نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 327
صفحه 2 از 41 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    181
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    102
    پسند کرده
    3

    Re: فیله مرغ سوخاری




    اولین افطاری امسال رمضان

    فیله سوخاری
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه ای ترس تنهایی من اینجا چراغی روشنه

  2. #10
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: فیله مرغ سوخاری

    فیله مرغ کریسپی:

    با یه دونه تخم مرغ...یکی دو قاشق سس سویا و یه قاشق سس خردل..فلفل و اویه های دلخواه سسی درست میکنیم و با اضافه کردن دو سه قاشق ارد اونر و غلیظ و خمیری میکنیم...غلظت اندازه ماست معمولی...فیله هارو یه ساعتی توی این مواد توی یخچال میذاریم...بعد در اورده و توی برگه های ذرت پرک یا هر نوع دیگه ای که دوست داشتین..(انواع کرون فلکس) میغلطونیم...قبلش کمی با دست اونهارو خورد میکینم..بعد با دست کمی فشار میدیم تا بچسبه و توی روغن داغ شناور سرخ میکنیم..بسیار ترد و خوشمزه میشه...برگهای ذرت جدا نشدن اصلا ازش توی روغن...بهتره نزدیک سرو سرخ بشن چون بعد تردیشونو از دست میدن...





    فیله مرغ اسپایسی



    و اما نوع اسپایسی:

    برای این مدل باید فیله ها یا تکه های مرغ رو(سینه و ران) ابتدا توی ابلیموترش مزه دار کنیم..بعد بهش ادویه بزنیم و بذاریم مزه دار بشه...بعدش نکته اش توی اب یخشه..اب یخ میذاریم کنار دستمون و فیله ها رو میزنیم توی ارد...بعد میندازیم توی اب یخ...در میاریم و توی ارد سوخاری میغلطونیم..کمی با دست روش رو ماساژ میدیم تا پولکی بشه...من دو بار این کار رو تکرار کردم...بعدم توی روغن داغ شناورش میکنیم تا سرخ بشه...

    اون دستوری که نجما جون گفت توی زودپزه رو پیدا کردم...برای تکه های معمولی مرغ چون مثل فیله زود نمیپزه...باید روغن رو توی زودپز داغ کنیم..تکه های مرغ رو بندازیم توش و درشو ببندیم..5 دقیقه زمان بدیم تا یه طرفش سرخ بشه..طرف دیگه اش رو هم باز در زودپز رو میبندیم و 4-5 دقیقه زمان میدیم تا خوب سرخ بشه و مغزش بپزه...

    اینم ترد و خوشمزه بود..ولی من اولی رو خیلی بیشتر دوست داشتم...
    ادویه مخصوص برای این مدل فیله یا تکه های اسپایسی مرغ شامل:پودر تخم گشنیز..فلفل سیاه و قرمز..نمک..زنجبیل..پودر سیر..کمی فلفل سفید اگه داشتین و مقدار خیلی کمتری جوهر لیو توی بعضی دستورها داره...

    امیدوارم توضیح کامل باشه..
    Andrew, taniya, غزاله77 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  3. #11
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: فیله مرغ سوخاری

    و اما نکته:

    برای مدل کریسپی بعضیها با شیر و ارد و ....هم اون مایه خمیری اول رو درست میکنن...انواع مختلفی داره..ولی در کل اینه که باید با ارد و تخم مرغ و ادویه و...یه خمیری درست بشه که بچسبه به فیله ها و بعد توی برگه های ذرت و...زده بشه...
    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    261
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    645
    پسند کرده
    401

    Re: فیله مرغ سوخاری

    فيله ي مرغ سوخاري كرپسي با دستور ستاره جون....خيلي خوشمزه بود...ممنون خانم

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    854
    پسند کرده
    102

    Re: فیله مرغ سوخاری

    مرغ کریسپی (تیره ها) و اسپایسی (روشن ترها) با دستور ستاره جون:



    مرغ کریسپی رو بیشتر پسندیدیم، البته کورن فلکس من کمی شیرین بود که دفعه بعد حتما یک مدل دیگه امتحان میکنم؛ ولی در کل طعمش خوب بود.
    ممنون ستاره جون
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: فیله مرغ سوخاری

    خواهش میکنم عزیزم..منم کریسپی رو بیشتر دوست داشتم...برای کورن فلکس انتخاب نوعش خیلی مهمه...باید چیزی باشه که سرخ شده اش خوشمزه بشه....برای همین تو اکثر دستورها از نوع ساده برگ ذرت استفاده میشه...رنگ کریسچیهای منو ببین چقدر طلایی و خوشرنگن..چون برگهای ذرت طلایی و خوشرنگ بودن..یکی رو با برنج درست کردم تیره تر شد و مزه اش هم خیلی جالب نشد..البته با چیپس خورد شده هم خوب میشه و خوشرنگ....
    Andrew و taniya این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    سینه مرغ سوخاری با پنیر پارمزان و پودر نان

    من ابتدا سینه های مرغ را (البته همان جور که برای شنیسل استفاده می شود ) از عرض به دو قسمت تقسیم میکنم تا نازک شود بعد آنها را با مقداری نمک و فلفل سیاه ـ جعفری خورد شده تازه ـ کمی آب لیموی تازه ـ مقدار کمی سیر تازه رنده شده ـ کمی زعفران و کمی سس خردل مزه دار کرده و می گذارم تا یکی دو ساعت بماند بعد آن را در آرد سفید سپس تخم مرغ و در انتها پودر نان (درشت خورد شده) می غلطانم و در روغن سرخ می کنم ولی اینبار در فر گذاشتم با مقدار کمی روغن نتیجه از نظر من و همسرم رضایت بخش بود و تصمیم گرفتیم از این به بعد به این روش درست کنیم چون سالم تر است


    Andrew و مانلا این نوشته را پسندیده.
    ناگهان چه زود دیر می شود

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: مرغ سوخاری

    فیله سوخاری
    به فیله ها نمک زدم و بعد توی تخم مرغ که بهش زعفران و پودر سیر زده بودم گذاشتم و بعد توی آرد سوخاری غلتوندم و سرخشون کردم

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

صفحه 2 از 41 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما