نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2Likes

موضوع: آشپز كوچولو

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 37
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: آشپز كوچولو

    اینم چند تا ایده برای کباب میوه از نت:



    خوشبختی در یک قدمی ماست ولی ما آن را در دور دستها جست و جو می کنیم.

  2. #18
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: آشپز كوچولو

    و...








    خوشبختی در یک قدمی ماست ولی ما آن را در دور دستها جست و جو می کنیم.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    334
    پسند کرده
    5

    Re: آشپز كوچولو

    پانته آ جون دست گلت درد نکنه ممنون عزیزم
    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  4. #20
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: آشپز كوچولو

    مامانهای خوب ،ممول و رهایی جــــــــــــــــون و بقیه کسایی که ازاینجا می گذرید،!!!!،بیاین کباب میوه به این آسونی رو درست کنین وگرنه باهاتون قهر میشما!
    خوشبختی در یک قدمی ماست ولی ما آن را در دور دستها جست و جو می کنیم.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    315
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: آشپز كوچولو

    من به عنوان مادربزرگ اسپم زن این تاپیک! استارت رو زدم.باشد که دیگران نیز پند گیرند!

    و اما تجربیات:
    میوه های من یا بهتره بگم محتویات یخچال طالبی-گلابی-انگور-انجیر-شلیل-آناناس بود.من اول سس رو درستیدم بعد میوه ها رو سیخ کردم که باعث شد سس ببنده و باز دوباره گرمش کردم که شل بشه.و از روی تنبلی به جای فر از کباب پز استفاده کردم.من انجیرش رو بیشتر از همه دوست داشتم.مرسی پانی جون از این ایده خوشگلت.
    دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!

  6. #22
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: آشپز كوچولو

    مرسی از ممول خوب و مهربون و خوشگل که دسر کباب میوه رو درست کرد امیدوارم همه ازش یاد بگیرن.

    این هم یه دسر یا عصرونه دیگه. اسمش سیب فانتزیه که مال ایتالیاست.امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد.

    اول با 500 گرم آردسفید،کره 250 گرم،پودر قند1قاشق غذاخوری،نصف فنجان آب،کمی نمک ،500 گرم خمیر پای درست می کنیم.چون همه بلدن و بارها توی سایت گفته شده دیگه درست کردنش رو نمی گم.اگه خواستین تا توضیح بدم.


    سیب فانتزی

    سیب متوسط 6 عدد
    خمیر پای 500 گرم
    مارمالاد زرد آلو 6 قاشق غذاخوری
    کره 6 قطعه مکعب شکل کوچک
    شکر دانه درشت کمی

    طرز تهیه:
    سیبها رو پوست کنده و وسط اونو خالی می کنیم.



    خمیر رو با وردنه پهن می کنیم و به صورت 6 تا مربع 16 در 16 می بریم.





    هر کدوم از سیبها رو وسط یه مربع می گذاریم.




    و سوراخ وسط سیبها رو با مارمالاد پر می کنیم.





    و روی هرکدام یه قطعه کره کوچولو می گذاریم.




    گوشه خمیر را بالای سیب با یک تکه خمیر به شکل دلخواه محکم می کنیم.




    سینی فر رو چرب می کنیم و سینی رو به مدت 40 دقیقه توفربا حرارت 200 درجه سانتیگراد می گذاریم.

    بعد روی هرکدام شکر می پاشیم و گرم گرم می خوریم.



    اما نکته ها اینکه قطر خمیر بهتره حدود 1 سانت باشه .در ضمن من چون مارمالاد دوست نداشتم داخل سیبها رو با مخلوط پنیر کیبی با شکلات و کاکایو و پودر قند پر کردم.و روش هم به جای پودر قند برای اینکه خوشگلتر بشه شکلات ریختم.
    خوشبختی در یک قدمی ماست ولی ما آن را در دور دستها جست و جو می کنیم.

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: آشپز كوچولو

    سلام پانته آ جون

    می خواستم اگه زحمت نباشه بهم بگید این خمیر پای رو چطور درست کنم یا از کجا دستورش رو پیدا کنم من تازه کارم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم اگه ممکنه بهم بگو تامنم این ایده شمار و انجام بدهم .

  8. #24
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: آشپز كوچولو

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانم کوچولو
    سلام پانته آ جون

    می خواستم اگه زحمت نباشه بهم بگید این خمیر پای رو چطور درست کنم یا از کجا دستورش رو پیدا کنم من تازه کارم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم اگه ممکنه بهم بگو تامنم این ایده شمار و انجام بدهم .

    باشه خانوم کوچولو دستور رو بهتون می دم ولی شما هم باید قول بدین که این سیب ها رو حتما درست کنی.

    اینم دستور تهیه:
    آرد سفید 500 گرم
    گره 250 گرم
    پودر قند یک قاشق غذا خوری
    آب یا شیر نصف فنجان
    نمک کمی

    آرد را تو کاسه مثل کوه می ریزیم.نمک و پودر قندو آب یاشیر روروی ارد می ریزیم و هم می زنیم.بعد کره که تازه از توی یخچال دراوردیم کوچیک قطعه قطعه کرده روی مواد می ریزیم.با نوک انگشت خمیر رو با کره مخلوط می کنیم به طوریکه خمیر خوب مر طوب و چسبنده بشه ولی کش نیاد.بعد خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم و می گذاریم 2 تا 3 ساعت لا لا کنه.
    تمام
    خوشبختی در یک قدمی ماست ولی ما آن را در دور دستها جست و جو می کنیم.

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما