نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 327
صفحه 4 از 41 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: مرغ سوخاری

    بازم فیله سوخاری

    Andrew, taniya و fatima70 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: فیله مرغ سوخاری

    مرغ کریسپی با دستور ستاره جون و سیب زمینی دلوکس از وبلاگ شف طیبه عزیز

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    در طوفان های زندگی با خدا بودن بهتر از نا خدا بودن است.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: فیله مرغ سوخاری

    مرغ سوخاری که به روش اب ویخ درست کردم.ولی پودر سوخاریم تموم شد و همش ارد زدم چند لایه.واسه همین يکم سفت شد لایه روییش.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: فیله مرغ سوخاری

    ستاره جون ممنون از دستور خوبت امشب فیله مرغ کریسپی درست کردم خیلی خوشمزه شد
    من از کورن فلکس مارک نستله استفاده کردم اصلا شیرین نیست فکر میکنم تمام سوپرمارکتا
    داشته باشن ( برای اونایی که دنبال ذرت پرک میگردن )
    حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه هست .

  5. #29
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: فیله مرغ سوخاری





    این اسپایسی رو فقط بخاطر امتحان کردن درست کردم که خیلی هم خوشمزه شد ... فقط من مرغ از تو فریزر درآوردم و بدون پوست بود .... اگه پوست داشته باشه مواد بهتر بهش میچسبه:)
    اول مرغها رو نیم پز کردم ... توی آب مرغ رو فلفل قرمز ریختم که طعم بگیره ... بعد 1 مقدار ادویه ی مرغ و گوشت مک کورمیک ریختم تو پودر سوخاری و باز هم 1 ذره فلفل قرمز ... 1 تخم مرغ رو با چنگال زدم و اول مرغها رو توی تخم مرغ زدم بعد توی آرد و ادویه و 2 بار تکرار کردم .... زودپز رو گذاشتم و توش روغن ریختم و اینا رو چیدم توش ... هر طرف تقریبا 2-3 دقیقه کافی بود برای سرخ شدنش .... ضمن اینکه کثیف کاری هم نداشت تو آشپزخونه:)
    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  6. #30
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    آرام جان يعني هر بار درب زود پز رو كاملا كيپ كردي و گذاشتي سرخ بشه ؟
    آره آیسان جون ... درش رو بستم زودپز من درجه برای پخت هم داره ... رو درجه ی پخت مرغ گذاشتمش
    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #31
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    چه خوب براي من از اين درجه ها نداره و راستش من تا بحال طرف زود پزم هم نرفتم ميترسم از زود پز اما به نظرت با اين زود پزاي ما هم كه درجه نداره ميشه اين كارو كرد ؟ روغن به اندازه شناور شدن مرغ بريزم بذارم كاملا داغ بشه ، مرغهارو بذارم تو زود پز و و بعد دربشو ببندم و 3 دقيقه صبر كنم درسته ؟ به نظرت ميشه ؟
    آره ایسان جون .... فرقی نداره برای من که درجه داره خوب اگه درجه شو نذارم بخار توش جمع نمیشه و میشه مثل 1 قابلمه ی دربسته :) منم اولش میترسیدم ولی هیییییییییچ اتفاقی نمیفته ... روغن من به اندازه ای ریختم که تقریبا 1 سانت ته زودپز روغن بود ...
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  8. #32
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    770
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    مرغ ها رو به قطعات کوچیک بریدم ...پودر سوخاری/پاپریکا/ادویه/نمک و فلفل و پارمزان هم مخلوط کردم...مرغ ها رو زدم تو تخم مرغ و بعد توی مخلوط سوخاری...

    توی سینی فری که با کاغذ روغنی پوشونده بودم چیدم و 1-2 قاشق روغن روشون اسپری کردم و گذاشتم توی فر تا پخت...

    بسته به قطر مرغ ها زمان فرق میکنه ولی من مرغ کوچیک استفاده میکنم و برای من حدود 40 دقیقه طول کشید تا مغزشون پخت...خیلی کم کالری درست میشه :)

    تیکه های سایز کف دست و دونه ای 50 کالری میشه حساب کرد
    سیب زمینی ها رو هم که مثل همیشه با کمی روغن و نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کردم و فرستادم تو فر !!!

    سس این غذا: سیر و پیاز و تفت دادم...رب زدم و نمک و فلفل و پاپریکا...گوجه هم ریز کردم و گذاشتم تا جایی که گوجه ها له شدن

    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

صفحه 4 از 41 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما