نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree221Likes

موضوع: اسلیم کباب| بقچه بادمجان|حصیری

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 43
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8185
    پسند کرده
    18896
    بادمجون بقچه
    گوشت خورشتی ریز پخته شده بدون آب - بادمجون ورقه ای سرخ شده
    سس هم پوره گوجه- رب گوجه- عصاره گوشت- پیاز داغ- ادویه- آب
    بسی مورد قبول جناب شکم
    نام: DSC07299.jpg نمایش: 2306 اندازه: 97.9 کیلو بایتنام: DSC07302.jpg نمایش: 2377 اندازه: 98.9 کیلو بایتنام: DSC07335.jpg نمایش: 2906 اندازه: 100.1 کیلو بایت
    نیکی گل, Andrew, somayeh-b و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ZR79 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2892
    پسند کرده
    3342
    اين هم از بقچه من كه من با مواد ماكارونى پرش كردم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    *Afsaneh*, Andrew, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    اسلیم کباب بنده با دستور هیون عزیز صفحه 1
    با این تفاوت که من گوجه ها رو داخل بادمجان ها گذاشتم و بعد بغچه کردم

    لذیذ و خوشمزه مناسب فصل
    mitra40, سادن, cma و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلنرگس 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    581
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    6035
    پسند کرده
    6116
    سلام
    اين هم بقچه بادمجان بنده

    اول بادمجانها رو پوست كندم و سرخ كردم
    بعد مواد داخلش:

    من با سويا درست كردم. سويا و پيازداغ و فلفل دلمه اي و كمي رب گوجه و ادويه . داخل بادمجان گذاشتم و با خلال دندان جمع كردم و با كمي سس تزئين كردم



    ؟؟؟
     
    m1361, titish khanoom, maman_mahya و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم که خدا مرا مرادی بفرست
    طوفان زده ام راه نجاتی بفرست
    فرمود که با زمزمه یا مهدی(عج)
    نذر گل نرگس صلواتی بفرست.




  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5139
    پسند کرده
    2708
    گل پیچ بادمجان

    نام: IMG_7381.jpg نمایش: 749 اندازه: 101.5 کیلو بایت


    بادمجان هاي بلند و باريك رو از طول ورقه كنيد.سرخ كنيد روغن اضافه رو بگيريد و كنار بگذاريد.
    با گوشت چرخ كرده+پياز رنده شده+نمك و فلفل كوفته قلقلي درست كنيد (كمي درشت تر از معمول درست كنيد)در مقدار خيلي كم روغن سرخ شوند .به همراه كمي پياز داغ و خيلي كم رب ،يك گوجه رنده شده و كمي دارچين و مقداري اب پخته شود .بعد از پخت مقداري سس دارد كه بعد لازمش داريم.
    يك ورقه بادمجان سرخ شده رو روي نايلون گذاشته ،يك كوفته قلقلي در گوشه بالايي بادمجان گذاشته و بادمجان را رول ميكنيم.در انتها با يك خلال دندان ضخيم انتهاي بادنجان را محكم ميكنيم(خلال از بين كوفته رد ميشه).تمام رول ها رو در ظرف پيركس يا تابه تفلون چينده و سس باقيمانده از كوفته قلقلي هار را لابه لاي بادمجان مي ريزيم.كمي آب جوش اضافه ميكنيم و يكي دوعدد خلال فلفل دلمه اي سبز لاي بادمجان ميگداريم.روي ظرف فويل كشيده و در فر براي مدت 20 دقيقه تا نيم ساعت ميگذاريم تا آب غذا جمع شود.
    طعم سس گوشت و عطر فلفل دلمه اي بادمجان هارو خيلي خوشمزه ميكنه.

    دستورش از خانم فرنوش عسگرزاده

    نام: IMG_7382.jpg نمایش: 617 اندازه: 102.3 کیلو بایت

    خیلی خوشمزه وبرای مهمونی مناسبه
    m1361, maman_mahya, باران67 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    follow your dreams...................They know the way..

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلنرگس 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    581
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    6035
    پسند کرده
    6116
    سلام دوستان هنرمند
    اين هم غذاي ديشب بنده
    بادمجان رو به صورت راه راه پوستشو كندم و درسته سرخش كردم و موادش رو كه ازقبل اماده كرده بودم.. شامل پيازداغ+چرخ كرده+فلفل دلمه اي+ سيب زميني نگيني شده+ سس گوجه و نمك و ادويه جات ... بعد از سرخ شدن بادمجان ها وسطش رو باز كردم و مواد رو داخلش ريختم و با سس گوجه را با اب حل كردم و روي سيني فر ريختم و گذاشتم بادمجان ها حدود نيم ساعت با دماي 160 درجه بپزه... ممنون از نگاهتون








    ؟؟؟
     
    mitra40, *Afsaneh*, zakizadeh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم که خدا مرا مرادی بفرست
    طوفان زده ام راه نجاتی بفرست
    فرمود که با زمزمه یا مهدی(عج)
    نذر گل نرگس صلواتی بفرست.




  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    340
    نوشته های وبلاگ
    96
    میزان امتیاز
    641
    پسند شده
    6562
    پسند کرده
    7630

    ویترین مدال ها

    بادمجون شکم پر
    بادمجون بدون پوست درسته رو سرخ کردم بعد برش دادم وسطشو و موادم ک شامل گوشت چرخ شده+پیاز+فلفل دلمه+فلفل سیاه و نمک گذاشتم و فشردش کردم روش پیاز سرخ شده و در آخر توی تابه( ک اول روغنو توش داغ کردم و بعد رب رو توش تفت دادم و زردچوبه زدم و آب ریختم و گذاشتم جوش بیاد)گذاشتم حدود 1ساعتی پخت و 15 دقیقه آخر پنیر پیتزا روش گذاشتم و در تابه رو بستم تا آب بشه
    نام: IMAG1621.jpg نمایش: 541 اندازه: 74.5 کیلو بایت
    kurosh1, مهسا السلطنه, m1361 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11486
    عدسی
     
    zakizadeh و fargoool bano این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما