نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1960Likes

موضوع: نون ( نان ) خامه اي - خمير كلمي و موارد استفاده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 491
صفحه 1 از 62 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    خمیر کلمی و موارد استفاده آن

    خمیر کلمی یا اکلر که به اسم خمیر نان خامه ای هم شناخته می شه خمیری هست که هم شیرینی های متنوع با آن درست می شه و هم در تهیه غذاهای فانتزی مورد استفاده داره


















    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۲۸ در ساعت ۰۵:۴۶ بعد از ظهر
    باران67, سالاری, beautiful_lie و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: خمیر کلمی و موارد استفاده آن

    مواد لازم برای 20 عدد :

    آب یک پیمانه --- آرد سفید قنادی یک پیمانه --- روغن جامد یک سوم پیمانه --- تخم مرغ 4 عدد --- کمی نمک --- نوک قاشق چای خوری وانیل --- و اگر خواستید نان خامه ای کمی پر رنگ تر باشد 2 قاشق غذاخوری شکر .

    طرز تهیه :

    * فر را روی حرارت 200 درجه یا حرارت بالاتر از آنی که برای پخت کیک ساده تنظیم می کنید ، روشن کنید .
    * خوب است کف سینی فر را کمی چرب کنید .
    * آرد را الک کرده کنار بگذارید .
    * قیف پارچه ای بزرگ برداشته ، ماسوره ی گرد ساده یا کنگره دار را درون آن قرار دهید .

    * آب ، روغن ، نمک و شکر ( اگر استفاده می کنید ؛ من خودم شخصاَ نمی ریزم ) را درون قابلمه ریخته ، روی حرارت متوسط بگذارید تا از زیر جوش بزند . نگذارید آب بی خودی بخار شود .
    * همین که روغن در آب مذاب شد و آب شروع کرد از زیر حباب زدن ، آرد را یک مرتبه داخل قابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر گلوله شود و دیگر خمیری به دور قابلمه نچسبد .
    * خمیر را داخل کاسه ی بزرگی پهن کنید تا داغی آن گرفته شود . حدود 5 دقیقه صبر کنید .
    * تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر افزوده هر کدام را جداگانه کاملاَ به خورد آن بدهید و بدانید که راحت ترین وسیله برای این کار دستتان است ( توصیه ی منو جدی بگیرید ) . با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه نمایید .
    * خمیر را یک جا داخل قیف ریخته و آنرا با فاصله روی سینی تقسیم کنید . ( این که چه مدلی می زنید به خودتان بستگی دارد . فقط توجه داشته باشید زیاد نازک و درشت نزنید تا پخت نان ها یکسان صورت پذیرد ) .
    * سینی را داخل فر بگذارید و بروید دنبال یک کار دیگر و بعد از نیم ساعت برگردید و از دیدن پف نانهایتان یک جیغی بکشید که همه ی اهل خانه بالا بپرند. البته نانها باید 45 دقیقه بپزند . در این مدت اصلاَ در فر را باز نکنید.
    : اصلاَ نیازی به پاشیدن آب داخل فر نیست.
    قلق نان خامه ای فقط و فقط حرارت بالا و البته رعایت میزان مواد اولیه است .
    دستورخانم طوروسیان از تالار هنر آشپزی

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ

    و خانم کردبچه عزیز در فروم هنرآشپزی

    اب 185 گرم-ارد90گرم- کره 50گرم-تخم مرغ 3 عدد-

    اگر بخواهید رنگ نان خامه ای تیره شود از یک قاشق سوپخوری شربت بار استفاده کنید که ان را با اب بیفزایید.
    monayii, titish khanoom, azmil و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: خمیر کلمی و موارد استفاده آن

    پروفیترول

    پروفیترول همان نانهای خامه ای هستند که در سایز کوچک ، به اندازه ی گردو های ریز تهیه شده باشند . نان ها را با کرم یا خامه پر می کنند و در ظرف گردی به صورت هرم می چینند ، آخر سر شکلات مذاب را روی آن می دهند و یا اینکه با 165 گرم شکر و 60 میلی لیتر آب کارامل یا به عبارتی تافی درست می کنند و روی نان ها می دهند. هدف هر دو مورد مجلسی تر کردن شیرینی نان خامه ای است.

    خانم طوروسیان.فروم هنرآشپزی

    http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=219&PN=2
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: خمیر کلمی و موارد استفاده آن





    باران67 و shehin این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: خمیر کلمی و موارد استفاده آن







    باران67 و mariya1363 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: خمیر کلمی و موارد استفاده آن

    خمیر کلمی رو می تونید با خامه انواع بستنی حلوا و کرم های مختلف پر کرده و به عنوان شیرینی یا دسر استفاده کنید

    و این هم دستور کرم پنیرخانم کردبچه در فروم هنرآشپزی:

    داخل نان خامه ای را با خامه حلوا کرم کاستارد کرم سنت انوره وترکیبی از خامه ی فرم گرفته ومارمالاد توت فرنگی وکرم انگلیسی وکرم پنیر پر میکنند
    دستور کرم پنیر
    خامهی فرم گرفته 200 میلی لیتر
    پنیر خامه ای 500 گرم
    اب پرتقال 100 میلی لیتر
    ورق ژلاتین 6 ورق
    شکر 150 گرم
    اسانس وانیل 2 قطره
    رنده پوست لیمو 1 عدد
    طرز تهیه
    اب پرتقال وشکر را با هم مخلوط کنید واسانس و وانیل را بیفزایید وان را کمی گرم کنید ورقه های ژ لاتین را در اب سرد نرم کنید وداخل ما یه پرتقال بریزید و روی بخار اب قرار دهیدپنیر خامهای و خامه را با هم مخلوط کنید سپس مایه ژلاتین را بیفزایید وقتی کرمی شکل شد داخل نان خامه ای را با ان پر کنید دقت کنید مایه ژلاتین ولرم باشد

    http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=219&PN=4
    باران67 و shehin این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: خمیر کلمی و موارد استفاده آن

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    یا می تونید به عنوان انواع اردور و پیش غذا مصرف کنید




    حتی می تونید در تزئین دسرها و کیک ها ازش استفاده کنید
    باران67 و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 1 از 62 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما