نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree221Likes

موضوع: اسلیم کباب| بقچه بادمجان|حصیری

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 43
صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    434
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    159
    پسند کرده
    39

    Re: اسلیم کباب(بادمجان حصیری،بقچه بادمجان)

    هم میتونیم داخل ماهیتابه بزاریم و بزاریم رو گاز وهم داخل سالاد خوری پیرکس و بعد داخل فر بعدم خود سالاد خوری رو بیاریم سر سفره


    سس هم رب و تو روغن سرخش میکنیم بعدم نمک و فلفل دارچین و آبلیمو و سیر



    زمان پخت هم یکساعت الی یکساعت و نیم
    البته مال من یکم بیشتر شد برا همین کمی ولو شده

    Andrew این نوشته را پسندیده.

    در عجبم از زنان...!!!که از خدای به این منزلت و بزرگی فقط یک شوهر میخواهند و از شوهر به این درماندگی...! همه ی دنیا را ...!!!(شكسپير)

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    Re: اسلیم کباب(بادمجان حصیری،بقچه بادمجان)

    اسلیم کباب با کوفته قلقلی
    [/IMG]
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    Re: اسلیم کباب(بادمجان حصیری،بقچه بادمجان)

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین
    من یه سوال داشتم :
    بادمجون که پخته است ، گوشت هم همینطور ، پس چرا باید ۱ ساعت الی ۱ ساعت و نیم بزاریم بپزه ؟
    عزیزم من گذاشتم یه ربع توسسش قل زد همین
    ستین این نوشته را پسندیده.
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    368
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: اسلیم کباب(بادمجان حصیری،بقچه بادمجان)

    اينم بقچه هاي بادمجوني من . موادشم: گوشت+ فلفل دلمه+ هويج رنديده + جعفري + رب

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    زن بودن کار مشکلی است

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: اسلیم کباب(بادمجان حصیری،بقچه بادمجان)

    اینم بقچه بادمجونای من که بسیار خوشمزه بود مرسی از همتون.فقط تجربیاتم :سعی کنید بادمجونای هم اندازه پیدا کنین که واسه بستنش مشکل نداشته باشین حتما سس رو هم به اندازه ایی درس کنین که بادمجونا باهاش خوب بپزن و سستون وسط کار ته نکشه.بادمجونش نرمتر بشه به نظر من خوشمزه تر میشه.




    sohei59, Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: اسلیم کباب(بادمجان حصیری،بقچه بادمجان)

    اسلیم کباب خوشمزه ما :

    >
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد
    هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    350
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    481
    پسند کرده
    158

    Re: اسلیم کباب(بادمجان حصیری،بقچه بادمجان)

    خوراك بادمجان حلقه اي (غذاي ابتكاري )

    مواد لازم :

    _بادمجان دلمه اي

    _ گوشت چرخ كرده

    _ جعفري خرد شده

    _پياز

    _ رب گوجه فرنگي

    _ نمك و زردچوبه و فلفل

    _ روغن براي سرخ

    _پنير رنده شده يا ورقه اي

    _ گوجه فرنگي

    طرز تهيه :

    بعضي وقتها لازم ميشود براي تنوع، تغييري در ظاهر و محتواي غذا بدهم اين غذا هم حزء همان غذا هاست .

    گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده ونمك و زرد چوبه و فلفل آبپز كنيد و يا با كمي روغن تفت دهيد و بعد مقداري آب روي آن بريزيد و بگذاريد تا بپزد بعد رب گوجه فرنگي و جعفري خرد و سرخ شده را به گوشت اضافه كنيد

    من از بادمجان دلمه اي براي اين غذا استفاده كردم ميدانيد كه اين بادمجان نسبتاً درشت وداراي شكم بزرگي است با چند برش عرضي بادمجان ها را به صورت حلقه هاي ۵/۱ سانتي متري با پوست برش دادم و روي آن نمك پاشيدم بعد از نيم ساعت با دستمال خشك كردم و در ماهي تابه رژيمي با كمي روغن سرخ كردم اگر در ماهيتابه معمولي سرخ ميكنيد درب ماهيتابه را زمان سرخ كردن ببنديد چون بعضي از بادمجانها روغن فراواني جذب ميكنند و با اين عمل روغن اضافي را پس ميدهد و بعد از سرخ كردن حلقه هاي بادمجان را روي كلينكس ( دستمال سفره) بچينيد تا روغنش گرفته شود .

    يك حلقه بادمجان گذاشتم و بعد روي آن گوشت و كمي پنيرریختم و با پشت قاشق كمي گوشت را تخت كردم و سطح آن را صاف كردم وحلقه بعدي را گذاشتم و دوباره گوشت و... اين كار را ادامه دادم تا شكل بادمجان مثل تصوير زير شد در آخر هم روي آن پنير ريختم و در فر گذاشتم تا پنير آب شد بعد از فر در آوردم و با گوجه فرنگي تزيين كردم . اين غذا هم خوشمزه شد و هم زيبا و جالب اينكه اگر بادمجان درشت باشد براي 3 نفر هم كافيست
    منبع: آشپزي رنگين
    http://ashpazierangin.blogfa.com/post-414.aspx
    Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21272
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: اسلیم کباب(بادمجان حصیری،بقچه بادمجان)

    باقی مانده بادمجان حصیری
    با عرض معذرت که توی ظرف خودش نشد عکس بگیرم



    من از کوفته قلقلی برای داخل بادمجان استفاده کردم
    sohei59, Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.


صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما