نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1476Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 289 به 296 از 336
صفحه 37 از 42 نخستنخست ... 2734353637383940 ... آخرینآخرین
  1. #289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    soozii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    ایران 16
    نوشته ها
    604
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    3688
    پسند کرده
    1262
    بال مرغو چاقو چاقو کردم
    و داخل مایع طعمدار اعم از زنجبیل.ماست.آویشن.فلفل.گرد غوره.پیاز رنده شده و مقداری پودر سوخاری.ادویه خورشتی سه ساغت خوابوندم
    بعد اول گذاشتم توی تستر که بپزد دیدم خبری نیست و ما هم گرسنه مجدد سرخ کردم ولی خیلی خوشمزههه شده بود نام: DSC_0624.jpg نمایش: 1158 اندازه: 60.3 کیلو بایت
    maman_mahya, m1361, amenh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آخر ای پرده نشین فاطمه کی رسی برداد دین فاطمه
    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. #290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    407
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    7295
    پسند کرده
    5680
    مرغ سوخاری خوشمزه
    فیله های مرغ رو داخل تخم مرغ زده شده زدم و بعد داخل پودر سوخاری که با نمک ووفلفل و پودرسیر مخلوط کردم زدم
    دوباره داخل تخم مرغ و ارد
    2ساعت گذاشتم داخل یخچال و بعد با حرارت کم سرخ کردم
    نام: SketchGuru_20150313160443.jpg نمایش: 1093 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    ماکارونی
     
    رستگار, sOhEiLa71, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سهم من از تو
    دلتنگی بی پایانیست
    که روز ها دیوانه ام میکند
    و شبها شاعر...

  3. #291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    773
    پسند کرده
    1469
    بچه ها چندتا سوال
    ترتیب موادی ک هرکس میزنه فرق داره مثلا یکی اول میزنه تو ارد بعد تخم مرغ بعد سوخاری.یکی برعکس میزنه.یکی اصلا ارد اولو نمیزنه.یکی ب تخم مرغ شیر میزنه.کدوم بهتره؟
    2.من هروقت سوخاری میکنم بعد ک سرد میشه پوسته روش مثل ته دیگ نون لواش خیس میشه و ازش جدا میشه چیکار کنم؟
    3.حتما باید مرغو قبل سوخاری کردن مز دار کرد؟
    4.بعضیا کل مراحل را2-3 بار تکرار میکنن.با یکبار اکی نمیشه؟
    ویرایش توسط shabnamjon : ۱۳۹۴/۰۱/۱۸ در ساعت ۰۱:۲۶ بعد از ظهر
    فرناز18 این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  4. #292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,572
    میزان امتیاز
    987
    پسند شده
    25613
    پسند کرده
    20943
    یک تخم مرغ را زدم تا از حالت لختگی در بیاد بعد ماهیچه های مرغ را اول تو تخم مرغ بعد کامل در پودر سوخاری زدم و بعد هم در روغن داغ سرخ شدن جای دوستان سبز عالی شده بوده اون کوچولوهای کناری هم قارچ سوخاری هستن که همین جوری درست کردم خیلی خوشمزه شده بود

    ❤ خورش هویج ❤
     
    کوئین, رخند, m1361 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  5. #293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منتقد گرامی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۳
    نوشته ها
    182
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    359
    پسند کرده
    713
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    یه تجربه ای که من دارم اینه که هر چیزی که می خوایم سوخاری کنیم اگه به جای تخم مرغ کامل فقط با سفیده باشه تردتر و چیبسی تر میشه و صد البته از سفیده هایی که از شیزینی های خشک یا رومال نون اضافه میاد استفاده کردیم و اسراف نمیشه.

    خانومی توی یکی از برنامه های تلوزیون تاکید داشتن هرگز از سفیده های مونده یا اضافی در مصارف بعدی تون استفاده نکنین اگه همون لحظه سفیده تخم مرغ به کارتون اومد که هیچ اگه نه باید بریزین دور چون باکتری ومیکروب زیادی به خودش جذب میکنه حتی اگه در ظرف در بسته وخنک نگه دارین.
    رُزا, بااااااارن و bluesky این نوشته را پسندیده.

  6. #294
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رُزا آواتار ها
    رُزا
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1621
    پسند کرده
    1397
    بال مرغ سوخارى همراه با سبزيجات سوخارى
    مرغ ها رو با اب كم ويه عدد پياز گذاشتم پخت
    سبزيجات فقط كلم بروكلى و هويج رو اب پز كردم
    همه سبزيجات و مرغ رو اول داخل مخلوط شير و تخم مرغ زدم وبعد داخل پودر سوخارى غلتوندم
    و درون سينى فر كمى چرب شده چيدم و رفت داخل فر ، اواسط پخت مرغ وسبزيجات رو برگردوندم تا طرف ديگش هم سرخ بشه

    نام: image.jpg نمایش: 779 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    ....
     
    golbarg., maman_mahya, گلنرگس 2 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    631
    میزان امتیاز
    285
    پسند شده
    6751
    پسند کرده
    9409
    نقل قول نوشته اصلی توسط تنهای عزیز نمایش پست ها
    خانومی توی یکی از برنامه های تلوزیون تاکید داشتن هرگز از سفیده های مونده یا اضافی در مصارف بعدی تون استفاده نکنین اگه همون لحظه سفیده تخم مرغ به کارتون اومد که هیچ اگه نه باید بریزین دور چون باکتری ومیکروب زیادی به خودش جذب میکنه حتی اگه در ظرف در بسته وخنک نگه دارین.
    عزیزم سفیده را تا 6 ماه در ظرف در بسته در فریزر میشه فریز کرد کی گفته؟؟؟؟؟؟
    با انجماد هر میکروبی میمیره و نمیتونه رشد کنه پس برای چی مواد غذایی رو منجمد میکنند؟
    البته تویخچال نمیشه سفیده رو نگهداشت فقط فریزر
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  8. #296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رضوان گـلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    278
    پسند کرده
    56
    کنتاکی بال مرغ:
    اول بال مرغ را 24ساعت قبل طعم دار میکنیم باهرچیزی که زائقه میپسنده من با آب پیاز +فلفل دلمه +نمک و فلفل سیاه طعم دار کردم.
    بعد از سر بال با چاقو گوشتها را از استخوان جدا میکنیم و استخوان کوچک را بیرون می آریم و بقیه گوشت را با دست به سمت پایین میاریم بعد در آرد سفید میزنیم , بعد تخم مرغ,بعد هم آرد سوخاری {هرچه آرد درشت تر باشد قشنگ تر میشود} میزنیم. میتوانیم 2بار انجام بدهیم تا بهتر بشود.
    یعد در روغن فراوان سرخ میکنیم.
    البته این کار را با کتف هم میشه انجام داد.
    نوش جان
    نام: 3.jpg نمایش: 676 اندازه: 92.7 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 678 اندازه: 95.1 کیلو بایت
    سادن, افسونی, elham_vahid و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 37 از 42 نخستنخست ... 2734353637383940 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما