نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 185 به 192 از 327
صفحه 24 از 41 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  1. #185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2586

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    سلام دوستان من با هزار زحمت والبته اميد مر غ كنتاكي به روش زود پز درس كردم

    مرغم انگار توي زودپز بخار پز شد

    سرخ شدن اما چون چند دفعه توي ارد واب خنك زدم مثل اينكه نون تافتون دور مرغ گرفته باشي اينطور خميري وبد شد

    ولي مرغش پخته شده بود ولي اصلا كنتاكي نشده بود
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  2. بانک بند ناف
  3. #186
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sheida sheida آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
    محل سکونت
    تهران.آریاشهر
    نوشته ها
    519
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1713
    پسند کرده
    2853

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    اینم مرغ سوخاری شیدا پزون
    من همیشه اینجوری مرغ سوخاری درست میکنم عین مزه بیرونیا میشه
    اول مرغهارو 20 دقیقه با پیاز و سیرو لیمو گذاشتم پخت .بعد گذاشتم تو آبکش تا سرد بشه
    بعد یه زرده تخم مرغو با یه لیوان آب با فلفل و نمک هم زدم
    کورن فلکس رو یه کم خردترش کردم که کامل به مرغ بچسبه(من همیشه از کورن فلکس شیرین عسل استفاده میکنم چون مزه شیرینی نداره)
    بعد مرغو اول زدم تو مخلوط آب با زرده سپس آرد سوخاری دوباره زرده دوباره آرد سوخاری دوباره زرده سپس غلطوندم توی کورن فلکس.(اینجوری وقتی چند بار این مرحلرو تکرار کنیم خیلی سوخاریمون خوب میشه)
    در آخر هم داخل روغن فراوون سرخش کردم
    ببخشید به دلیل گرسنگی شدید همسر فاقد تزیین مزیین میباشد
    قبل از سرخ کردن

    بعد از سرخ کردن
    مامان غزل, shima_normal, نرگس نرگسی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8524
    پسند کرده
    9689

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    مرغ سوخاری بسیاااار خوشمزه
    اول مرغ ها رو یه مقدار پختم ، بعدش زدم تو تخم مرغ و بعد هم در آرد سوخاری آماده و سرخش کردم. عااااالی شد


  5. #188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kind آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    17
    سلام مامان های هنرمند راستش من خیلی اهل اشپزی نیستم ولی وقتی غذاهای شما هارودیدم جو گیر شدم مرغ کنتاکی درست کردم اول مرغمو پختم بعد مراحل ارد وتخم مرغ وسرخ کردن رو انجام دادم ای بد نشده بود ولی یه اشکالی داشت :زود سرد شد وسفت شد به نظرتون اشکالم چی بود ترو خدا تاتوذوقم نخورده کمکم کنید
    تهچین مرغ
     

  6. #189
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط kind نمایش پست ها
    سلام مامان های هنرمند راستش من خیلی اهل اشپزی نیستم ولی وقتی غذاهای شما هارودیدم جو گیر شدم مرغ کنتاکی درست کردم اول مرغمو پختم بعد مراحل ارد وتخم مرغ وسرخ کردن رو انجام دادم ای بد نشده بود ولی یه اشکالی داشت :زود سرد شد وسفت شد به نظرتون اشکالم چی بود ترو خدا تاتوذوقم نخورده کمکم کنید
    مرغ سوخاری احتیاجی به ارد وتخم مرغ نداره اگه تیکه ها بزرگه مرغونیم پزکنین بعد تو ارد سوخاری بزنین وسرخ کنین من خودم اینجوری درست میکنم اردسوخاری رو با کمی اب مخلوطمیکنم تیکه های مرغ خام رو داخل این مایه قرار میدم به مدت یکساعت بعد اونارو داخل پودرسوخاری میغلطونم و کنار میزارم (یه ربعی بمونه خوبه ) و داخل روغن سرخ میکنم
    &yeganeh& و sheida sheida این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  7. #190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hastiye mamani آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7277

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان نمایش پست ها
    مرغ سوخاری احتیاجی به ارد وتخم مرغ نداره اگه تیکه ها بزرگه مرغونیم پزکنین بعد تو ارد سوخاری بزنین وسرخ کنین من خودم اینجوری درست میکنم اردسوخاری رو با کمی اب مخلوطمیکنم تیکه های مرغ خام رو داخل این مایه قرار میدم به مدت یکساعت بعد اونارو داخل پودرسوخاری میغلطونم و کنار میزارم (یه ربعی بمونه خوبه ) و داخل روغن سرخ میکنم
    شیرین بیان جون یه سوال مقدار روغنش چقدر باید باشه ؟ یعنی باید تکه های مرغ توی اون شناور باشن تا خوب سرخ بشه؟
    ماکارانی
     

  8. #191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sanko آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    5
    سلام خانومهای هنر مند بی زحمت آرد سوخاری که نزدیک ترین طعم به سوخاری کنتاکی رو داره و بهترین مارک کورن فلکس رو معرفی کنید مرسی

  9. #192
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hastiye mamani آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7277

    ویترین مدال ها

    من میگو اینجوری سوخاری میکنم که میگوها رو توی تخم مرغ زده شده و ادویه میذارم یه بیست دقیقه ای بمونه بعد آرد + آرد سوخاری که همیشه خودم از باقی مونده نونای حجیم شده ( مثل باگت ، تست و ...)درست میکنم + کمی ادویه و نمک و فلفل میزنم دوباره این مراحلو تکرار میکنم بعد توی روغن سرخ میکنم و حسابی پفکی و عالی میشه!
    بعد از همه تایپ کردن یه نگاه به عنوان تاپیک انداختم دیدم نوشته مرغ سوخاری نه میگو سوخاری ببخشید شرمنده اشتباه شده دیگه
    ماکارانی
     

صفحه 24 از 41 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما