نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 327
صفحه 5 از 41 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6744
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    سینه ی مرغ سوخاری (فکر کنم شنیتسل هم بهش میگن!)





    من سینه ی مرغ سوخاری رو اینطوری میدرستم که توی یه ظرف مسطح آرد رو با یکم شیر خشک و یکم نمک مخلوط میکنم و توی یه ظرف مسطح دیگه پودرنون تست رو (که با مایکرو از اضافه های نونا میدرستم) با ادویه و پاپریکا ( قبلنا پفک :) ) مخلوط میکنم، یه ظرفم که تخم مرغ زده شده با یکم نمک و فلفله،بعد سینه ی مرغ رو که قلبی شکله از وسط میبرم و میشه دوتا تیکه و هر تکه رو یه کوچولو میکوبم تا تقریبا همه جاش یک سطح بشه (تقریبا! برای زیبایی میتونین جاهای اضافی و نازکشو ببرید و برای توی یه غذای دیگه یا سوپ و .. نگه دارید) بعد اول توی مخلوط آرد میزنم بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری و بعد مرحله ی تخم مرغ و آرد سوخاری یه بار دیگه تکرار میشه (نشه هم مهم نیست) و حتی اگه نیاز باشه دوبار دیگه! که کاور ضخیم تر بده ،من متنوع کار میکنم هربار یه جور :)) که همه جورشو میدوستیم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    مرغ سوخاری که بایک ادویه آماده شامل پنیر پارمسان و سبزیجات بود درست کردم.
    سینه مرغ رو توی تخم مرغ و بعد ادویه زدم و تو سینی فر روی کاغذ روغنی گذاشتم و برای تقریبن ۴۵ دقیقه تو فر پخت.
    روی یکی از سینه ها مخلوط رب گوجه، پنیر موتزارلا و همون ادویه رو ریختم (البته بدون این سس خوشمزه تر بود)
    سیب زمینی ها رو هم طبق دستور ستاره جون کمی روغن، فلفل و ادویه زدم و توی فویل پیچیدم و تو فر پختم.
    بخاطر استفاده کم از روغن مرغ سوخاری خوشمزه و سالم تری میخوریم.




    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    مرغ سوخاری اسپایسی در فر بدون روغن ... به آردهای روش نگاه نکنین:دی دو تا دلیل داره آردی بودنش .... یکی اینکه تو تخم مرغ کم زدم .... یکی هم اینکه روش روغن نپاشیدم ...آمااااااااااااا بسیار خوشمزه بود ممنون از فاطمه ی عزیز:*


    مرغها رو توی تخم مرغ زدم و توی آرد زدم 2 بار ... بعد کاغذ روغنی گذاشتم و اینا رو گذاشتم روش ... سیب زمینی ها رو هم 2-3 تا اسپری روغن زدم روش و نمک و فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر ریختم روش و گذاشتم تو فویل ... فکر کنم ستاره جون یاد داده نه؟ خلاصه که خیلی عالی بود ممنون:*
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,213
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    361
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    مرغ سوخاری ساده مرغ پختم بعد یک زرده تخم مرغ زدم فقط از لخطگی در بیاد بعد خیلی کم شیر بهش اضافه کردم مرغ رو آغشته کردم به زرده....بعد زدم داخل پودر سوخاری وسرخ کردم



    مادری تنها زنی تنها تر روی زمینم ای خدا تنهام نزار بی تو خیلی دلگیرم ای خدااااااااااااااااااااا

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    فیله سوخاری

    فیله ها رو اول نمک زدم بعد توی تخم مرغ که بهش یه کم پودر سیر و زعفران زده بودم گذاشتم و بعد هم تو پودر سوخاری غلتوندم و سرخ کردم .
    اون کناریها هم سیب زمینی سوخاریه که سیب زمینی رو نازک ورقه کردم و به همون ترتیب فیله ها تو تخم مرغ و پودر سوخاری زدم و کنار فیله ها سرخ کردم .


    این سیب زمینی ها هم به سفارش آراد مثلا موش هستن
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anousheh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    642
    پسند کرده
    3

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)




    فیله ها رو توی این پودر زدم و سرخ کردم.پودرش خیلی خوشمزه بود.



  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    199

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    سلام عزیزان من مدتهابودکه دلم میخواست روش پخت مرغ سوخاری یابهتربگم کنتاکی رو یادبگیرم که هم ازنظرشکل وطعم خوب باشه وهم خوب مغز پخت بشه راستشو بخواین تاحالا اصلا به این انجمن سرنزده بودم حالا میبینم که کلی سرم کلاه رفته هم روش پخت توی زودپز برام جالب بود وهم توی فر چون من تاحالا امتحان نکردم اکثرا یا ازفیله سوخاری های آماده ویاشنیسل سینه مارک کاله استفاده میکردم ویاازبیرون میگرفتم ولی حالا حتما بااین دوروش درست میکنم وعکس هم میذارم ازآموزش کاملتون هم ممنونم
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    حالا منم روشمو بگم دیگه : من همیشه مرغمو نیمپز میکردم و بعدش مراحل تخم مرغ زنی و ارد و اردسوخاری ( امر.یکن گا.ردن ) ولی امروز از دستور سراشپز رستوران فست فود خوبی میخوام استفاده کنم ... میدونید چی کار کردم : اول رون و سینه ها رو با مایو.نز و کچاپ و پودر سیر و پیاز و فلفل نمک مارینه کردم 2 ساعت .بعدش باید مراحل سو.خاری رو انجام بدم و سپس سرخش کنم تا طلایی شه ولی از اونجاییکه میدونم داخلش خونینه هنوز و نپخته باید بذارمش یه ساعت تووفر تا مغز پخت شه ... نتیجه ش رو بعدا اعلام میکنم .

صفحه 5 از 41 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما