نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 327
صفحه 27 از 41 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  1. #209
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    203
    پسند شده
    6751
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    سامره جون شیرخشک برای چی میریزی توی ارد؟توی طعم موثره یا توی بافت؟
    منم بگم برای خوش رنگ تر شدن توی پودر سوخاریم زردچوبه میزنم
    طعمش رو هم خیلی خوب میکنه
    پرپرک جونم من واسه طعمش میریزم نمیدونم تو تردی هم موثره یا نه! شده هم نریزم و اتفاق خاصی نیفتاده
    * الهه * این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #210
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11486
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    فیله مرغ سوخاری

    فیله مرغ رو دو ساعت مرینیت کردم (روغن زیتون، نمک و فلفل و سیر رنده شده و کمی سرکه بالزامیک)
    بعد تو تخم مرغ (که نمک و فلفل داره) زده و تو پودر سوخاری غلطونده و تو روغن سرخش کردم..
    پودر سوخاریم "پانکو" هست که خیلی ازش راضیم..

    نام: 20130826_234912.jpg نمایش: 2380 اندازه: 82.2 کیلو بایت


    سس کنار سوخاریم هم سس ریحان هست: فیله گوجه فرنگی + ریحان + نمک و دو حبه سیر که تو غذا سازبا هم مخلوط کردم.. فوق العاده خوشمزه میشه
    *شمیم*, zardin, مامی رضا و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  4. #211
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17237
    پسند کرده
    7283
    نام: DSC_0214.jpg نمایش: 1482 اندازه: 87.1 کیلو بایت
    .
    چیکن فراید
    .
    دستور این غذای خوشمزه رو از مجله آشپزی خانواده سبز نیمه اول دی ماه ( شماره شو یادم نیست، خونه ی کسی بود عکسیدم از روش) ورداشتم اما کلآ توی دستور دخل و تصرف کردم
    اول دستورمجله رو براتون میزارم بعد روش خودمو
    .
    دستور مجله :
    فیله مرغ(سینه) : 350 گرم
    سفیده تخم مرغ زده شده : 2 عدد
    عسل : یک ق س
    سیر رنده شده : 1 حبه
    چیپس خورد شده : یه بسته
    فلفل : 1/3 ق چ
    سویا سس : 2 ق س

    طرز تهیه:
    سینه مرغ رو به قطعات کوچیک برش میدهیم،سپس آنها را در مخلوط سفیده تخم مرغ ، سویا سس ، عسل و سیر میگذاریم تا طعم دار شوند ، تکه های مرغ طعم دار را در مخلوط چیپس خورد شده و فلفل میغلتانیم و در روفن فراوان و داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم
    .
    اما دستور من ، از اونجایی که اگر من یه چیزیو اراده کنم داشته باشم کلأ تخمشو توی بافق ملخ میخوره مجبوری یه دستور اختراعی از خودمو اجرا کردم که فوق العاده خوشمزه شد ، این دستور تنها علت تحریفش گیر نیاوردن سویا سس توسط اینجانب بود

    مواد لازم : فیله مرغ
    تخم مرغ : 2 عدد
    رب انار : 2 ق سوپ خوری
    زعفران پودر شده : نصف ق چ
    آب لیموی تازه : خیلی کم
    سیر رنده شده : یه حبه
    ادویه های مارینه کردن : فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پودر تخم گشنیز ، آویشن ، نمک
    چیپس خورد شده : یه بسته
    پاپریکا : فراووووووون
    .
    2 تا تخم مرغ رو زدم در حدی که مخلوط بشن ، پودر زعفرون ، رب انار ، آبلیمو ، سیر و ادویه ها رو بهش اضافه کردم و مرغ ها رو حدودآ برا من 4 ساعت شد گذاشتم داخلش و بعد هم یخچال
    .
    مرغها رو توی مخلوط چیپس خورد شده و پاپریکا غلتوندم و توی روغن داغ و حرارت ملایم سرخ کردم ، میتونید با سس پستوی گوجه فرنگی میل کنید.
    خورشت به آلو
     
    zohre.a, نیکی گل, مامی رضا و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  5. #212
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17237
    پسند کرده
    7283
    نقل قول نوشته اصلی توسط لیلا حا نمایش پست ها
    کسی دستور تهیه پودر سوخاری با نان خشک شده نان باگت بلد هست؟؟
    عزیزم فکر کنم جای سوالت اینجا نباشه ها اما چون سوال خوبی پرسیدی جوابتو میدم خخخخ
    .
    نون تست توی خونه ما مصرفش خیلی بالاست ، وقتایی که کیک مرغ درست میکنم که مجبورم کناره های نونو جدا کنم یا وقتایی که یه تعدادی نون تست از زیر چشم همسری جون سالم به در میبرن و خورده نمیشن و توی یخچال میمونن ، اینجور وقتا اون کناره ها و نونای بیات رو توی دمای محیط خشک میکنم و از اونجایی که نون تست خیلی ترده یه نیم روز یا یه روزه خشک میشه ، خیلی راحت با فشار دست خورد میشن ، خوردشون میکنم و با ادویه هایی مثل ، فلفل قرمز ، آویشن ، پودر زیره و گشنیز ، پودر سیر و پاپریکا مخلوطشون میکنم و اینجوری میشه که یه پودر سوخاری خوشمزه دارم
    .
    راستش تا حالا پودر سوخاری نخریدم
    خورشت به آلو
     
    sadi_eh, sheida sheida, fahim68 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  6. #213
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    خوب اینم اولین تجربه من! رون های مرغ با نمک و پیاز پختم بعد توی آرد زدم بعد توی تخم مرغ بعدم زدم توی کورن فلکس و توی سرخ کن سرخ کردم!

    نام: 20140104_191044.jpg نمایش: 1155 اندازه: 31.0 کیلو بایت
    fahim68, ماتی و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  7. #214
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13826
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط lady of shalott نمایش پست ها
    خوب اینم اولین تجربه من! رون های مرغ با نمک و پیاز پختم بعد توی آرد زدم بعد توی تخم مرغ بعدم زدم توی کورن فلکس و توی سرخ کن سرخ کردم!
    زهرا جون اون سفیده چیه توی بشقاب؟؟
    sheida sheida و lady of shalott این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  8. #215
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    اینم فیله سوخاری من با مقداری تقلید از ماتی جون!
    فیله ها رو با ادویه مرغ،پاپریکا،محلول زعفرون و نمک مزه دار کردم.1 ساعت موند!بعد فیله ها رو تو آرد سفید زدم.بعد تو سفیده تخم مرغ غلطوندم.بعد توی آرد سوخاری و چیپس خرد شده(اینجاشو از ماتی جون یاد گرفتم)گذاشتم 1 ساعت تو یخچال موند.برای اینکه موقع سرخ کردن موادش جدا نشه!تو روغن فراوون سرخ کردم.

    نام: 20140114_204742.jpg نمایش: 1109 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    Parya1363, سوهی, محمدی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  9. #216
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    زهرا جون اون سفیده چیه توی بشقاب؟؟
    یه مدل پوره سیب زمینی عزیزم مخلوط سیب زمینی پخته و رنده شده+کره+یه قاشق سس مایونز+پودر سیر و یه کوچولو نمک
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

صفحه 27 از 41 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما