نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1443Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 281 به 288 از 334
صفحه 36 از 42 نخستنخست ... 2633343536373839 ... آخرینآخرین
  1. #281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    381
    میزان امتیاز
    295
    پسند شده
    6390
    پسند کرده
    3236
    پاچين سوخارى
    پاچين با پياز آبليمو سير وپاپريكا آبپز كردم يكمي كه پخت آبكشش كردم گذاشتم حسابى سرد بشن بعد پاجين اول تو آرد سفيد بعد تخم مرغ با ادويه قاطي و آرد سوخارى غلتوندم وتو روغن فراوون ودااااااغ سرخ كردم مزه اش يكمى شبيه بيرون شده بود
    نام: IMG_4705.jpg نمایش: 1855 اندازه: 104.2 کیلو بایتنام: IMG_4706.jpg نمایش: 1686 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    m1361, maman_mahya, soude. و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  2. بانک بند ناف
  3. #282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    535
    میزان امتیاز
    212
    پسند شده
    4147
    پسند کرده
    5777
    فیله مرغ ها رو چند ساعت با ابلیمو و زعفران و نمک و فلفل و زرچوبه و کمی روغن زیتون مزه دار کردم.
    بعد اول تو آرد سفید بعد یه تخم مرغ زده شده که داخل تخم مرغ 1 ق م زعفرون زده بودم و بعد ارد سوخاری زدم و تو روغن سرخ کردم..

    نام: 141751758374451.jpg نمایش: 1753 اندازه: 35.0 کیلو بایت
    sabooha, آتامان, زهرا خانوم ... و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  4. #283
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    394
    پسند شده
    7321
    پسند کرده
    1389
    پاپ کورن مرغ

    گوشت مرغ رو خیلی ریز و کوچک برش میزنیم و با نمک و هر ادویه ای که خواستید،بنا به ذائقه تون،مزه دار کنید.
    با پودر سوخاری و یک یا دو قاشق نشاسته ذرت و تخم مرغ و مقدار کمی بکینگ پودر، خمیزی درست کنید به غلظت خمیر بنیه
    تکه ها مرغ رو به خمیر آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
    وجود نشاسته ذرت و بکینگ پودر،باعث پف و تردی مرغ میشه که خیلی مورد پسند بچه ها قرار میگیره.



    که به همراه اکلر سیب زمینی سرو کردم

    پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني
    ن
    ترنم63, Behjat, mitra40 و 34 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  5. #284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    221
    میزان امتیاز
    233
    پسند شده
    3163
    پسند کرده
    2115
    نام: 001.jpg نمایش: 2765 اندازه: 80.0 کیلو بایت ران مرغ را با پیاز و نمک واب وفلفل وابلیمو وزعفرون پختم .بعد به ترتیب ارد سوخاری تخم مرغ زده شده وزعفرون وباز ارد سوخاری زدم واخر سرخ کردم .
    m1361, azar44, zendegi67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,752
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8219
    پسند کرده
    4976
    فیله مرغ سوخاری


    توی یه ظرف ادویه ی مرغ و زردچوبه ونمک و پودر سیر و فلفل سیاه رو به همراه اب یک عدد نارنج ریختم بعد فیله های مرغ رو ریختم توی ظرف و مزه دارشون کردم.
    دو سه ساعتی گذاشتم توی یخچال بمونن تا مزه دار بشه.
    بعد سه تا کاسه اماده کردم. توی اولی ارد سوخاری معمولی که ادویه دار هست ریختم. ( البته این ارد رو با ارد نون باگتی که خودم درست میکنم قاتی میکنم )
    توی ظرف دوم تخم مرغ و شیر و فلفل و پودر سیر ریختم
    ظرف سوم هم پودر سوخاری پانکو ریختم.
    فیله ها رو یکی یکی توی این ظرفها زدم. ولی ظرف اول و دوم رو دوبار تکرار کردم که حسابی ضخامت داشته باشه. درنهایت توی ظرف سوم زدم و کنار گذاشتم.

    بعد هم توی روغن شناور کردم و سرخ کردم.
    فیله مرغها خام بودن و تنها 5 دقیقه برای پخت کامل زمان بردن. حسابی هم مغزپخت شده بود و بسیار خوشمزه
    خورش بادمجون
     
    m1361, zendegi67, hengamehh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,858
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    696
    پسند شده
    50273
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    اسپایسی تند و خوشمزه

    *فیله های مرغ رو داخل تخم مرغ هم زده گذاشتم
    * بعد داخل آرد سفید معمولی
    * دوباره داخل تخم مرغ زده شده
    * در نهایت داخل پودر اسپایسی هاتی کارا
    ***

    *اگر با پودر اسپایسی هاتی کارا درست میکنید اصلا بهش نمک نزنید چون خوش نمکه
    * اصلا لازم نیست فیله مرغ رو مزه دار کنید چون خود پودر اسپایسی پودر سیر و فلفل داره


    نام: DSC_0015.jpg نمایش: 1078 اندازه: 106.1 کیلو بایت


    نام: DSC_0014.jpg نمایش: 1056 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    .............
     
    zohre.a, hengamehh, كارولين و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #287
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1009
    پسند شده
    28996
    پسند کرده
    17361

    ویترین مدال ها

    فیله مرغ سوخاری



    وقتی مرغ می گیریم فیله ها رو جدا میکنم و با تخم گشنیز ،زیره ،کاری ،روغن زیتون ،آبلیمو تازه و نمک مزه دار میکنم.
    بعد از یکی دو ساعت اول تو آرد گندم بعد تو تخم مرغ و در آخر تو پودر سوخاری زده و دوباره چند ساعتی تو یخچال میذارم اینطوری موقع سرخ کردن فیله ها رویه سوخاری ازش جدا نمیشه.
    اگه مقدار سفیده تخم مرغ از زرده بیشتر باشه فیله ها تردتر میشه مثلا یه تخم مرغ کامل با یه سفیده جدا مخلوط بشه
    من از پودر سوخاری پانکو استفاده میکنم که هم ساده و هم اسپایسی داره من مخلوطی از هر دو استفاده میکنم
    meli59, مهرافروز, mitra40 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  9. #288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6181
    پسند کرده
    5562
    نام: CAM01067.jpg نمایش: 2144 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    کمی نون خشک رو پودر کردم با کنجد و کلی ادویه ( نمک و فلفل زردچوبه فلفل سیاه فلفل سفید پودر فلفل دلمه ای پودر کاری ) مخلوط کردم مرغمو گذاشتم ابپز شد بعد تو مخلوط تخم مرغ و شیر زدم و بعد تو موادم و تو روغن سرخش کردم
    دیزی
     
    * الهه *, زمردي, گیلاس من و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


صفحه 36 از 42 نخستنخست ... 2633343536373839 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما