نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 327
صفحه 3 از 41 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: فیله مرغ سوخاری

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    خوب ستاره میشه بگی برگه های ذرت رو از کجا خریدی ؟ یا چه مارکی بودن ؟
    عزیزم مال من یه مارک خارجی بود..یادم نیست الان...از نمایندگی سنان خریدمش...بسته های کوچیک بود..ولی بعد دیدم شیرین عسل هم با اسم morning 7 از این کورن فلکس ها زده که یکیش دقیقا همون برگ ذرته...روی جعبه هاشون عکسش هست...
    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    59
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    28

    Re: فیله مرغ سوخاری

    اینم از فیله مرغ سوخاری من که خیلی خوشمزه شده بودنمرسی از اموزشتون
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: مرغ سوخاری

    وای من چقدر این غذا رو درست میکنم ها
    البته چون آراد خیلی دوست داره
    این دفعه سیب زمینی ها رو براش چیپسی کردم و سرخ کردم
    Andrew, ماهک_مامانی, fatima70 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1027
    پسند کرده
    1738

    Re: مرغ سوخاری

    مرغ ها رو مزه دار کردم یه بار تو ارد زدم بعد یه لحظه انداختم تو اب سرد و دوباره تو ارد زدم و سرخشون کردم


    Andrew و ماهک_مامانی این نوشته را پسندیده.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    چالوس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    70

    Re: مرغ سوخاری

    مرغ سوخاری
    پودر سوخاری الیت 2 بسته یا تردک 1 بسته
    مرغ کامل 8 تکه خرد شده
    تخم مرغ 2 عدد
    شیر 1 فنجان
    نمک و فلفل خیلی کم چون پودر های سوخاری بالا مزه دار هستند
    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ ها را با یکعدد پیاز نصف شده به مدت 30 دقیقه آبپز می کنیم به طوریکه مرغ شکل خود را از دست ندهد پس از آبکش کردن مرغها را در مخلوط تخم مرغ و شیر زده شده به مدت 20 دقیقه میخوابانیم.سپس آنها را در پودر سوخاری میغلطانیم و در ظرفی میچینیم بطوریکه یکدیگر را نپوشانند.به مدت 10دقیقه صبر میکنیم تا خمیر نرمی روی مرغها ایجاد شود سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
    در سرخ کن زمان مناسب برای سرخ شدن10 دقیقه و حرارت 150دقیقه می باشد.
    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.
    ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
    www.nahaldoosti.com

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    40
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    33

    Re: فیله مرغ سوخاری

    سلام دوستان من این دستور را در یک سایت آشپزی دیدم
    مرغ سوخاری اسپایسی | انواع خوراک مرغ و پرنده[JUSTIFY]مواد لازم:
    مرغ 1 عدد (یک و نیم کیلویی)
    پودر سوخاری 2 پیمانه
    آرد گندم 1 پیمانه
    ادویه سوخاری* 2 قاشق سوپخوری
    آب یخ یک ظرف بزرگ
    آب لیمو 2 قاشق سوپخوری
    روغن مایع به میزان لازم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طرز تهیه:
    مرغ را به 8 قسمت تقسیم کنید و دقت داشته باشید که پوست مرغ را نَکَنید.
    تکه¬های مرغ را با آب لیمو مزه دار کنید و بعد نیمی از ادویه سوخاری را به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود. سپس نیم دیگر ادویه را به آرد سوخاری بیفزایید. بعد از این مرحله، مرغ ها را یک ساعت در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
    پس از این مدت، مرغ را ابتدا در ظرفی حاوی آرد گندم بغلتانید و خارج کنید. سپس تکه های مرغ آغشته به آرد را درون ظرفی که محتوی آب یخ است قرار دهید. بعد هر تکه از مرغ را در ظرفی که محتوی مخلوط آرد سوخاری و ادویه است بغلتانید. این کار را با حرکت دادن مرغ در ظرف آرد سوخاری انجام دهید تا گوشت مرغ به شکل پولک های ماهی درآید و در اصطلاح پولکی شود.
    سپس در یک زودپز یک و نیم پیمانه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود. در این مرحله، تکه های مرغ را درون روغن داغ بیندازید و در زودپز را ببندید و برای 5 دقیقه به آن زمان دهید تا یک طرف مرغ ها برشته شود. سپس در زودپز را باز کنید و مرغ ها را زیر و رو کنید و دوباره در زودپز را ببندید و 5 دقیقه دیگر زمان دهید تا مرغ ها کاملاً سوخاری شوند.
    مرغ ها را از زودپز خارج کنید و با سس کچاپ سرو کنید.
    * ادویه سوخاری شامل:
    پودر تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری، پودر فلفل قرمز یک قاشق سوپخوری، پودر سیر یک قاشق سوپخوری، پودر فلفل سیاه یک قاشق سوپخوری، پودر زنجفیل یک قاشق چایخوری، جوهر لیمو یک قاشق چایخوری، پودر فلفل سفید یک قاشق چایخوری و نمک 2 قاشق سوپخوری می باشد.[/JUSTIFY]
    Andrew و غزاله77 این نوشته را پسندیده.
    فرقی نمیکند گودال کوچکی باشی ، یا دریای بیکران زلال که باشی آسمان در توست

  7. #23
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: فیله مرغ سوخاری

    نقل قول نوشته اصلی توسط lmahshidl
    ستاره جون ممنون از دستور خوبت به نظر میاد عالییییییییی باشه حتما می درستم ... فقط من دو تا سوال دارم

    اولی اینکه من آخر مارک کورن فلکست رو نفهمیدم ... از چه مارک کورن فلکسی استفاده می کنی که شیرین نباشه یکی از دوستهام به من گفت بهترینش برشتوکه که باز هم به نظر من طعم بیسکوئیت گرفت

    یکی دیگه اینکه نمیشه مدل اول رو هم تو آب سرد انداخت ... این آب سرد چیکار می کنه دقیقا چرا یکی از دستورها داره اون یکی نداره
    مهشید جون مشخصه که..گفتم شیرین عسل به تازگی یه مدل کورن فلکس داده بیرون...اسمش مورنینگ سون هست...توی پست قبلیم رو ببین!...اون دو یه مدل بیشتر نداره..یکیش برگ ذرت ساده است..عکس روش مشخصه...یکیش کاکائوییه...یکیش اینه که برگه های نارنجی خوشرنگن...بسته اش کلی توش داره..دو سه هزار تومن بیشتر قیمت نداره...


    بعد دقت کن خانومی..من دو تا دستور دادم...یکیش اسپایسی..که مامی نفس دستور کاملشو گذاشته همین پست قبلی..این مدل با ارد سوخاری فقط ساخته میشه....یکیش کرسپی که با کورن فلکس....پس نمیتونی دو تا دستورو قاطی کنی...اما به جای برگ ذرت میتونی از جوی پرک هم استفاده کنی...اونم خوب میشه...جوی پرک ساده...و اگه از حمام روغن خوشت نمیاد...منظورم اینه که بندازیشون توی روغن زیاد..میتونی کمی روغن بریزی روشون و بذاری توی فر....اونم خوب میشه و سالمتره...

    اب سرد برای اینه که توی اون مدل اسپایسی روی مرغ(یعنی ارد سوخاری روش) تکه تکه و فلس مانند بشه و موقع خوردن کرانچی(ترد)تر باشه...
    Andrew این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  8. #24
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: فیله مرغ سوخاری

    نقل قول نوشته اصلی توسط [b
    * ستاره *[/b]]پستم رو خوندم دیدم چقدر پیجیده توضیح دادم :دی

    من از نمایندگی سنان خارجیشو خریدم..بعد دیدم ایرانیشم هست..با مارک شیرین عسل..به نام مورنینگ سون..در چند نوع..فکر کنم سه نوع باشه...یکیش ساده است و فقط برگ ذرت توشه...عکس روش رو ببینی برگه های ساده ذرت پرک شده نارنجی رنگ مشخصه...هر برگ اندازه یه ناخن تقریبا...این بهترینشه...
    مرسیییی ستاره جونم من morning 7 رو فهمیده بودم این که گفتی رو جعبه اش عکسش هست نفهمیدم کدومش بهتره

    و اون خارجیه رو نفهمیدم چیه ...

    مرسییییییییییییی عسسسیسسسسم حالا دقیقا فهمیدم ... آره من با حمام روغن میونه خوبی ندارم می ذارمش تو فر :))))))))))))) خوب حدس زدیاااا

    یا تو ماهیتابه رژیمی با روغن کم ...

    خیلییییییییییی هم خوب توضیح دادی عزیزم ...

    راستی من بعضی وقت ها که نان سبوسدار می پزم ( نان تست ) خشکش می کنم با فلفل قرمز ، پودر سیر و نمک و کمی زردچوبه مخلوط می کنم و با دست ریزش می کنم اینجوری هم کریسپی میشه چون کامل خرد نشده و به اندازه همون کرن فلکس ها خرد شده هم اینکه خیالم راحته که هم تازه هستش و هم سبوسدار ... دفعه ی بعدی امتحان کن

    بازم ممنون گلم ....
    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

صفحه 3 از 41 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما