نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree514Likes

موضوع: گوجه بادمجان (یتیمچه و ...)

نمایش نتایج: از 89 به 94 از 94
صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 29101112
  1. #89
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,087
    نوشته های وبلاگ
    565
    میزان امتیاز
    1467
    پسند شده
    24493
    پسند کرده
    14940

    ویترین مدال ها

    نام: DSC01783.jpg نمایش: 651 اندازه: 93.5 کیلو بایت

    یتیمچه یه غذای ساده و خوشمزه

    من گوجه رو پوست میکنم و خرد میکنم بادمجون رو هم خرد میکنم روش میریزم میذارم روی حرارت وقتی آبش کشیده شد بهش روغن و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنم
    zardin, *هما*, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    189
    پسند شده
    3669
    پسند کرده
    1015
    اول این پست می خوام یه تشکر ویژه بکنم از دو نفر
    اول باران عزیز(مرضیه جان) به خاطر روش سرخ کردن بادمجان که گذاشته بود
    دوم خانم زکی زاده عزیز به خاطر پیاز داغ چیپسی که به من یاد دادن از رنده ام چه طور برای خلال کردن پیاز استفاده کنم
    پیاز داغ فراوان درست کردم بعد نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین و تخم گشنیز زدم روش یه لایه گوجه پوست کنده ورق شده و روش هم بادمجان سرخ شده و نصف استکان آب گذاشتم روی حرارت کم تا پخت
    نام: IMG_20160815_1357451899796003.jpg نمایش: 567 اندازه: 104.2 کیلو بایت
    باران67, m1361, مامان سیدکوچولو و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,142
    میزان امتیاز
    377
    پسند شده
    9257
    پسند کرده
    12137
    گوجه بادمجان

    بادمجون رو سرخ میکنم کنار میذارم
    پیاز داغ میریزم داخل تابه و روش به همون میزانی که بادمجون دارم گوجه تکه شده میذارم و مقداری نمک میپاشم و در تابه رو میبندم تا آب شه
    بعد بهش بادمجون رو اضافه میکنم و با گوشتکوب یه کمییییییی میکوبم

    یه مقدار رب و زردچوبه و فلفل هم اضافه میکنم و 2 تا لیوان آب میریزم و شعله اش رو ملایم میکنم تا جا بیافته
    خیلی خوشمزه میشه
    نام: 20161011_195357.jpg نمایش: 1560 اندازه: 69.0 کیلو بایت
    باران67, m1361, lili21 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من عاشق دوستان مامی سایتی گلم هستم

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr banoo آواتار ها
    مهر بانو
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    403
    پسند شده
    3733
    پسند کرده
    6374

    ویترین مدال ها

    نام: photo_--33.jpg نمایش: 344 اندازه: 110.3 کیلو بایت


    خوراک بادنجان

    مواد لازم:

    بادنجان قلمی ریز ۸ عدد
    گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
    پیاز متوسط ۱عدد
    سیر ۲حبه
    رب گوجه ۱ ق.غ
    گوجه فرنگی ۲عدد
    روغن.نمک.زردچوبه.فلفل

    ۱....بادنجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.
    ۲....پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن درون تابه با حرارت ملایم تفت می دهیم.
    ۳....گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و کمی صبر می کنیم تا تفت بخورد.در این حین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را نیز می افزاییم.
    ۴....رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و با مخلوط گوشت به خوبی هم می زنیم تا مزه ها به خورد هم برود و رنگ رب شکفته شود.
    ۵.....با قاشق مواد را کف تابه پخش می کنیم و بادنجان ها را روی مواد می چینیم.
    ۶.....گوجه فرنگی ها را نیز حلقه حلقه کرده و روی بادنجان ها می چینیم.
    ۷.....نصف لیوان اب درون تابه ریخته و کمی حرارت را بالا می بریم تا جوش اید.سپس حرارت را کم کرده .درب تابه را می گذاریم و حدود یک ساعت صبر می کنیم تا مواد بپزد و خوراکمان جا بیفتد.سپس درون ظرف مورد نظر سرو می کنیم.

    ***مراحله آماده سازی بادنجان:
    من همیشه بعد از اینکه بادنجان ها را پوست گرفتم.از وسط به دو نیم کرده و روی هر نیمه کمی نمک پاشیده و دو نیمه را کمی روی هم می کشم و به صورت برعکس درون سبدی چیده و سبد را 2 ساعت کنار می گذارم. در این فاصله بادنجان ها کمی زرداب از خود پس می دهند که آن را دور می ریزم. این کار باعث ترد شدن بادنجان ها و مصرف کمتر روغن می شود.

    *برای برش زدن گوجه ها سعی کنید زیاد حلقه ها را نازک نکنید تا موقع سرو تکه نشود.
    *بهتر است به گونه ای زمان بندی کنید که بعد از خاموش کردن حرارت.نیم ساعت به خوراکتان استراحت بدهید تاجا بیفتد و بعد سرو کنید .این کار باعث می شود. موقع سرو بادنجان ها درون ظرف از هم نپاشن و شکل زیبایی به غذایتان بدهد.
    *به دلیل آب کم و پائین بودن مواد گوشتی ممکن است غذایتان ته بگیرد وبسوزد. پس در این یک ساعت گاهی تابه را چک کنید که آب آن ته نکشیده باشد.
    ***بعد از چیدن لایه های مواد روی هم اصلا نباید مواد را هم بزنید.هر بار هم که تابه را چک می کنید از هم زدن آن بپرهیزید.
    خورشت کرفس
     
    آیه جون, باران67, *هما* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    حوا که بغض می کند،حتی اگر خدا هم اجازه برداشتن سیب سرخ را بدهد،بازهم تنها آغوش آدم آرامش می کند...........

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    516
    میزان امتیاز
    1110
    پسند شده
    10238
    پسند کرده
    9284
    نام: 1503691079948.jpg نمایش: 202 اندازه: 102.1 کیلو بایت

    گوجه حلقه ای سرخ شده ،بادمجان سرخ شده ،سیب زمینی سرخ شده ،پیازداغ چیپسی
    hengamehh, باران67, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    516
    میزان امتیاز
    1110
    پسند شده
    10238
    پسند کرده
    9284
    نام: IMG_20171124_151532.jpg نمایش: 57 اندازه: 110.0 کیلو بایت
    .

    یتیمک(یتیمچه) کدو بادمجان
    .
    (خوراک کدو و بادمجان)
    .
    .
    پیاز رو بهمراه مقدار کمی روغن داخل قابلمه ریختم وکمی که سرخ شد (در حد طلایی شدن) کمی زردچوبه و ادویه زدم
    .
    کدو و بادمجان*ها را که از قبل پوست*گرفته بودم و نگینی خرد کرده* بودم،*رو اضافه کردم و خوب با پیازداغ سرخ کردم
    .
    من بادمجان رو همیشه بعد از خرد کردن داخل کمی اب نمک میگذارم که به اصطلاح تلخی(سودا) بادمجان خارج بشه
    .
    من مقدار کدو رو بیشتر از بادمجان میگذارم.تقریبا دوبرابر(کاملا سلیقه ای هست)
    .
    خب بادمجان و کدو که سرخ کردم
    گوجه*فرنگی*های نگینی (یا رنده شده) رو هم اضافه کردم*.گوجه رو هم با مواد قبلی سرخ کردم و بعد درب قابلمه رو بستم و صبر کردم تا خوب جا بیفته
    .
    .
    (من خودم گوجه رو رنده (پوره) میکنم.از اینکه بعد از پخت پوست گوجه توی غذا باشه بدم میاد.کاملا سلیقه ای هست) ✅در صورتی که گوجه هاتون رنگ خوبی ندارن و یا دوست دارید غذاتون قرمز تر باشه مقداری رب بهمراه گوجه سرخ کنید
    .
    گوجه باعث لعاب بهتر به غذا میشه و اگه نخواستید میتونید حذفش کنید
    .
    بعد از سرخ شدن و جا افتادن گوجه ،مقداری آب ولرم و یک بسته آب(عصاره) قلم اضافه کردم و درب قابلمه رو بستم تا غذا بپزه و جابیفته و غلظتش هم مناسب بشه
    (آب قلم سلیقه ای هست)
    .
    آخر نمک و فلفل و کمی گرد لیمو یا ابلیمو بهش بزنید و طعمش رو بنابر طبع غذاییتون تکمیل کنید.
    .
    من گاهی اوقات داخل یتیمک کدو بادمجان ،نقداری زعفران دم شده هم میریزم که باعث خوشرنگتر شدنش میشه.البته امروز نریختم.
    . .
    بهتره از کدوهای کوچک استفاده کنید.خوش طعم تر هستن و همچنین زودتر میپزن
    .
    بادمجان بهتره خلیلی(تپل) باشه ، رنگش بنفش و کاملا براق
    .
    .

    درمورد برنج هم ،
    من به برنج بعد از پخت روغن جامد میزنم(سلیقه ایه)
    مقداری از برنج رو با زعفران دم کرده ترکیب کردم
    .
    برنج رو بهر شکلی که مایلید داخل قالب بریزید.من کمی برنج سفید ریختم وبعد یک لایه نازک برنج زعفرانی و بعد باز برنج سفید .
    خیلی کم و آروم با پشت کفگیر بهش فشار آوردم و بعد داخل ظرف سرو برگردوندم
    .
    .
    فقط خیلی کم فشار بدید که برنج رو خمیر نکنید(من از این روش استفاده میکنم)
    .
    اگه نخواستید به این روش عمل کنید برنج رو بعد از اینکه داخل قالب ریختید برای سه چهار دقیقه کنار بگذارید و بعد در ظرف سرو برگردونید(ممکنه برنج کمی سرد بشه)
    .
    مدل و یا جنس قالب فرقی نداره
    .
    نام: 1510422160285.jpg نمایش: 59 اندازه: 89.4 کیلو بایت
    .
    نام: 1510422159217.jpg نمایش: 63 اندازه: 83.6 کیلو بایت
    .
    نام: 1510422158205.jpg نمایش: 57 اندازه: 89.0 کیلو بایت
    .
    نام: 1510422157158.jpg نمایش: 62 اندازه: 78.8 کیلو بایت
    .
    نام: 1510422156174.jpg نمایش: 57 اندازه: 84.6 کیلو بایت
    ( قسمت سفید رنگ داخل این عکس ،همون آب یا عصاره قلم فریز شده هست)
    من قلم رو بعد از شستن و تمیز کردن داخل زودپز به مدت سه چهار ساعت میپزم.و بعد از صاف کردن محتوای قابلمه ،به بسته های کوچک تقسیم میکنم و فریزر میکنم
    از عصاره یا آب قلم در انواع خورش ،سوپ و آش استفاده میکنم
    khanoom pasand, hengamehh, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 29101112
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما