نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 327
صفحه 8 از 41 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: مرغ سوخاری

    مرغ سوخاری که مرغها خام بودن و با پودر مخصوصش درست کردم



    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۰
    محل سکونت
    شهر بهارنارنج
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    من هم کمی مرغها رو با پیاز و سیر میپزم تا بوی خامیش گرفته بشه....بعد مثل بقیه دوستان، اول توی مخلوط تخم مرغ وشیر و بعد درون پودر سوخاری میزنم و مرغها رو کنار هم (نه روی هم ) توی سینی 15 دقیقه میچینم و بعد سرخ میکنم تا طلایی بشه...
    راستش قبلا" مرغ نپخته رو سوخاری میکردم و سرخ میکردم ولی چند باری دیدم مغز پخت نمیشه و یه جاهایی از گوشت حالت خام داره...
    و یکبار هم نپخته توی سرخ کن سرخ کردم ،نسوخت ولی خشک و سفت شد ...برای همین اول میپزم بعد سرخ میکنم.
    خیلی هم عالی وخوشمزه میشه...مهمونها که خیلی خوششون میاد...بخصوص خانواده همسری...

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli jun آواتار ها
    الهه.خ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    462
    پسند کرده
    755

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    مرغ سوخاری با سس قارچ
    اول مرغ رو پخته بعد با پودر سوخاری سرخش کردم
    سس قارچ:
    قارچ رو در کمی کره تف داده. نمک و فلفل. بعد 2 ق غ آرد رو در یک لیوان شیر حل کرده به قارچ ها اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود

    آري آغاز دوست داشتن است
    گرچه پايان راه نا پيداست
    من به پايان دگر نينديشم
    كه همين دوست داشتن زيباست

    فروغ فرخزاد

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    مرغ بخارپز رو توی آرد و تخم مرغ با فلفل سیاه غلتوندم و سرخوندم
    [url=http://www.mamipic.com/share-6771_4E1EB527.html][/url
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۷
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    سلام دوستان هنرمند

    من فقط خواننده خاموش بودم.اما امروز برای ناهار مرغ کرپسی درست کردم ولی* هیچی* از کورن فلکسا رو مرغا نموند همش رفت تو روغن.می*شه بگین چرا؟؟؟؟؟؟

    تو زودپز هم درست کردم.می*شه دلیلش این باشه. خوشمزه بود اما اصلا شکل مرغ*های شما نبود............گریه...............

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    مرغ سوخاری خوشمزه
    اول مرغهارو پختم بعد توی آرد سوخاری بعدتخم مرغ دوباره آرد سوخاری بعد توی روغن سرخ کردم.
    خدایا تورا سپاس می گویم که مرا آفریدی در حالی که هیچ نیازی به من نداشتی.

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    اینم از مرغ سوخاری من. سینه مرغ و کاملا استخوانش و جدا کردم. و به صورت چند تا قطعه پهن و نازک درآوردم. بعد یه ساعت تو پیاز رنده شده خوابوندم و گذاشتم تو فریزر. و بعد هم تو یه تخم مرغ پودر سیر و فلفل سیاه اضافه کردم. پیازهایی که به سینه مرغ اضافه کرده بودم ازش جدا کردم. و اول داخل مخلوط تخم مرغ و فلفل و پودر سیر زدم. (فلفل ته نشین میشه تند تند همش بزنید) و بعد هم داخل پودر سوخاری (برتر بود مارکش.خیلیییییییییی خوش عطر و کاملا مثل آرد بود.نرم نرم) و بعد هم تو ماهیتابه که روغنش دمای متوسط داره سرخشون کردم. خیلییییی ترد و خوشمزه شده بود. به جای یه بار تو مواد گذاشتن میتنونید دقیقا همین مرحله تخم مرغ و ارد سوخاری و دو بار انجام بدید. خیلیی خوب میشه اونم...

  9. #64
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: مرغ سوخاری

    مرغها پوست گرفته، شامل سینه و ران و سر ران بودند، ابتدا یک تخم مرغ همراه دوسه قاشق شیر خوب زدم، کمی نمک اضافه کردم، بعد در آرد سفید که کمی فلفل و نمک بهش اضافه کرده بودم زدم.
    مجدد داخل مخلوط تخم مرغ زدم و بعد داخل آرد سوخاری که مارک ترخینه بود و راضی بودم ازش

    مدتی انواع افزودنی هارو در آرد سوخاری تست میکردم، اینبار کمی نان نازک خشک شده داشتم که خوردشون کردم و به آرد اضافه کردم، خوب شد و کرانچی تر کرد مرغهام رو، اما رنگش سفید بود.

    قطعات مرغ بعد رفتند داخل هواپز، کمی روغ سرخ کردنی روشون اسپری شد، نیم ساعت با درجه حرارت 200 پختیند و خسابی ترد و آبدار شدند.

    در آخر با سس heinz خورده شد

    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

صفحه 8 از 41 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما