نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1347Likes

موضوع: مرغ سوخاری (کنتاکی)

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 327
صفحه 10 از 41 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1386
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ سوخاری

    اول ران مرغ یه تفت کوچولو دادم بعد تو آرد سفید+تخم مرغ+آرد سوخاری ادویه دار آغشته کردم بعد رفت داخل فر .برای دورش هم کدو و هویج پخته شده
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    فیله سوخاری :

    به فیله ها نمک زدم بعد تو پودر سوخاری غلتوندم و بعد تو تخم مرغ که زدم بودم با چنگال و توش یه مقدار پودر سیر و فلفل قرمز زده بودم زدمشون و دوباره پودر سوخاری و سرخ کردمشون
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    سینه مرغ رو ورقه ورقه کردم و بعد با استیک کوب صاف و یکدست کردم . بعد سینه ها رو اول توی آرد بعد توی تخم مرغ که یه مقدار هم زدم تا یکدست بشه و بعد توی آرد سوخاری غلتوندم و برای اینکه لایه کنتاکیم زخیم تر باشه این کار رو چند بار تکرار کردم .... و بعد توی روغن داخ (که اثلا توی روغن غوطه ور نبود اما از مواقع دیگه یه مقدار یشتر بود ) سرخ کردم

    به نظر من برای درست کردن این غذا برای 2 نفر و نصفی (مامان و بابا و بچه ) نصف سینه کافیه . چون به خاطر اضافه شدن محتویات روی سینه حجمش زیاد و سیر کننده میشه .... البته با برنج منظورمه .






    من برای این مقدار نصف سینه استفاده کردم .....
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yourfriend آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    25

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    سلام خانومای هنرمند

    بچه ها جون این غذای اسپایسی که توی رستوران ها سرو میشه از یه پودر سوخاری خاص استفاده میکنن که مطمئنم به جز اون مواد دیگه ای هم داره

    کسی از شماها میدونه چه جوری تهیه میشه ؟ میخوام دقیقا مثه همون باشه

    این بنیه ها و پودرای سوخاری مثه اون در نمیاد اگه کسی بلده لطفا کمک کنه

    ممنون میشم
    یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت * یک قدم مانده ، زمین شوق شکفتن دارد
    * اللهم عجل لولیک الفرج *

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: مرغ سوخاری

    منم اول مرغم رو ببا پیازو نمک وفلف و سیر و برگ بو با اب خیلی کم ابپز کردم بعدتو ارد سفید و تخم مرغ و ارد سوخاری کنتاکی غلطوندم و توی روغن سرخ کردم

    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ سوخاری

    اينم مرغ سوخاري من

    مرغ ها رو خيلييييييي كم آبپز كردم و بعد توي آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاري و كنجد + ادويه و نمك غلطوندم و توي سرخ كن سرخوندم

    نااميد نشو... خورشيدمان دوباره طلوع خواهد كرد... من خداي اين آسمان را مي شناسم.

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yourfriend آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    25

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    کسی نبود جواب مارو بده ؟؟
    یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت * یک قدم مانده ، زمین شوق شکفتن دارد
    * اللهم عجل لولیک الفرج *

  9. #80
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28908
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ سوخاری (کنتاکی)

    فیله مرغ سوخاری
    من اول به فیله کمی ابلیمو وسویا سس و روغن زیتون و ادویه (زیره-تخم گشنیز-پاپریکا-زنجبیل-فلفل قرمز و سیاه)و نمک میزنم و دو سه ساعتی میذارم تو یخچال.
    سفیده تخم مرغ رو یکم می زنم تا از لختگی دربیاد فیله ها رو اول تو سفیده و بعد تو پودر سوخاری می زنم و اگه بشه یکی دو ساعت دیگه تو یخچال بذاریم بهتره پون اینطوری موقع سرخ کردن پودر سوخاری ازش جدا نمیشه.
    من ایندفعه از این پودر سوخاری خارجی که فکر می کنم چینی باشه گرفتم خیلی خوب یود فقط خیلی تند بود دفعه بعد با نوع ساده مخلوط می کنم.
    یه تجربه ای که من دارم اینه که هر چیزی که می خوایم سوخاری کنیم اگه به جای تخم مرغ کامل فقط با سفیده باشه تردتر و چیبسی تر میشه و صد البته از سفیده هایی که از شیزینی های خشک یا رومال نون اضافه میاد استفاده کردیم و اسراف نمیشه.

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 10 از 41 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما