نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 305 به 312 از 327
صفحه 39 از 41 نخستنخست ... 29363738394041 آخرینآخرین
  1. #305
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرغ بهشت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    محل سکونت
    شهر مقدس قم
    نوشته ها
    491
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    942
    پسند کرده
    176
    نام: image.jpg نمایش: 1731 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    maman_mahya, m1361 و mina14 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #306
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86607
    پسند کرده
    75966

    ویترین مدال ها

    فیله سوخاری پولکدار




    فیله سوخاری پولکدار بدون استفاده از پودر سوخاری و تخم مرغ با دستور آقای نمازی در برنامه ی به خانه بر میگردیم

    این نوع سوخاری کردن یک روش نوین سوخاری کردن هست که هم خیلی مقرون به صرفه س و هم فوق العاده خوشمززه


    مواد لازم برای 1 نفر:
    فیله مرغ 3 تکه
    فلفل سیاه یک هشتم ق چ
    فلفل سفید یک هشتم ق چ
    پودر پاپریکا برای رنگ و عطر نصف ق چ
    پودر فلفل قرمز تند نصف ق چ
    آب لیمو ترش یک ق غ
    نمک به میزان لازم
    آب برای طعم دار کردن یک فنجان

    روغن به میزان لازم برای سرخ کردن

    آرد سفید الک شده(3 صفر قنادی) به میزان لازم
    پودر زنجبیل یک هشتم ق چ
    عصاره مرغ یک ق غ

    نکته:از آرد سفید قنادی استفاده کنین تا پولک ها ترد و خوشمزه بشن

    *مواد لازم برای سس سیر:
    سس مایونز1 ق غ
    خیارشور 1 عدد رنده شده
    پیازچه خورد شده(ساطوری یا نگینی) 1 ق چ
    آب لیمو 1 ق چ
    نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه:

    مزه دار کردن مرغ:
    ابتدا فلفل سیاه ,فلفل سفید ,پودر پاپریکا ,پودر فلفل قرمز ,نمک و یک فنجان آب کاملا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ رو حداقل 3 ساعت داخل مواد میذاریم.بهتره که 1 روز بمونه و جای خنک(یخچال)نگهداری بشه.
    رنگ قرمزش به خاطر پاپریکا(فلفل دلمه قرمز خشک و پودر شده) استفاده شده اس که بوی زخم مرغ رو هم میگیره

    در این فاصله آرد را مزه دار میکنیم:
    از زنجبیل,پودر سیر ,نمک و عصاره مرغ برای مزه دار کردن آرد استفاده میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.آرد باید زیاد باشه.بعد میتونیم آرد اضافه اومده رو الک کنیم و نگهداری کنیم و باز ازش استفاده کنیم.
    -منظور از عصار ی مرغ همون عصاره های کوچک بسته بندی شده ست که یه یکی از اونا رو پودر کنین کافیه.


    خب این کل وسایلمون که نیازه:




    ینی ما به فیله های مزه دار شده و یه کاسه آرد مزه دار شده و یه کاسه آب و انبر نیاز داریم

    در این قسمت هرگز دستتون نباید خیس بشه که آرد گلوله بشه
    حالا فیله مرغ رو با یک انبر بذارید توی آرد و با دستتون که کاملا خشکه مرغ رو آغشته به آرد کنید و بعد با انبر فیله مرغ رو بذارید توی ظرفی که پر آب کردید و دوباره با انبر بندازیدش توی آرد و با دست مرغ رو آغشته به آرد کنید و باز دوباره بندازیدش توی آب(2 بار تکرار میکنیم)
    بار سوم مرغ رو میندازیم توی آرد و با دو دست و به صورت دورانی مرغ رو آغشته به آرد میکنیم و شروع میکنیم به چرخوندن فیله توی آرد.به این ترتیب وقتی یه مقدار فیله رو میچرخونید آب و آرد شروع به جدا شدن از فیله میکنند و تبدیل به پولک های ریز میشه.
    هدف ما از استفاده آب اینه که کمک میکنه که فاصله ای بین آرد بندازیم
    فیله مرغ رو بندازید توی روغن داغ و پولک زدنش رو تماشا کنید.4 دقیقه کافیه برای اینکه فیله ما آماده بشه اما اگه دوست دارید طلایی تر بشه میتونید مدت بیشتری بذارید توی روغن بمونه

    اگر از روغن تازه استفاده کنید رنگ فیله کاملا روشن میشه.اما اگه روغنتون تازه نباشه رنگ فیله تیره میشه


    در کنار این غذا ما میتونیم از سس سیر ,سس کچاپ یا سس مایونز فرانسوی استفاده کنیم

    طرز تهیه سس سیر:

    برای سس سیر مایونز ,خیارشور رنده شده, پیازچه و آب لیمو رو با هم مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم و نمک و فلفل بهشون اضافه میکنیم.
    چون سس مایونز روغن زیتون داره دیگه نیازی نیست به این ترکیب روغن زیتون اضافه بشه
    من نمیدونم سیر این سس کجاس که میشه سس سیر ولی نوشتمش عینا تا امانت داری در دستور اصلی کرده باشم
    ولی سس خیلی خوشمزه بود و کاملا هم هم خوانی داشت با غذامون





    تجربیات فردی:

    حتما فیله رو به محض غلطانیدن در آرد و پولک زنی،سرخ کنین
    من فیله هام رو اول داخل ارد پولکدار کردم و تا زمان سرخ کردنشون بینش فاصله افتاد و موقع سرخ کردن دیدم اون پولکای نازی که اول کار داشت از بین رفته و خیلی کم باقی مونده بود
    ولی همینشم عالی بود
    فوق العاده خوشمزه ست این غذا و موادش هم در دسترسه
    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین
    در صورتی که از توضیحات درست متوجه نشدین چیکار کنین لینک فایل ویدئوییش رو از برنامه ی به خانه برمیگردیم پیدا کنین و دانلودش کنین.

    دفعه بعدی که بخوام درست کنم فیله ها رو نازک تر میکنم (از وسط برش عرضی میزنم مثل شنسل هام)
    چون من کلا هر چه ترد تر باشه بیشتر دوسش دارم.

    روی فیله ها و پولک هاش کاملا ترد و کرانچه و توی دهن قرچ قرچ میکنه که من خیلی ازش این حالت خوشم میاد
    این غذا رو حتی بیشتر از شنسل دوست داشتم البته لازم به ذکره سلیقه ها متفاوته .
    مثلا دوستم شنسل رو بیشتر دوست داشت

    از بهناز عزیزم بابت زحماتی که بهش دادم خیلی خیلی ممنونم

    بعدا نوشت:
    لینک فایل ویدئویی که آیدا جان زحمتش رو کشیدن برامون گذاشتن

    فیله سوخاری پولک دار- آقای نمازی - آکا
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۵/۲۲ در ساعت ۰۱:۱۹ قبل از ظهر
    zohre_a, *شمیم*, Mina bayat و 46 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #307
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    1,897
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    513
    پسند شده
    16905
    پسند کرده
    2490

    ویترین مدال ها

    ممنون راضیه گلم از آموزش خوبت .
    این هم لینک ویدیو سوخاری پولک دا ر آقای نمازی به عنوان مکمل در کنار آموزش خوبه راضیه جان

    فیله سوخاری پولک دار- آقای نمازی - آکا
    میس مهسا, باران67, zahra113 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #308
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8563
    پسند کرده
    12548
    راضیه عزیزم
    ممنون از آموزش کامل و خوبت .....فقط چون خودتم مطرح کردی خواستم بگم که این سس که تحت عنوان سس سیر بیان شده در واقع همون سس تارتار خودمون هست ؛ با این تفاوت که در تارتار معمولا جعفری یا گاهی ترخون یا هر دو رو اضافه میکنند .
    از تارتار برای سرو غذاهای دریایی مخصوصا میگو استفاده میشه.

    اما گاها تارتار بدون جعفری و ترخون سرو میشه...کلا کم و زیاد شدن مواد رو در تارتار داریم اما در حالت کلی ترکیب مایونز و خیارشور و آب لیمو و پیاز یا پیازچه همون تارتار خان خودمونه

    احتمالا در منبع اصلی آموزش اسم سس اشتباه بیان شده
    بازم ممنون از آموزش های کامل و بی چشمداشتت
    باران67, maman_mahya, pink girl و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  6. #309
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان امیر کوچولو آواتار ها
    زهرا سادات
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    483
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    705
    پسند کرده
    201
    مرغ سوخاری با دستوری که راضیه جون گذاشتن از برنامه به خانه برمیگردیم ،برای تولد پسرم.
    تجربیات من:
    من از ران و ساق و فیله مرغ استفاده کردم.فیله ها همون سر 5 دقیقه آماده میشدن اما بقیه شون رو تقریبا هر بار 20 تا 25 دقیقه طول میکشید با حرارت متوسط.در نتیجه لایه کرانچی یه مقدار خشک تر میشداما کاملا مغزپخت میشدن.

    دفعه بعد تصمیم دارم برای بار دوم که مرغها رو توی ارد میزنم وحرکت چرخشی بهشون میدم از ترکیب اردسفید واردسوخاری استفاده کنم چون به نظرم میاد وقتی که دوبار توی آب میزنیمشون مقدار زیادی از ادویه های وارد آب میشه بنابراین یه ترکیب با ادویه ها و ارد سوخاری وارد سفید میدرستم و فقط بار آخر توی اون میزنم و سرخشون می کنم.
    چون مقدار مرغها زیاد بود و من تنهایی مجبور بودم کار کنم و بلافاصله سرخ نمیشدن یه مقدار حالت پولکی خودشونو از دست می دادن.
    و حتما روعن اضافی رو با دستمال کاغذی مخصوص بگیرین .
    همین.
    من فرصت تزیین پیدا نکردم بین اون همه کار و فقط یه عکس توی آشپزخونه از یکی از دیس ها گرفتم برای تشکر از باران 67(راضیه) عزیز.

    zakizadeh, mina14, hengamehh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #310
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mina bayat نمایش پست ها
    مرغ كنتاكي با دستور باران جون ، من از ران و سينه مرغ كه استخوان و كتف ازش جدا نشده بود استفاده كردم ، آرد رو هم توي نايلون ريختم تا هم آرد كمتري مصرف بشه هم تميز تر كار رو انجام بديم ، توي زود پز هم پخته شد ! بافت گوشت خييلي عالي بود ، ولي باز همسر عزيز از خشكي پولكش شكايت داشت ، ولي خداروشكر بچه ها دوست داشتن !!! طبق معمول تزيين نداره ! شما به بزرگي خودتون ببخشيد!فایل پیوست 190097فایل پیوست 190098
    سلام.خسته نباشید.ببخشید چطوری تو زودپز پختید ؟یعنی چقدر روغن وچقدر زمان برد؟بعد مرغ به این سایز وسطش خام نبود؟ممنون

  8. #311
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245
    یه شام خوشمزه با مرغ سوخاری خوشمزه

    maman_mahya, باران67, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  9. #312
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin_63 آواتار ها
    نسرین
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    186
    نام: DSC_0026.jpg نمایش: 1233 اندازه: 83.5 کیلو بایت
    باران67, آلیفاتیک, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 39 از 41 نخستنخست ... 29363738394041 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما