نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 327
صفحه 9 از 41 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    943
    پسند شده
    28886
    پسند کرده
    17219

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ سوخاری

    فیله مرغ سوخاری که با ادویه ای که همینجا اموزش داده شده مزه دار کردم و اول تو تخم مرغ بعد تو ارد سوخاری زدم یک ساعت تو یخچال ماند بعد تو روغن سرخ کردم.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hani joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    531
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    471
    پسند کرده
    245

    Re: مرغ سوخاری

    مرغ سوخاری
    مرغ را با پیاز و سیر و فلفل دلمه و ادویه و آبلیمو مزه دار کردم و تو یخچال گذاشتم ...بعد آبپز کردم ..بعد اول در آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری(پودر سوخاری +ادویه+ادویه مخصوص مرغ+گاهی خمیر باگت خشک شده ) غلتوندم و سرخ کردم با سیب زمینی و ذرت بخارپز
    سعی کن حرفت ارزشمند تر از سکوتت باشد، در غیر اینصورت
    سکوت را ترجیح بده....

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    873
    پسند کرده
    99

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    مرغ کنتاکی

    رانهای مرغ و تکه های فیله رو 8 ساعت توی مخلوط پیاز رنده درشت شده+نمک+فلفل سیاه+کمی زرچوبه+ابلیمو+روغن مایع خوابوندم و خمیر بنیه رو (پاکت قرمز توی عکس) درست کردم و مقداری هم بهش زعفران اضافه کردم !
    بعد تکه های مرغ رو اول توی خمیر بنیه زدم و بعد توی ارد سوخاری درشت (بسته های سبز توی عکس) غلطوندم و توی روغن بسیار زیاد سرخ کردم و بعد هم با دستمال کاغذی حوله ای روغنش رو گرفتم!

    نکته : وقتی مرغها رو توی پودر سوخاری درشت میغلطونین باید با فشار دست پودر رو مرغ فیکس کنین تا موقع سرخ شدن جدا نشن!!!
    خیلی عالی شده بود ...














    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۷
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    دستت درد نکنه معلومه که خیلی خوشمزست
    این خمیر بنیه و........... کجا گرفتین؟

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    873
    پسند کرده
    99

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط yassi
    دستت درد نکنه معلومه که خیلی خوشمزست
    این خمیر بنیه و........... کجا گرفتین؟
    توی مبحث "از خریدش راضی ام" در موردش توضیح دادم !


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    کتف مرغ سرخ شده از مجله سر اشپز خانم کامیار
    اول پوست کتف 16 تا کتف رو به ارامی ازش جدا میکنیم طوری که پوستها پاره نشن. بعد گوشت کتف رو کاملا از استخوان جدا میکنیم . میریزیم تو غذاساز همرا با دو حبه سیر و یک عدد پیاز کوچک و یک ق سوپخوری پنیر پارمزان و نمک و فلفل و خوب تو غذاساز له میکنیم . بعد یک عدد تخم مرغ ریخته و غذاساز رو روشن میکنیم . از مواد به اندازه یک گردو دور استخوان شکل میدهیم و با یک تکه از پوست مرغ که کنار گذاشته بودیم اطرافش را میپوشانیم و با تکه ای فویا سر استخوان کتف را میپوشونیم. کتفهای اماده رو ابتدا در تخم مرغ زده شده وغلطانده و بعد در پودر سوخاری میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم .نوش جان

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    122
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    مرغ سوخاری در فر



    مرغ 2 تکه

    آرد سفید 4 قاشق

    آرد سوخاری 4 قاشق

    آرد ذرت 1 قاشق

    تخم مرغ 1 عدد

    زردچوبه، عصاره مرغ، کاری، فلفل لیمویی ( خلاصه هر ادویه ایی دوست دارین )

    سیب زمینی 2 عدد

    پیاز 1 عدد



    این مواد برای 2 نفر هستش!

    فر رو روی 180 درجه بذارین گرم بشه

    آرد سوخاری و آرد ذرت و ادویه ها و عصاره مرغ رو با هم مخلوط میکنیم توی بشقاب میریزیم

    تخم مرغ رو هم جدا یکم میزنیم تا از لختی در بیاد

    آرد سفید رو هم تو بشقاب میریزیم

    سیب زمینی و پیاز رو به عرض نیم سانت برش میدیم ( من کنار غذا اینا رو استفاده کردم میتونین هر سبزیجاتی دوست داشتین استفاده کنین )

    یه پیرکس رو هم چرب کنین و کنار دستتون بذارین! با یه فویل که درش بشه!



    مرغ رو توی آرد سفید میزنین ، بعد توی تخم مرغ میغلطونین و در اخر توی میکس سوخاری میغلطونین! توی ظرف میچینین!

    پیاز و سیب زمینی رو هم همینطوری!



    روی هم نچینین کنار هم!

    روی ظرف رو کامل با فویل بپوشونین، با چاقو چندجاشو سوراخ کنین

    برای 40 دقیقه بذارین توی فر بپزه

    بعدش فویل رو بردارین و 10 دقیقه دیگه بذارین توی فر!

    ( البته زمان پخت به فر و نوع مرغ بستگی داره )



    توی مرغ کاملا آبدار و نرم میمونه و روش کرانچی میشه!

    مهمتر این که روغن!!! استفاده نمیشه ! زیادم وقتگیر نیست!

    نوش جان
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    یک استکان چای داغ مهمان منی، کنار پنجره بخار گرفته، چای رفاقت من همیشه تازه دم است

    tosterr.persianblog.ir



  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    873
    پسند کرده
    99

    Re: مرغ سوخاری

    بال کنتاکی کنجدی!
    بالها رو توی این مخلوط همیشگی خوابوندم!
    پیاز درشت رنده شده+نمک+فلفل سیاه+زرچوبه+اب لیمو ترش+روغن مایع
    بعد زمان سرخ کردن ابتدا توی خمیر بنیه زعفرونی زدم و توی کنجد غلطوندم و سرخشون کردم!
    بدون خمیر بنیه هم میشه این کار رو انجام داد ولی با استفاده از خمیر کنجد بیشتری به مرغهاتون میچسبه!!!

    mitra40 این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

صفحه 9 از 41 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما