نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1Likes

موضوع: کوارک Quark

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 13
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1

    کوارک Quark

    کوارک در زبان المانی
    انگلیسی . Cottage cheese
    ایتالیایی Ricotta
    اسپانیایی Requesón
    .................................................. ...................
    کوارک محصولی لبنی است که از شیر پاستوریزه به دست می اید.(در ازمایشگاه ) پنیر تازه است که توسط قوه گریز از مرکز از آب پنیر جدا می شود و به این ترتیب کوارک میشود.چربی این پنیر از 12 تا 40 درصد میباشد.
    این پنیر برای انواع چیز کیکها استفاده میشود.با مربا سرو میشود و به عنوان س برای سالاد میوه هم مصرف میشود.در انواع شیرین ها و کیکها و کرمها میتوان استفاده کرد
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۵:۵۲ بعد از ظهر
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #2

    Re: کوارک Quark



    کوارک بلشن Quarkbällchen
    نوعی پیراشکی است اما با مزه متفاوت...و مواد حالت خمیر نداره به غلظت بستنی است که با استفاده از اسکوپ بستنی یا 2 قاشق داخل روغن داغ سرخ میکنیم
    دستورهای زیادی هست اما من سالهاست با این 2 دستور درست میکنم
    .................................................. .................................................. .................................................. ...
    مواد لازم
    کوارک 500 گرم
    آرد 500 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    نمک کمی
    وانیل شکری 1 بسته
    بکینگ پودر 1 بسته 15 گرمی
    شکر 250 گرم

    طرز تهیه
    همه مواد را داخل ظرفی ریخته و هم بزنید تا یکدشت بشود. و بعد به کمک یک قاشق بستنی توی روغن فراون و داغ سرخ کنید ..بعد از بیرون اوردن از روغن روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی گرفته بشه و بعد داخل شکر بغلطانید
    شیرینی باید گرد باشه
    حرارت روغن 170 تا 180 باشه
    میتوان از کمی کشمش هم داخل مواد استفاده کرد
    هر کدام از این کوارک بلشنها 100 تا 150 کالری دارد .بستگی به اندازه هاش داره
    با این مواد 35 تا 40 عدد بلشن داریم
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3

    Re: کوارک Quark





    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #4

    Re: کوارک Quark

    دستور دوم
    کوارک 500 گرم
    آرد 266 گرم
    ارد نشاسته ذرت 67 گرم
    کره در دمای محیط 20 گم
    شکر 40 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    بکینگ پودر 4 قاشق چای خوری
    ................................................
    ابتدا تخم مرغ و شکر را به همزن مفتولی بزنید تا سبک شود بعد به ترتیب مواد را اضافه کنید کره +کوارک +ارد ها به همرره بکینگ پودر
    هم بزنید تا یکدست شود و سپس سرخ کنید بعد در شکر بغلطانید
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #5

    Re: کوارک Quark

    با تشکر از بهار گل گلم!
    کاله یه پنیر زده به اسم پنیر لار که عمده موادش پنیر کوارک هست فکر کنم می شه از اون استفاده کرد
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    705
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    821
    پسند کرده
    1720

    Re: کوارک Quark

    نجما جونی ..کاله یه پنیری هم داره به اسم پنیر کاتیج که فکر کنم همانطور که بهارگلی گفتن همون کوارک باشه ..من یه بار خریدم ... طعمش برای خوردن اصلا با ذائقه ما جور نبود ....

    این هم عکسش ....

    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  7. #7
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    705
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    821
    پسند کرده
    1720

    Re: کوارک Quark

    من این کوارک بلشن Quarkbällchen ها رو با دستور اولی درست کردم ..پنیرش رو هم همین پنیر کاتیج کاله گرفتم که چون 150 گرمیه مواد رو 1/4 کردم ولی 2 تا تخمرغ زدم و یه کم مایعم شل بود .. یعنی به غلظت ماست شد .... برای همین شکل و شمایل پیراشکی هام به قشنگی مال بهارگلی نشد ..ولی طعمش عالیه .. حسابی توش پوک میشه و روغن هم نمی کشه....

    همه اش داغ داغ خورده شد و به گردوندن تو شکر و عکس نرسید ... انشاله دفعه بعد ....
    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  8. #8

    Re: کوارک Quark

    کیسه سیب یا کیف سیب

    مواد لازم
    سیب ترش 500 گرم
    آب لیموی تازه 2 قاشق غذا خوری
    شکر 90 گرم +2 قاشق غذا خوری
    شیر 5 قاشق غذا خوری
    روغن 5 قاشق غذا خوری
    آرد 300 گرم
    تخم مرغ 1عدد
    کوارک 150 گرم
    بکینگ پودر 1 بسته 15 گرمی
    نمک کمی
    طرز تهیه.
    سیب را پوست بکنید.هسته ها را خارج کنید.و کمی بزرگتر از نگینی خرد کنیدو سریع با اب لیمو مخلوط کنیدبا 2 قاشق شکر و 5 قاشق غذا خوری اب بگذارید به مدت 8 تا 10 دقیقه با حرارت تقریبا زیاد بجوشد تا نرم بشه.میتونید بعد زا جوشیدن کمی دارچین نیز اضافه کنید.
    بگذارید این مواد سرد بشه.
    کوارک،نمک،روغن،شیر،شکر را در کاسه ای ریخته با قاشق کمی هم بزنید تا مخولط شود سپس 300 گرم ارد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست اید.خمیر را روی میز ارد پاشی شده باز کنی.به اندازه 32 در 56 سانت..بعد خمیر را رول کنید و 8 تکه کنید.هر تکه به اندازه 7 در 4 میشود...یا اوز اول خمیر را به 8 تکه تقسیم کنید و بعد هر تکه را جدا گانه باز کنید.








    سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید.سفیده را کمی بزنید و با قلمو روی خمیر بمالید.و در یک طرف خمیر 1 قاشق غذا خوری پر از سیب ها ریخته و سمت دیگر رو چند برش افقی با چاقو میدهیم...و روی هم برمیگردونیم..و لبه های خمیر را به وسیله انگشت به هم میچسبانیم. و زرده تخم مرغ زده و توی سینی فر کاغذ انداخته قرار میدهیم.

    و توی فر از قبل گرم شده با حرارت 200 گرم به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم. بعد زا زمان پخت از فر بیرون اورده و کمی پودر قند میپاشیم..
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما