نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree18Likes

موضوع: سوشی سالاد

نمایش نتایج: از 9 به 10 از 10
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: سوشی سالاد


    سوشی سالاد من با تزیین متفاوت



    >
    mina14 و samane0101 این نوشته را پسندیده.
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    چگونه در خانه سوشی درست كنیم!

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: سوشي 1.jpg
مشاهده: 259
حجم: 10.9 کیلو بایت


    سوشی در حقیقت طعم سركه برنج می*دهد و به صورت سرد، با تكه*های خام غذاهای دریایی یا گیاهی تزیین شده و سرو می*شود


    بیشتر مردم زمانی كه كلمه سوشی را می*شنوند به سرعت گوشت خام ماهی به ذهن و نظرشان می*رسد. سوشی در حقیقت طعم سركه برنج می*دهد و به صورت سرد، با تكه*های خام غذاهای دریایی یا گیاهی تزیین شده و سرو می*شود. در سوشی توكیویی گوشت به صورت خام است و نام آن چِراشی زوشی است و ماهی ساشی می*(خیلی تازه) در آن به كار می*رود. نوعی ماهی پهن دریایی، ماهی سیم، ماهی قزل آلا، و یا حتی هشت پا در آن به كار می*رود. باید باید ترتیب و روش صحیح به كار بردن گوشت خام برای سوشی مورد ملاحظه قرار بگیرد تا یك سوشی خوب درست شود.

    وسایل اساسی مورد نیاز برای درست كردن سوشی
    * *هانگیری:
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: سوشي 2.jpg
مشاهده: 258
حجم: 22.9 کیلو بایت


    طشت چوبی كم عمق و پهن است. برطبق كتاب آشپزخانه ژاپنیان نوشته ی هیژكو شیمبو،*هانگیری بهترین ظرف برای درست كردن سوشی در آن است. شیمبو عنوان كرده است كه شاید پیدا كردن*هانگیری مشكل باشد بنابراین بهترین پیشنهاد برای سوشی كاسه چوبی سالاد كه كم عمق باشد یا كاسه*های سفالی خواهد بود.

    * شاموجی:
    برنجی كه با كفگیر پهن و تخت چوبی یا قاشق چوبی پهن شده باشد.

    * ماهی تابه برای بخار پز كردن سبزیجات
    * كفگیر
    * تخته برش:
    یكی برای سبزیجات و دیگری برای گوشت

    * قیچی آشپز خانه:
    برای بریدن سبزیجات، گوشت و قاچ كردن رول سوشی

    * سیخ چوبی
    * اُشیزوشی نوكاتا:
    یك مدل چوبی سوشی

    *غلتنده حصیری
    بیشتر آشپزخانه*ها وسایل نام برده شده در بالا را دارند به جز*هانگیری، مدل سوشی و غلتنده حصیری.*هانگیری با یك كاسه چوبی یا سفالی می*تواند جایگزین شود ،بنابراین غلتنده حصیری هم می*تواند برای غذا*های زیادی مورد استفاده قرار بگیرد پس بهتر است آن را خریداری كنیم. حالا آموزش پخت یك سوشی را شروع می*كنیم.

    لیست موادی كه در این بخش برای غذا نیاز داریم (مربوط به دستور غذایی)
    * ورقه*های نوری:
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: سوشي 3.jpg
مشاهده: 260
حجم: 23.6 کیلو بایت


    نوری برای بستن و نگه داشتن سوشی استفاده می*شود. این یك علف دریایی نیست. اما یك خزه دریایی قهوه ای تیره است كه در مرداب رشد می*كند. بعد از جمع آوری ، آن*ها را آب كشیده و در سینی چوبی خشك می*كنیم. سپس آن*ها را فشار می*دهیم تا به صورت ورقه ورقه در بیاید.برای جایگزین آن در مناطق دیگر می*شود از برگ خوراکی درختان دیگر نیز استفاده کرد

    * سبزیجات تازه:
    از قبیل مارچوبه ی رسمی، هویج زرد، خیار، كدو سبز، فلفل دلمه ای زرذ یا قرمز، موسیر، بادمجان، اسفناج، لوبیا سبز،اوكادو و جعفری

    * برنج دانه ریز
    * ادویه*ها:
    سركه برنج ( كومِزو)، سس لوبیا(شویو)، خمیر واسبی، روغن زیتون، میرین (نوشیدنی شیرین)، لیمو، نمك، شكر.

    *گوشت*ها:
    ماهی دودی تازه یا یخ زده، سینه مرغ، ماهی تونا تازه، ماهی فلوندر و دیگر ماهی*ها

    *تركیبات انتخابی:
    جلبك خشكیده (برگ*های شیشو)، قارچ*ها، ریشه نیلوفر آبی، كدوی خشك (كاپنیو)، دانه كنجد، ریشه زنجبیل، گردو، گیاه دریایی (واكامِ یا هیجیكی )، جلبك دریایی (كپل)، جعفری فرنگی، ریشه بابا آدم (گوبو) تربچه ( دایكون) ، پنیر فتا و تُفو.

    پخت برنج سوشی
    شما به برنج، شكر، نمك، كومزو ( سركه برنج)* همچنین یك ماهی تابه یا دیگ بخار پز،*هانگیری و كفگیر برنج نیاز دارید.

    برنج ژاپنی دارای بسته بندی دانه ریز است.
    اگر شما از این بسته بندی در كشور*های خارجی استفاده می*كنید باید برنج را با آب بشویید چون ممكن است دارای پوست و شن باشد. آسیاب بانان برای آسان شدن آسیاب از طلق استفاده می*كنند. برنج را در آب سرد خیس كنید به طوری كه آب كاملا آن را بپوشاند و برنج صدای فش فش كند، آن را با انگشتان دست بسایید، بعد آن را آب بكشید. این مراحل را سه بار تكرار كنید و اجازه دهید كه برنج چند دقیقه قبل از پخت بی حركت بماند. در برنج*های آمریكایی، آسیابانان از طلق استفاده نمی*كنند بنا بر این شستن غیر ضروری است.
    مقدار برنج و دیگر اجزا به این شكل است. 5/1 فنجان برنج خشك، 2 فنجان آب، 3 قاشق سوپ خوری سركه، 1 قاشق سوپ خوری شكر، 1 قاشق چای خوری نمك برای 5/1 پیمانه برنج لازم است.
    برنج و آب را در یك ماهی تابه و شروع به پخت می*كنیم. هنگامی كه برنج در حال پخت است. شروع كنید به درست كردن چاشنی از سركه برنج، شكر و نمك و آب سرد را در*هانگیری می*ریزیم.
    زمانی كه برنج پخته شد درب آن را گذاشته و برای 5 دقیقه به آن استراحت می*دهیم. برنج را به وسیله كفگیر یا قاشق چوبی بیرون آورده و در طشت چوبی بریزید. چاشنی برنج را با ملایمت و به آرامی با قاشق چوبی روی برنج ریخته و برنج نباید خمیر شود. به این صورت یك لایه پوششی با چاشنی روی برنج ایجاد شده است و حدود 2 دقیقه آن را به حال خود رها می*كنیم.

    شكل دهی سوشی
    برنج كه آماده شد ، سوشی می*تواند شكل*ها و اقسام زیادی پیدا كند.بعضی از شكل*های مردم پسند آن در لیستی در پایین آمده است:

    نوع اول: ماكی ( سوشی به صورت رولی)
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: سوشي 4.jpg
مشاهده: 269
حجم: 19.4 کیلو بایت



    اسفاده برنج به صورت حصیر و لایه لایه ضخیم برنج و گوشت و سبزیجات و برش*های آن به صورت گرد گرد و آن را در سس غوطه ور كرده و سرو می*كنید. ماكی 3 نوع دارد:
    - تِكا ماكی – رول نازك با ماهی*
    - فوتو ماكی – رول ضخیم با ماهی، قارچ، كدو و اسفناج
    - ماكی داخلی و بیرونی – یك رول ضخیم با نوری داخلی، همراه با اوكادو، ماهی دودی ، خیار و جوانه*های دایكون.
    نوری را روی حصیر پخش می*كنیم و یك لایه از برنج درست می*كنیم كه حدود 4/1 طول ورقه قطر داشته باشد. بعد با توجه به دستور العمل پخت با سبزیجات و گوشت روی آن را یك لایه پوشانده و آن را به صورت یك رول می*بندیم. به طوری كه رول*ها فرم زیبایی داشته باشد سپس با یك چاقو رول را به*اندازه 1 اینچ، 1اینچ برش زده به طوری كه از هر رول 6 قطعه در بیاید.

    نوع دوم: اُكیزوشی ( سوشی فشرده )
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: سوشي 5.jpg
مشاهده: 272
حجم: 52.3 کیلو بایت


    روش دیگر، بستن برنج در یك مدل چوبی است بعد برنج را به صورت چهار گوش یا گرد بریده و یا قالب زده سرو می*كنید. از مدل سوشی ساخته شده از چوب یا مدلی كه شبیه چوبی از جنس پلاستیك است استفاده كنید. یك كاغذ پوستی را به*اندازه مدل سوشی بریده و در زیر قرار دهید. در یك لایه برگ*های شی سو، در لایه دیگر برنج ، لایه بعدی ماهی قزل آلا یا سبزیجات خام قرار دهید و بالای آن را با یك سرپوش ببندید. تا جایی كه امكان دارد آن را فشار دهید و یك وزنه به سنگینی 3 یا 4 پوند روی آن برای مدت 2 ساعت در دمای اتاق قرار دهید. ( در این حالت سوشی از گوشت غیر خام استفاده می*شود) آن را از مدل بیرون آورده و به صورت چهار گوش*های یك اینچی برش بزنید و با ترشی زنجبیل سرو كنید.


    نوع سوم: چاكینزوشی ( سوشی پیچیده )
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: سوشي 6.jpg
مشاهده: 256
حجم: 45.9 کیلو بایت


    این املت متوسط و باریك ( مثل كرپ ) از تخم مرغ سالم، شكر، نمك و نشاسته ذرت درست می*شود. آن*ها را در یك ماهی تابه با روغن ، برنج، گوشت، سبزیجات و جلبك دریایی نیمرو كرده و در وسط یك نان شیرینی قرار داده و دور آن را با یك پیازچه باریك می*بندیم. این نوع را مردم ژاپن بیشتر می*پسندندو در فست فود*ها بیشتر از این وجود دارد.


    نوع چهارم: گوموكوزوشی ( سوشی 5 رنگ یا 5 ادویه )
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: سوشي 7.jpg
مشاهده: 273
حجم: 13.5 کیلو بایت


    این نوع از سوشی در سینی فلزی سرو می*شود. اجزای آن شامل برنج، گوشت، سبزیجات، نوری و تخم مرغ است. آن*ها را پخته و در سینی می*چینیم و تزیین می*كنیم و با سس سرو می*كنیم.



    نوع پنجم: سوشی توپی

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: سوشي 8.jpg
مشاهده: 252
حجم: 24.3 کیلو بایت


    در این سوشی برنج له شده است و به صورت یك توپ درست می*شود و در داخل این توپ گوشت است و با واسابی یا دیگر چاشنی*ها سرو می*شود. این سوشی خام و خوش مزه است.
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما