نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree268Likes

موضوع: انواع ظروف طبخ غذا...معایب و مزایا

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 463
صفحه 1 از 58 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: تاثیر جنس ظروف و لوازم آشپزی در سلامتی و طعم غذا

    سلام بچه ها نمی دونم جای این لینک اینجا هست یا نه اگر نبود زحمتش با مدیران

    اما من دوست دارم اطلاعاتی که در این مورد جمع کردم با شما در میان بذارم و شما هم با اطلاعات خوبتون ، کاملش کنید

    آشپز های بزرگ عقیده دارند که حتی نوع برش و چاقو هم تو طعم غذا موثره و اگر چاقوتون کند باشه مزه ی گوشت و سبزیجات عوض میشه

    این رو خود من تو طعم سالاد کلم واقعاااا حس کردم

    اولین باری که من به دنبال جنس و نوع ظرف ها رفتم با تاکید روی سلامتی بودش چون فکر می کردم ظرفی که هر روز توش غذا پخته میشه از هر چیزی مهمتره و هر چقدر هم قرار باشه تو این قسمت هزینه گذاشته بشه لازمه ، برای مثال خوردن هر روز و هر روز تفلون اصلا جالب نیست...

    و به نتیجه های جالبی رسیدم علاوه بر سلامتی تو طعم غذاها، که یواش یواش براتون می نویسم...
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  2. #2
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: تاثیر جنس ظروف و لوازم آشپزی در سلامتی و طعم غذا

    ظرف هایی که من میشناسم :

    مس ، تفلون ، استیل ، چدن ( که در بازار امروز ما الآن دو نوع هستش ، چدن هایی که الآن تو بازار ماست به اسم چدن ، روش چند لایه تفلون نچسب می زنن و با تفلون فرقی نداره ، البته یه سری نوع هاش هست که می گن طبیعیه و اگر خورده بشه همون جور دفع میشه و جذب نمیشه و اما چدن اصل با لایه لعاب یا سرامیک یا چدن حرارت دیده روش که قیمت هاش فوق العاده گرونه و وزنش هم فوق العاده زیاده مثلا یه قابلمه کوچیکش 6 کیلو هستش حدود 200 تومان ، مغازه های فروشش هم خاصه اگر خواستید می گم کجاها پیداش کنید که بهترین نوعش هم روسی و فرانسوی هستش )
    سنگی ، سفالی ،لعابی ،چینی ، بلورین یاپیرکس ، ملامین ، آلمینیوم و روی ، چوبی ، پلاستیک

    البته یه مدل قابلمه هم عموم از آمریکا واسه مادربزرگم آورد که نفهمیدم کربن سوخته بود چی بود اسمش هم آکا یه همچین چیزی که اطلاعاتی در موردش ندارم اما می گفتن سالمه...

    ظروف طلا و نقره هم هست که اگر کسی استفاده داره بگه در موردش حرف بزنیم

    حالا به نظر شما بهترین و سالم ترین ظرف برای آشپزی چیه ؟؟ البته خودتون حتما می دونید که نمیشه از یه نوع استفاده کرد و باید ترکیبی از ظروف رو استفاده کرد ، اما مثلا جنس قابلمه ، ماهیتابه و... چی باشه ؟؟
    dapper این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: نکات مفید در آشپزی

    خیلی جالبهههههه من علمی رفتم دنبالش و بعد دیدم حدیث هم در مورد استفاده از این جنس هستش...

    بهتره یکی یکی در مورد جنس ها و پخت حرف بزنیم آخر سر نتیجه گیری کنیم

    اول از همه اینکه هر چی غذا آرامتر پخته بشه هم خوش طعم تره هم خاصیت هاشو حفظ میکنه من خودم به شخصه حتی از زودپز و حتی مایکروویو هم استفاده نمی کنم ، چون به جز طعمش تو یه مقاله خوندم که فشار و حرارت بالا باعث متلاشی شدن مولکول ها میشه و تاثیرات خوبی روی بدن نداره...

    ظروف مسی :

    این نوع ظرف در گذشته رواج بسیاری داشته ، و با قلع آن ها را قلع اندود می کردند که اصطلاحا به آن ها سفید کردن می گویند...

    یکی از مضرات این ظرف ها اکسید شدن آن هاست که بسیار سمی است ... مس فلزی است که هادی بسیار خوبی است و غذا در آن سریع پخته می شود این ظرف برای طبخ انواع برنج ایده آل است

    این تجربه شخصیه منه و من خودم برنج رو تو ظرف مسی می پزم ، سعی میکنم زیاد غذاهای رب دار و آبلیمو دار توش نپزم اما در هفته حتما ازش استفاده می کنم...
    برای پخت خورشت بهتره یه قاشق آهنی هم به اسم حصوم فکر کنم توش قرار بدهید تا خاصیت بیشتری داشته باشه و خواص مس را نیز به غذا می دهد

    امروزه این ظرف ها به دلیل نیاز به سفید کردن رواج چندانی ندارد...
    باران67 و dapper این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: نکات مفید در آشپزی

    حالا یه ظرف بسیار عالیییییی

    ظروف سنگی :

    ظروف سنگی یکی از بهترین ظرف ها برای تهیه غذاهاست. که با مواد غذایی نیز ترکیب نمی شود.. که متاسفانه امروزه خیلی کم از آن ها استفاده میشه...

    با ظروف سنگی می توان بهترین غذا ها را طبخ کرد خصوصا غذاهای گوشتی مانند انواع خورشت و آبگوشت ...

    و غذا با حرارت ملایم طبخ می شود.

    بهترین نوع این نوع ظروف سنگ های سیاه بدون رگه های سفید است .

    برای بیشتر کردن عمر این ظروف ابتدا در خرید دقت کرده و بدون رگه ی آن را انتخاب کنید
    سپس ظرف را با آب و 250 گرم دنبه گوسفند به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بجوشانید
    زیر ظرف را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود
    در اخر محتوای آن را دور ریخته ، تمیز و خشک کنید

    دیگ سنگی را مستقیما روی شعله قرار ندهید بلکه همیشه آن را روی توری فلزی قرار دهید تا به آن صدمه وارد نشود

    و نکته ی آخر آب غذا را به گونه ایی تنظیم کنید که نیاز مجدد به اضافه کردن آب نداشته باشید این کار باعث می شود غذا طعم و مزه ی خود را از دست ندهد...

    بچه ها این ظرف رو حتمااااا امتحان کنید من 2 تا دیگ سنگی دارم و واقعاااا غذا توش خوش طعم میشه نیاز به آب زیاد هم نداره و عصاره گوشت رو به خورد خود گوشت می ده واقعاااااا عالیههه
    fingil 0 shishi, باران67 و dapper این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  5. #5
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: نکات مفید در آشپزی

    این عکس دیگ سنگی هستش






    البته مال من رو سال ها پیش بابام خرید و باهاش آبگوشت درست می کرد از شب تا صبح ...

    عکسش رو گذاشتم تا بهتون بگم این خط ریز ریز ها رگه نیست ها رگه یه خط سفید بزرگه تو دیگ مثل سنگ مرمر ، این الآن از جنس خوب دیگ سنگی هست
    dapper این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  6. #6
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: نکات مفید در آشپزی

    خب حالا بریم سر ظروف چدنی

    بچه ها منظور من از ظروف چدنی ظروف چدنی اصلهههه

    این ظرف هایی که الآن تو بازاره به اسم چدن تفلون چند لایه هستش ... چدن اصل رو یه جاهایی مثل خانه و آشپزخانه می تونید برید ببینید خواهرم دیروز یه ماهیتابه و یک قابلمه کوچیکش رو خرید 350 تومان
    وزن قابلمه اش هم بالای 6 کیلو هستش ، علاوه بر آشپز وزنه بردار هم می شید ، اخه قابلمه خالی این وزن ببینید پرش چی میشه ...نمی دونم چرا به نظرم کمی زوره با این قیمت، اما غذا توش به آب هیچ احتیاجی نداره واسه فر هم محشره

    حالا اگر کسی داره بیاد تجربیاتش رو بگه من هم اگر چیزی خوردم توش میام واستون تعریف می کنم...

    دو نوع ظرف چدن هست یکی با روکش خود چدن ، یکی با روکش لعابی ...

    اول چدن با روکش چدن : که غذا در آن ها نمی چسبد و با حرارت کم به سرعت داغ می شود و حرارت خود را نیز دیر از دست می دهد و همین امر باعث می شود که غذا در آن ها با حرارت ملایم طبخ شود و در نتیجه خوشمزه می شود... از مزایای دیگر این ظرف این است که با مواد غذایی ترکیب نمی شه که این از نظر بهداشتی فوق العاده مهمه برای حفاظت از این نوع ظروف بهتره در هنگام مصرف از حداقل حرارت استفاده بشه

    این رو من ندارم که نظری بدم دوستانی که دارن بیان دل مارو آب کنن آخه بعضی قابلمه هاش 400 تومانه به خدا ، برید ببینید ، خانه آشپزخانه تمام ایران شعبه داره...
    چدن با روکش لعابی رو تو پست ظروف لعابی کامل توضیح می دم
    dapper این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  7. #7
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: نکات مفید در آشپزی

    این هم عکس قابلمه هایی هستش که تو خانه آشپزخانه داره







    البته این با لعابش هست این چدن اصله با مارک staub یه مارک شسوق هم هستش فکر کنم...
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ظروف استیل

    این نوع ظروف از فلزی به نام استیل یا ورشو ساخته می شوند اگر در نظافت آن ها کوشا باشیم کاملاااااااااااا بهداشتی است ... در استفاده از این نوع ظروف باید از حداقل حرارت استفاده کنیم. زیرا حرارت را به سرعت انتقال می دهد و به همین خاطر از طبخ برنج در آن خودداری کنید در عوض این ظروف برای خورشت مناسب است ، با شرط حرارت ملایم

    در بیمارستان ها هم استفاده میشه به همان دلیل بهداشتی بودن

    در مورد این ظروف می تونم توضیح بدم چون ست کاملش رو خریدم من مارک زولینگ آلمانی خریدم





    اگر دقت کنید تو کانال هایی مثل فتافیت هم بیشتر ظرف ها همین جنسه ، تیم مالزر هم از همین ها داره ...

    عیبش تو اینه که غذا توش می سوزه البته جنس مال من که کفش کلفته بهتره و در کفش برای پخش حرارت چدن استفاده شده ، اما در کل حساسه ، ولی بعد از یک سال دیگه دستم اومده ، همون موقع که می خواستم بخرم هم چون خودم رو میشناسم که غذا رو ول نمی کنم برم می دونستم نمی سوزونم ، اگر به غذا کم سر می زنید یا غذا رو می سوزونید اصلااااا پیشنهادش نمی کنم ، عیب بعدیش هم اینه که نچسب نیستش و نمیشه واسه غذاهایی مثل ته چین و کوکو ازش استفاده کرد مگر با روغن زیاد قبلش هم گرمش کنید که دیگه سالم نیست ... شستنش هم سخته یعنی سابیدن داره

    اما سبک و بهداشتیه ، من خودم برای جلو دستی همین ظروف رو پیشنهاد می کنم ، البته غذا توش طعم معمولی داره مثل سنگ و سفال یا مس معجزه نمی کنه


    استیل فقط غذارو سالم تحویل ما می ده ، بهتره کمی هم حرف بزنیم در مورد ظرف هایی که تو طعم غذا واقعا تاثیر گذاره... ظرف هایی که از جنس طبیعته ، بچه ها من بعد از این تحقیق هام به این نتیجه رسیدم که انسان هر جا خواسته تو طبیعت دست ببره خرابکاری کرده

    الآن جنس ظرف ها رو ببنید هر چی طبیعیش هست خوبه هر چی که انسان خواسته خودش شیمیایی درست کنه مثل تفلون و پلاستیک بد شده...
    باران67, ناظمی, GOOD MOTHER و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

صفحه 1 از 58 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما