نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 327
صفحه 25 از 41 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  1. #193
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط hastiye mamani نمایش پست ها
    شیرین بیان جون یه سوال مقدار روغنش چقدر باید باشه ؟ یعنی باید تکه های مرغ توی اون شناور باشن تا خوب سرخ بشه؟
    بله عزیزم باید توروغن شناور بشن اگرمرغ رو خام استفاده میکنی روغن که داغ شد ومرغاروانداختی توش زیرشو کم کن تا مرغا هم بپزن هم سرخ شن
    hastiye mamani و Andrew این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  2. بانک بند ناف
  3. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گل باقالی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1862
    پسند کرده
    5571
    سلام ساق مرغ سوخاری اول ساقها رو گذاشتم پخت با هویچ و پیاز و سیر بعد ابتدا در تخم مرغ بعد در ارد سوخاری غلتوندم و سرخ کردم البته یکیش برای خودمه فقط ابپز کردم
    DARYA DEL, sara1, atila و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی

  4. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    261
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    645
    پسند کرده
    401
    فیله مرغ سوخاری:
    آرد سوخاری با ترکیب آرد،زردچوبه،آویشن
    ،
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  5. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    من اول مرغ رو با انواع ادویه ها،*نمک، فلفل سیاه، یه دونه پیاز درسته، یه حبه سیر و آویشن، آبپز می کنم و بعدش سرخ می کنم. البته گاهی توی آرد ،*بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلتونم و گاهی همینطوری سرخش می کنم

    atila, Andrew و aydaa این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  6. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    dapper آواتار ها
    الهام مامان
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,237
    میزان امتیاز
    81
    پسند شده
    9704
    پسند کرده
    9491


    fahim68 و **negarin** این نوشته را پسندیده.
    آدمهادرهردیدار
    1تکه ازیکدیگرراباخودمی برند
    عده ای فقط غمهایشان
    وچقدراندک
    عده سخاوتمندی که وقتی برمیگردی
    میبینی تکه های شادیهایشان را
    درمشتهایت گذاشتند

  7. #198
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28907
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها



    برای سوخاری کردمن از فیله و بال و کتف مرغ استفاده میکنم
    اول با ادویه(زنجبیل ،تخم گشنیز،فلفل قرمز،زیره و نمک )و روغن زیتون و آبلیمو مزه دارمیکنم.
    بعد از یک ساعت اول تو آرد گندم بعد تخم مرغ (من هر وقت سفیده اضافی داشته باشم به تخم مرغ اضافه میکنم چون باعث تردی مرغ میشه)و در آخر تو پودر سوخاری می زنم.
    قبل از سرخ کردن اگه 2یا 3 ساعت تو یخچال بمونه دیگه موفع سرخ شدن پوسته سوخاری ازش جدا نمیشه
    &yeganeh&, sheida sheida, خورشیدبانو و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    مرغ سوخاری با سس من درآوردی.
    انار، هویج رنده شده،* گوجه ی رنده شده، رب، زولنگ(سبزی کوهی سوغات مازندران)+ نمک و گلپر رو گذاشتم پخت و یه سس ترش خوشمزه شد. دفعه ی بعد انار رو آب میگیرم و میریم، دونه هاش زیر دندون اذیت می کرد. ولی همراه با مرغ خیلی خوشمزه بود.
    sheida sheida, رستگار و aydaa این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  9. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس نرگسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    223
    کالاهای من
    11
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    2569
    پسند کرده
    1362

    ویترین مدال ها

    مرغ سوخاری+ قارچ و گل کلم سوخاری. مواد داخل آرد بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری بعد تو روغن بعدم تو شکم
    قارچ سوخاری خیلی خوشمزه بود. گل کلم سوخاری ام بدک نبود، جالب بود.

    *شمیم*, fahim68 و zardin این نوشته را پسندیده.
    عاشق کیک پزی

صفحه 25 از 41 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما