نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 297 به 304 از 327
  1. #297
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    177
    پسند کرده
    36
    نام: DSC_0044.jpg نمایش: 1174 اندازه: 100.4 کیلو بایتنام: DSC_0049.jpg نمایش: 1178 اندازه: 101.4 کیلو بایتنام: DSC_0050.jpg نمایش: 1167 اندازه: 102.3 کیلو بایتنام: DSC_0059.jpg نمایش: 1172 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    najmehkhatoon, سادن, مهسا السلطنه و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا ! چون تو هستی پس همه چیز هست

  2. بانک بند ناف
  3. #298
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    khozestan
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    955
    mah_0002دوست گلم کمی راجع به دستور و طرز کارت تو ضیح میدی

  4. #299
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3681
    پسند کرده
    599
    من اول مرغ رو با نمک و زعفرون و آبلیمو میذارم آبپز بشه بعد سوخاری می کنم.
    اول تو آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره آرد سوخاری میغلتونم و بعد تو فر میذارم و بعد نیم ساعت می چرخونم که هر دو طرف خوشرنگ بشه
    من از آرد سوخاری هاتی کارا استفاده می کنم


    نام: ۲۰۱۵۰۶۱۱_۲۳۲۲۳&#17.jpg نمایش: 2173 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    najmehkhatoon, ترنم63, maman_mahya و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #300
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    من اول فیله مرغ رو با پیاز و زعفرون و ابلیمو مزه دار کردم بعد در مخلوط تخم و شیر زده شده و بعد در پودر سوخاری گلها غلطوندم و سرخ کردم خیلی بد شد هم لایه روییش که سوخاری شده بود جدا شد هم مزه بدی داشت هم مرغ خام موند وسطش کسی میتونه ایرادهای منو بگه؟لایه رویی سوخاریش مثل خمیر شد و جدا شد ممکنه واس این باشه که در تابه رو بسته بودم؟

  6. #301
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    266
    نوشته های وبلاگ
    26
    میزان امتیاز
    315
    پسند شده
    4819
    پسند کرده
    3773

    فیله مرغ سرخ شده

    فیله مرغو توی نمک و پیاز و زعفرون خوابوندم و چند ساعت موند و طعمدار شد
    بعد به صورت حلزونی پیچوندم و توی روغن سرخ کردم

    نام: 20150714_213025.jpg نمایش: 804 اندازه: 77.9 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    najmehkhatoon, maman_mahya, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  7. #302
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *BEHNAZ* آواتار ها
    بهناز
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    3007
    پسند کرده
    7654
    مرغ رو فیله کردم
    از شب قبل فیله ها رو تو شیر گذاشتم

    آرد روالک کردم
    توش نمک .فلفل .پودر کاری. ادویه هفت قلم
    تره خشک .ترخون خشک ریختم و خوب با هم مخلوط کردم

    فیله مرغو از شیر در آوردم و تو مخلوط آردو ... زدم خوب آردو به همه جای فیله زدم
    و توی روغن داغ سرخ کردم





  8. #303
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mina bayat نمایش پست ها
    باران جان سلام عزيزم ! راستش منم مثل اون دوستمون منتظر فيله سوخارى شما هستم . نميدونم روش شما هم فقط با آرد سفيد و آب يخه؟ اگه به اين روش درست ميكنين ، من دو سه بار فيله رو به اين روش درست كردم ، ظاهرش خيييلى خوشگل ميشه ، ولى پولكياى روش ترد نيست ( آخه قبلش كه با پودر سوخارى درست ميكردم خيلى ترد ميشد ، دوست داشتم اون طورى بشه ) ، اون كنتاكيهاى بالا رو هم به همين روش پختم ، البته تو عكس رنگش تيره شد ، چون تو نور طبيعى نبود ، بازم پولكياش خشك بود ، ميخواستم ببينم كار من مشكل داره يا ماهيتش همينه ؟ ممنونم
    سلام گل من.شرمنده همه تونم.حتما زود میذارمش.اخه دارم رو میوه ها فصلی کار میکنم این روزا که تا فصلاشون تموم نشده جشنواره هاشو بذارم.
    برا همین زیاد وقت نمیکنم پست بذارم.ببخشید
    گلم ببین من با فیله درست کردم خب؟
    ینی بخاییم با پودر سوخاری مقایسه ش کنیم باید با شنسل مقایسه ش کنیم
    منم داخل ارد و اب زدم.
    میفهمم منظورت از تردی چیه
    ببین گلم تا عمقش ترد نمیشه خصوصا برا قطعات بزرگ استفاده کنی فقط رویه و سطحش ترده
    ولی قطعات مرغت کوچیک باشه مثلا جوجه بگیری یا فیله استفاده کنی عالی میشه
    من فیله رو از وسط برش عرضی میزنم حتی
    خیلی عالی میشه
    اتفاقا دیشب هم شنسل داشتم و هم فیله پولکدار
    همه فیله پولکدارو بیشتر دوست داشتن
    به خاطر اون صدای قرچ قرچی که راه میندازه تو دهن خصوصا
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ در ساعت ۰۳:۵۱ بعد از ظهر
    kurosh1, meli59, Mina bayat و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #304
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7073
    پسند کرده
    5646
    روز بخیر دوستان این رسپی جدید از سایت Dennis The Prescott | Dennis The Prescott: Eat Delicious براتون ترجمه کردم از ظاهرش خیلی خوشم امد با توجه به رسپی های عالی ایشون فکر میکنم نتیجه همین قدر خوب بشه. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

    مرغ سوخاری کرانچی:

    نام: dsc_6409-edit.jpg نمایش: 1063 اندازه: 115.6 کیلو بایت

    مواد لازم

    بالای ران و ماهیچه مرغ 10 عدد یا معادل یک کیلو و نیم

    مواد لازم برای مرینید مرغ

    باترمیلک 2 پیمانه
    هر یک پیمانه باتر میلک از مخلوط سه چهارم پیمانه ماست که زیاد شیرین نباشه با یک چهارم پیمانه شیر به دست میاد.... همچنین میتونید یک قاشق سرکه سفید یا آب لیمو در یک لیوان بریزین و انقدر شیر بریزین تا لیوان پر شه. یک ربع بمونه گوشه آشپزخونه. حالا هم بزنید، شیر غلیظ و بریده میشه و اماده مصرفه. 2 پیمانه از این مخلوط لازمه

    فلفل سیاه و قرمز 1 ق چ
    اویشن یک سوم ق چ
    نمک دریایی یا ساده یک ق چ
    *اگر طعم کمی شیرین دوست دارین دستور اصلی همراه مواد مرینید یک چهارم پیمانه شیره درخت افرا (maple syrup) داره که علاوه بر تاثیر روی طعم رنگشو هم تیره تر میکنه

    آرد طعم دار برای پوشاندن:
    دو پیمانه آرد الک شده
    نمک دریایی یک ق چ
    پودر سیر یک دو ق چ
    فلفل یک دوم ق چ
    پودر پاپریکا یک دوم ق چ
    رنده پوست لیمو یک ق غ
    همه با هم مخلوط میشه

    از شب قبل در یک کاسه یا پلاستیک زیپ کیپ همه مواد گروه اول و مرغ رو مخلوط کنید کاملا روش بپوشونید، بذارید تا فردا بمونه

    فر رو یک ربع بیست دقیقه قبل با 180 درجه روشن کنید کاملن گرم شه
    در قابلمه یا تابه گود روغن بریزین به ارتفاع 7 سانت روی حرارت ملایم قرار بدین داغ شه.

    آرد طعم دارو در یک کاسه بزرگ بریزین و همه مرغ ها از یتخچال که در آوردین با هم توش بندازین و مخلوط کنید آرد به همه جاش برسه
    حالا در روغن بندازین 5-6 دقیقه طول میکشه سرخ شه . حواستون باشه این ور اونور کنید یکدست سرخ بشه
    مرغا که پخت روی توری فلزی فر بچینید و در فر گرم شده بزارید به مدت 25 تا 30 دقیقه.
    مرغ سوخاری ما اماده س

    نام: dsc_6424-edit.jpg نمایش: 1064 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما