نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree477Likes

موضوع: گوجه بادمجان (یتیمچه و ...)

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 91
صفحه 9 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687
    گوجه بادمجان

    پیاز داغ میکنیم و زردچوبه میزنیم و گوجه هارو اضافه میکنیم که هم سرخ بشن هم بپزن بعد کمی آب و نمک اضافه میکنیم و بادمجانهای سرخ شده رو اضافه میکنیم





    somaye.80, باران67, مامان غزل و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    خونه خودم
    نوشته ها
    1,147
    میزان امتیاز
    186
    پسند شده
    5301
    پسند کرده
    15458
    بادمجان ،کدو سرخ شده، گوجه و فلفل
    نام: Photo on 5-14-93 at 10.29 PM.jpg نمایش: 2027 اندازه: 81.4 کیلو بایت
    m1361 و گلبرگی این نوشته را پسندیده.
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عقیق62 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    662
    پسند کرده
    154
    اینم یتیمچه:بادمجان حلقه شده،کدو سبز حلقه شده،سیب زمینی حلقه شده،پیاز حلقه،گوجه حلقه، فلفل دلمه ای حلقه،قارچ حلقه ای، ،نمک،فلفل،زردچوبه

    hengamehh, باران67, nora1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,992
    میزان امتیاز
    1242
    پسند شده
    20255
    پسند کرده
    13559
    گوجه بادمجان به روش مادربزرگ
    نام: IMG_9535.jpg نمایش: 1322 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    پیاز رو تفت داده نرم که شد سیرخردشده اضافه تفت داده نمک فلفل زردچوبه بعد بادنجان سرخ شده اضافه همراه خیلی کم آب تا پخته بشه 15 دقیقه قبل سرو هم گوجه بدون پوست ورقه شده اضافه تا جابیفته باید کم آب باشه با کشک وسبزی ونون تازه سرو بایدبشه.
    کنارش کشک هس که به خاطر پرنوری فضای آشپزخونه تو عکس دیده نمیشد منم کمی پونه کوهی روش ریختم.
    ...
     
    nora1, گلبرگی, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13226
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    یتیمچه خوشمزه

    اول پیاز رو تفت دادم؛ بعد سیر رو اضافه کرده و کمی تفت دادم؛ فلفل سبز تند رو ریز خرد کرده و اضافه کردم ؛ کمی زردجوبه و نمک و کمی رب رای خوشرنگتر شدن اضافه کرده و تفت دادم
    بعد گوجه های پوست کنده رو ریختم و بعد هم بادمجون دلمه ای ورقه شده( بدون اینکه بادمجون رو سرخ کنم) اضافه کردم؛ به اندازه نصف استکان آب ریختم و گذاشتم با حرارت کم خوب بپزه تا جا بیفته؛ وقتی خوب پخت با قاشق کمی لهش کردم و تنهایی نوش جان کردم

    مریم گلی .., باران67, zohre.a و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فانوس شب. آواتار ها
    پریســــــا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    501
    پسند کرده
    336
    گوشت قلقلی و بادمجان و گوجه در تابه رژیمی با سیب زمینی
    نام: DSC00986.jpg نمایش: 864 اندازه: 87.4 کیلو بایت
    *Queen*, باران67, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #71
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86827
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    گوجه بادمجان

    گوجه بادمجون غذای خوشمزه و لذیذ

    بادمجون رو ورقه کرده و تلخیشو میگیرم(1 ساعت تو اب نمک میذارم بعد نیم ساعت داخل اب سرد تا شوریش رو بگیره.معمولا این کار رو روز قبل انجام میدم و بادمجون رو داخل یخچال میذارم که اینجور کاملا خشکه و موقع سرخ کردن هم اذیت نمیکنه ولی اگه از قبل این کارو نکرده باشم با دستمال خشکشون میکنم)
    بادمجون تلخی گرفته رو سرخ میکنم و میذارم کنار

    پیاز داغ فراوان درست میکنم و نمک فلفل زردچوبه میزنم.
    و لایه لایه بادمجون سرخ کرده و گوجه حلقه شده و فلفل دلمه ای حلقه شده رو میچینم تا تموم بشن.
    نهایتا یه سس تند و تیز میریزم روش و با شعله کم میذارم تا اماده بشه.

    ترکیب سس:
    رب گوجه.نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.سس فلفلی تند

    افسونی, *شمیم*, hengamehh و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1219
    مزه اش عالی من بادمجان سرخ شده تو فریزر داشتم برا همین پیاز داغ کردم فلفل دلمه ای رو تفت دادم ادویه و رب ریختم کمی بعد هم سیب زمینینام: IMG_0866.jpg نمایش: 931 اندازه: 84.6 کیلو بایت
    باران67, samin93, عطر سیب و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما