نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree472Likes

موضوع: گوجه بادمجان (یتیمچه و ...)

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 90
صفحه 2 از 12 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: گوجه بادنجان

    ما وقتي از خوردن غذاهاي گوشتي و برنجي خسته ميشيم يكي از انتخاباي دل انگيزمون اينه:
    بادمجون تازه سرخ شده با پياز داغ فراوون و گوجه فرنگي كه كم آب پخته ميشه


    fara 92 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    محل سکونت
    همین ورا
    نوشته ها
    371
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: گوجه بادنجان

    واسه چاشنی یه کم گوجه سبز(همون آلوچه خودمون)داخلش ریختم خوشمزه تر شد

    [HIGHLIGHT=#ebf1dd]ساختن رو از خودمون شروع کنیم....[/HIGHLIGHT]

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: گوجه بادنجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط SARA_S
    سلام دوستان
    میشه بگید بادمجون را چطوری تو فر سرخ میکنید
    2 طرفا چرب میکنید یا یه طرفشا؟
    زیرو رو هم میکنید یا نه؟
    چقدر زمان میبره و درجه فر چقدر باید باشه؟

    سارا جون من خودم با برس یه کمی روغن به هر دو طرف میمالم میزارم توی فر معمولا گریل و روشن میکنم که فقط طلایی بشه هر دو طرف چون بادمجون زود میپزه نمیخواد خیلی بمونه توی فر
    Mahi site و MARYAM.E این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mas mas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    955

    Re: گوجه بادنجان

    یتیمچه
    سیب زمینی+گوجه+بادمجون+سیر


  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: گوجه بادنجان

    یتیمچه محلی اذری -مواد لازم گوجه فرنگی +سیب زمینی+بادمجون سرخ شده+فلفل سبز + نمک- فلفل- زعفرون- رب گوجه فرنگی سیر فراوون --با اینکه اسمش یتیمچه است ولی من یه موقعهایی به اون گوشت قیمه ای یا گوشت چرخکرده قلقلی یا کمی گوشت مرغ بهش اضافه میکنم.پیازداغ +پیاز حلقه شده خام --------طرز تهیه اول پیاز داغ را با کمی رب تفت بدین ادویه اضافه کنید اگر خواستید گوشت بریزید اول بپزید بعد اضافه کنید.حالا یک ردیف سیبزمینی حلقه ای - بعد پیاز حلقه ای-بادمجون-سیر -گوجه فرنگی-اگر غذای تند دوست دارید فلفل سبز دوعدد -یه کم زغفرون با یک و نیم لیوان اب بگذارید با حرارت ملایم بپزه وجا بیافته .این غذا با نون سرو میشه و کمی یاید در اخرابدار باشد. حتما درست کنید .نوش جان
    Mitra F, باران67 و MARYAM.E این نوشته را پسندیده.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    359
    پسند کرده
    1265

    Re: گوجه بادنجان

    سلام به همگی منو همسری تابستون که میشه تا می گیم غذا چی بخوریم هر دو به گوجه بادمجان رای می دیم .من اول بادمجونارو پوست وبعد نازک برش میدم بعد تو تابه با کمی روغن زیاد و یکم نمک و شعله کم خوب سرخ می کنم . بعد هم گوجه رو حلقه کرده بازم با روغن یکم زیاد با زردچوبه و نمک و فلفل سیاه فراوان در تابه ی دیگر سرخ می کنم . بعد هم همسری که زحمت نون سنکگ رو کشیده و با سبزی میل می کنیم . غذای ساده ولی بینهایت خوشمزه . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید . شرمنده عکس ندارم چونکه این غذا مال تابستونه خونه ماست .پس تابستون میعکسم .
    باران67 و MARYAM.E این نوشته را پسندیده.
    http://lovesepehr.blogfa.com خوشحال میشم بهم سر بزنید

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sedighe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    185

    Re: گوجه بادنجان

    اینم گوجه بادنجان من

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ღ alis ღ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    نوشته ها
    281
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    40

    Re: گوجه بادنجان

    برای اینکه بادمجان موقع سرخ کردن زیاد روغن نگیره میشه هر دو طرف تکه های بادمجان رو ماست مالید وبعد سرخ کرد
    بانوی ایرانی این نوشته را پسندیده.
    از خدا پروا کنید تا پر وا کنید

صفحه 2 از 12 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما