نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree221Likes

موضوع: اسلیم کباب| بقچه بادمجان|حصیری

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 43
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #25

    Re: اسلیم کباب(بادمجان حصیری،بقچه بادمجان)

    بقچه بادمجان
    اول پوست بادمجونا رو کندم و ورقه ورقه کردم گذاشتم تو آب و نمک
    بعد گذاشتم خشک شدن و با روغن خیلی خیلی سرخشون کردم
    لاش هم گوشت چرخکرده و پیاز داغ و جعفری توی آبش هم آبغوره و رب و نمک و فلفل وو
    این مال مهمونی بود شبش نتونستم عکس بگیرم
    دوتا ظرف بود که یکیشون کردم فرداش ازش عکس گرفتم ، ببخشید یه کم درهم و برهمه
    Andrew, کیجا, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    blaned آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1659
    پسند کرده
    547

    Re: اسلیم کباب| بقچه بادمجان|حصیری


    بقچه بادمجون:
    مواد داخلش گوشت چرخ کرده+قارچ+فلفل دلمه ای+ پیاز داغ+سیر +پودر اویشن.عکس از داخل ماهی تابه
    ممنون هیون عزیز
    ماکارانی
     
    Andrew و m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1567
    پسند کرده
    1360

    Re: اسلیم کباب| بقچه بادمجان|حصیری

    اینم بقچه های من!
    که مثل دستور هیون جونه. مواد داخلشون پیاز و سیر و گوشت چرخی و ادویه های مختلفه (آویشن-زیره -فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه و زنجبیل)
    داخل ماهیتابه پیاز رو با رب گوجه تفت دادم یکم و نمک و فلفل و غوره ریختم و کمی آب و بقچه ها رو که روی هرکدوم گوجه ورق شده چیده بودم گذاشتم داخل ماهیتابه و بعد که آبش جوش اومد گازو کم کردم و گذاشتم یه ساعتی بپزه. البته چون واسه مهمونی زودتر پخته بودم و بعد دوباره گرمش کردم یکم آبش به خوردش رفت و غلبظ شد! دست اخر روشو یک ورق کوچیک فلفل دلمه ای واسه خوشملی گذاشتم!
    مزش خیلی خوب بود. ما خیلی دوس داشتیم.
    من با برنج سروش کردم.



    البته ظرف سروم کوچیک بود و بقچه ها بغل هم چیده شدن. تو یه ظرف بزرگتر که یکم از هم بازتر بودن قشنگتر میشد.
    Andrew, کیجا و m1361 این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    blaned آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1659
    پسند کرده
    547

    Re: اسلیم کباب| بقچه بادمجان|حصیری

    بازم بقچه بادمجان خوشمزه
    ماکارانی
     
    Andrew و m1361 این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    767
    پسند شده
    46917
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: اسلیم کباب| بقچه بادمجان|حصیری

    من بادمجونها رو برش میزنم و سرخ میکنم .مواد گوشتیش مثل مواد ماکارونی فقط بدون رب و روغن کم+ذرت (ایندفعه ذرت تازه دیشب پز )+پنیر پیتزا +آویشن


    قیمه احتمالا :-x
     
    نسترن نگارین, Andrew, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13818
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    Re: اسلیم کباب| بقچه بادمجان|حصیری

    اینم بقچه بادمجون من.
    نسترن نگارین, Andrew, sOhEiLa71 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,574
    میزان امتیاز
    938
    پسند شده
    25503
    پسند کرده
    20924
    خیلی از دستورات را معمولا ازسایت های خارجی مخصوصا ترکیه برمیدارم بعد هم کلی میگردم تا ببینم تو انجمن تاپیکی براش داریم یا نه مثل همین بقچه بادمجون که من به Patlıcanlı Köfte می شناختم البته من این اردور را توی فر درست میکنم
    موادگوشتی اش به نظر من هرچی میتونه باشه گوشت چرخ کرده یا مرغ یا حتی سایر محصولات گوشتی با هر چاشنی من نمک فلفل تازه تند+ سیر تازه +آویشن +کمی جعفری تازه ریز شده را مخلوط میکنم با پنیر پیتزا اول هم بادمجون ها را نازک برش میدم توی ماهیتابه بدون روغن فقط کمی حرارت میدم تا راحت رول بشه بعد از مواد رو بادمچون میگذارم رول میکنم مثل رولت اگر بادمجون کوچیک باشه دوتا میگذارم با خلال دندون فیکس میکنم برای تزئین هم یک برش مربعی از فلفل با یک گوجه گیلاسی روش کمی هم سس قرمز برای مزه دار کردن و تزئین میریزم روش بعد هم میره توی فر برای مدت تقریبا 15تا 20 دقیقه درجه 180به نظر من خوشمزه و خوشگل و تقریبا کم هزینه مخصوصا برای مهمونی های جینگیلی



    نام: Patlıcanlı Köfte.jpg نمایش: 1687 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    ❤ خورش هویج ❤
     
    محیا خانوم, elmira.t, azmil و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  9. #32
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,229
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10390
    پسند کرده
    1250

    ویترین مدال ها

    آتامن عزیز به بیشتر غذاهایی که با بادمجان و گوشت چرخ کرده تهیه بشه، میشه گفت Patlıcanlı Köfte

    ولی اسم این پیش غذا یا اردور مشخصا اسلیم کباب هست که به بقچه بادمجان یا کباب خلال چوبی هم میشناسن. ( به دلیل خلال چوبی که برای نگهداشتن بادمجان استفاده میکنن )

    این اسامی رو سرچ کنید:

    İSLİM KEBABI اسلیم کباب

    KÜRDAN KEBABI کباب خلال چوبی

    PATLICAN BOHÇASI بقچه ی بادمجان
    نسترن نگارین, mitra40, آتامان و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما