آپلود عکس مامی سایت
سیبیتا
Like Tree320Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 235
صفحه 1 از 30 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    125
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    0

    مرغ سوخاری

    مرغ و سوخاری
    اول مرغها رو با پباز رنده شده و زعفران و نمک و فلفل اغشته کردم و 1 روز تو یخچال گذاشتم بعد مرغهارو دونه دونه اول تو ارد غلتوندم و بعد تو تخم مرغ و (شیر هم میشه ) بعد تو پودر سوخاری و تو سرخ کن سرخ کردم همین
    برای سیب زمینی هم فقط روش پودر سوخاری ریختم و سرخ کردم
    ممنونم
    نقل قول نوشته اصلی توسط azadehmi
    وقتی مرغ خام را سرخ کنیم میپزه؟ چقدر زمان می بره؟
    عزیزم گوشت فیله زود میپزه من با کره سرخ کردم زیرشو کم کردم ودرو گذاشتم که هم سرخ بشه هم بخارپز
    Andrew و شبو این نوشته را پسندیده.
    به سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق

    آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می میرد

    "دکتر شریعتی"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    217
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    فیله مرغ سوخاری
    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    سلام خانومای هنر مند من هروقت تکه های مرغ سوخاری درست میکنم خشک میشه میشه من و راهنمایی کنید که چکار کنم که این جوری نشه ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    آیسان جون سعی کن از فیله فقط استفاده کنی . فیله بافت لطیف تری داره و خیلی خشک نمیشه .
    ولی ایسان جون من کنتاکی درست میکنم با سینه و ران مرغ مثل بیرون..خشک نمیشه..قبلش ابپز میکنم کمی مرغهامو..بعدم تخم مرغ و پودر سوخاری و....!نکنه زیاد سرخشون میکنی؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    آره ستاره جون راستش من نیم پزش میکنم و بعد که میخوام سرخشون کنم برای همین زیاد سرخ میشه شاید بخاطر همینه شما مرغاتون و مزه دار هم میکنید قبلش یا اینکه فقط به صورت معمولی آبپزش میکنید ؟ فوت کوزه گری هم داره ؟
    آیسان جان مزه دار کنی هم خشومزه تر میشه..هم تردتر...بعد هم ابپز کن ولی نه انقدر که وا بره..انقدری که بپزه و با سرخ شدن پختش کامل بشه...یه فوت کوزه گری دارن رستورانها..از اب بخ استفاده میکنن...مثلا برای فیله من شنیدم که فیله رو میندازن تو اب بخ یه چند دقیقه ای بعد سوخاریش میکنن!تزدش میکنه ظاهرا...اهان یکی هم اینکه بذار مواد بمونه روی مرغت یه ساعتی توی یخچال و بعد سرخ کن...
    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    وای دستت درد نکنه ستاره من لطف کردی یعنی شما هم میندازی توی آب یخ ؟ و اینکه شما چطوری مزه دارش میکنی مثل مواد جوجه کباب ؟ اونوقت مزه کباب نمیگیره ؟
    من فیله بخوام درست کنم میندازم تو اب یخ...صبر کن دستور کاملش رو بهت میدم...
    اما کنتاکی با ران و سینه رو نه...
    با نمک..فلفل و پودر سیر یا پودر زنجبیل که ادویه خوبیه برای طعم مرغ مزه دار میکنم..پیاز و ..نه...گاهی هم سویا سس کمی...
    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    142
    پسند کرده
    16

    مرغ سوخاری (کنتاکی)

    دوستای گلم این مبحث رو اینجا میذارم چون جای دیگه ای براش پیدا نکردم اگر درست نیست تصحیحش کنید

    همه میدونیم که سینه مرغ زیاد خوش خوراک نیست و کم تر میپسندن این غذا با سینه مرغ درست میشه و هم سریعه ؛ هم خوشمره

    مواد لازم
    سینه مرغ کامل 1 عدد
    شیر یک فنجان
    آرد سفید به قدری که غلظت شیر مثل ماست بشه
    نمک و فلفل و ادویه و زعفران و آبلیمو و پودر سیر
    آرد سوخاری

    سینه های مرغ را به انداره انگشت سبابه اسلایس میکنیم و از شب قبل توی مواد بالا میخوابونیم

    برای پخت هم در ماهیتابه کوچلی مقداری روغن میریزیم که روی فیله ها رو بگیره به اصطلاح در روغت غوطه ور بشه
    مرغ ها رو توی پودر سوخاری زده در روغن داغ سرخ میکنیم

    نوش جان





    Andrew و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه ای ترس تنهایی من اینجا چراغی روشنه

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    466
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    82
    پسند کرده
    0

    Re: فیله مرغ سوخاری

    فیله مرغ سوخاری که همون جوری روی گاز و در حال سرخیدن ازش عکس گرفتم:
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    اينم يه مرغ سوخاري كم چرب

    فيله مرغ 300 گرم
    ماست 2 پيمانه
    آرد سفيد 1 پيمانه
    نمك و فلفل و زعفران و آبليمو
    روغن

    طرز تهيه
    ماست + نمك و فلفل و آبليمو و زعفران رو ميزنيد و مرغها رو بهش اضافه ميكنيد ميذاريد نيم ساعت توي يخچال بمونه بعد مرغها رو از ماست در مياريد وتوي آرد سفيد ميزنيد و پيركس رو چرب ميكنيد و ميچينيد توش و به مدت 1 ساعت توي فر 175 درجه قرار ميديد ... اگر دوست داشتيد 5 دقيقه هم شعله بالا رو روشن كنيد ....نوووووووووووووووش جان


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
    دعا کبوتری است بال و پر دارد
    بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب
    که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد


  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    1,017
    میزان امتیاز
    70
    پسند شده
    383
    پسند کرده
    49

    Re: مرغ سوخاری

    مرغ رو نیم پز کردم با آب و نمک و پیاز، بعد توی آرد بعد تخم مرغ و نهایتا پودر سوخاری زدم
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۶
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: فیله مرغ سوخاری

    سلام دوستان
    میشه طرز پخت مرغ کنتاکی ازون درسته هائیکه بیرون سرخ میکنن رو برام بذارین. به شیوه تو فر و جوجه گردونی!

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    456
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    0

    Re: فیله مرغ سوخاری

    فيله مرغ سوخاري +پوره سيب زميني
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز

صفحه 1 از 30 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.