیبه جون تو وبلاگشون گفتن قبل از سرخ کردن چند روز می تونین تو فریزرنگهداری کنین به شرط اینکه پهلوی مواد غذایی بو دار نباشه. اگه سرخ کرده اش رو توی فریزر بگذارین روش نرم میشه که خوشمزه نیست.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  4. #28
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    770
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    اینم یه دستور من پیدا کردم برای بامیه سرخ کرده:



    [img]http://3.bp.********.com/_z-5Qr-DddAk/TGt291_6DVI/AAAAAAAACRw/WIvKQfF0eVg/s400/20100620photo2.jpg[/img]
    مواد لازم:

    کورن میل 3/4 پیمانه (از آرد ذرت یه کمی دونه هاش درشت تره...مثل آرد سوخاریه...اگه نداشتین با آرد سوخاری جایگزین کنید)
    آرد 1/3 پیمانه
    سیر خوب رنده شده 1 ق غ (پودر سیر هم میشه)
    پودر فلفل قرمز 1/4 ق ج
    نمک دونه درشت ...اگه نبود از همین معمولی ها...به مقدار لازم
    فلفل سیاه کمی
    روغن مایع برای سرخ کردن
    بامیه نیم کیلو....به قطعات 2 تا 3 سانتی خورد شده
    باتر میلک 1/3 پیمانه

    کورن میل/آرد/سیر/فلفل قرمز/ و نمک و فلفل و خوب مخلوط کنید...
    روغن و داغ کنید....
    بامیه ها رو توی باتر میلک بزنید....بعد توی مخلوط پودری خوب بمالید...بعد خوب تکون بدید که اضافاتشون بریزه...
    بعد توی روغن برای 3-4 دقیقه سرخ کنید...خوب چند باری زیر و روش کنید تات همه جاشون پخته شه...
    بعد هم از روغن بکشید بیرون و نمک بپاشید و نوش جان کنید...
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهرون
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    28

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    فاطمه جون میشه بگین باتر میلک چیه و از کجاباید تهیه اش کنم ؟ ممنون .
    و دیگه این که امضاتون هم خیلی قشنگه

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهرون
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    28

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    برای درست کردن باترمیلک در یک پیمانه شیر یک قاشق غذاخوری سرکه می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم. سپس آن را به هم می زنیم.

    همینه ؟

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهرون
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    28

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    باتر میلک پس مانده ی کارخانه های لبنیات هنگام تولید کره از خامه می باشد. اما شما خود می توانید باتر میلک را در خانه بسازید. برای این کار یک لیوان شیر و سه یا چهار قاشق ماست پر چرب شیرین را با هم خوب مخلوط نمایید . ( از سایت تک آشپز)

    یا اینه ؟

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896

    Re: سرخ کردنی های عجیب و بامزه!

    امروز بستنی سرخ شده درست کردم
    نشاسته و شیر + پودر نارگیل و پودر سوخاری
    بستنی رو زدم تو شیر و نشاسته یهو دیدم داره اب میشه فوری زدم تو پودر سوخاری و پودر نارگیل
    ولی خراب شد فک کنم اشکال کارم اینجا بودکه بستنی رو با دست فشرده نکردمو و نشد تو نشاسته خودشو نگه داره و اب شد
    مایع دوم رو درست کردم تخم مرغ و شکر و وانیل + پودر سوخاری
    بستنی رو هم فشرده کردم و چند بار تو این مواد زدم و سریع گذاشتم فریزر
    فوری سرخ کردم و سریع بازم گذاشتم تو فریزر
    این شد که بستنیم خوشمزه و خوب شد ولی یادم رفت عکس بگیرم یکیش موند که عکس گرفتم و واستون گذاشتم

    >











    روشو با سس شکلات تزیین کردم

    طعمش خیلی خوشمزه میشه
    azmil, (ziba), محیا خانوم و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://ashpazkhone.blogfa.com

صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما