نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree472Likes

موضوع: گوجه بادمجان (یتیمچه و ...)

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 90
صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 89101112 آخرینآخرین
  1. #81
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    یتیمچه،غذای گیاهی بسیار خوشمزه





    یتیمچه با دستور خانم گل اور عزیز

    غذایی بسسسیار بسسسیار سالم و مفید و سرشار از فیبر

    همه گی میدونین این غذا چطور درست بشه و روش ها هم تقریبا یکی هست.
    من خودم هم به روش خانم گل اور میپزم منتها چون ایشون نکات رو بسیار زیبا و شسته رفته میگن ترجیح دادم کامل تمامی نکات و موارد ایشون رو بنویسم براتون

    دقت کنین که در این غذا اصلا نیاز نیست مواد رو اندازه گیری کنین و اندازه های داده شد صرفا برای نشون دادن نسبت تقریبی مواد هست.


    مواد لازم:

    سیب زمینی: 500 گرم
    کدو:200 گرم
    بادمجان:200 گرم
    گوجه:250 گرم
    پیاز:200 گرم
    رب گوجه:2 ق غ
    روغن:نصف پیمانه
    نمک و فلفل



    طرز تهیه:

    برای درست کردن یتیمچه باید تمامی مواد ذکر شده رو خوب و تمیز بشورین و روی میزی جلوتون قرار بدین

    بعد از اون اگه مثل من باشین از خود بی خود میشین و یکی دو ساعتی ذوق تک تکشون رو میکنین
    خدایا شکرت به خاطر این همه زیبایی






    روش کلی این غذا اینه که مواد رو حلقه حلقه کرده و لایه به لایه داخل ظرف میچینیم و میگذاریم تا بپزه.

    میتونین مواد رو داخل ظروف پیرکس بچینین و داخل فر بگذارین تا بپزه منتها اگر به شیوه ی سنتی و اصلیش داخل قابلمه و روی اجاق گاز بپزین خیلی خوشمزه تر و جا افتاده تر میشه


    کف ظرف کمی روغن بریزین
    کف ظرف یک ردیف پیاز نازک حلقه شده بچینین

    سیب زمینی رو پوست بگیرین و روی پیاز ها یک ردیف سیب زمینی ورقه شده بچینین.
    نیاز نیست سیب زمینی ها رو خیلی نازک کنین.
    برش های یک سانتی بزنین تا داخل غذا له نشه و خودش رو حفظ کنه.

    بعد از سیب زمینی کدو های حلقه شده رو بچینین.
    پوست کدو و بادمجون رو نگیرین
    پوست سبزیجات خواص فراوانی داره و بهتره در این غذای سالم و خوشمزه مون از وان ها هم استفاده کنیم
    در ثانی نگرفتن پوست باعث میشه داخل غذا له و وارفته نشن و شکلشون رو حفظ کنن


    بعد از کدو ها بادمجون حلقه شده رو بچینین.
    بادمجون اصلا نیاز به تلخی گرفتن هم نداره
    اگر از پوست بادمجون خوشتون نمیاد میتونین راه راه پوستش بگیرین.

    در نهایت حلقه های گوجه رو روی بادمجون بچینین.

    همین ترکیب رو میتونین ادامه بدین تا جایی که 1-2 س بالای ظرفمون خالی باشه.

    سس غذا رو درست میکنیم و روش میریزیم ،در قابلمه رو بسته و روی حرارت قرار میدیم.

    حرارت در ابتدا باید متوسط رو به بالا باشه تا داخل غذا بخار بیافته
    و آب سبزیجات بیرون بیاد

    بعد از اینکه جوش وامد و قابلمه گرم شد حرارت رو ملایم کنین.

    گاه گداری به غذا سر بزنین.
    به این صورت که قاشقی رو از مرکز داخل قابلمه کنین و ته اون رو چک کنین
    اگر دیدین غلیظ شده و آبش در حال تموم شدن هست از همون وسط بهش آب اضافه کنین.



    طرز تهیه سس این غذا:

    برای این میزان مواد دو لیوان آب رو داخل کاسه ای میریزیم.
    بهش روغن رو اضافه میکنیم.
    دقت کنین میتونین روغن رو کمتر بزنین

    من از یک چهارم پیمانه روغن استفاده کردم

    ولی در صورتی که طبق رسپی کار کنین و تمام موارد گفته شده رو رعایت کنین در نهایت غذایی بسیار خوشمزه و با ترکیبی خوب تحویل میگیرین.
    حتی میتونین برای غذاتون از روغن های مفید و توصیه شده استفاده کنین.

    نمک رو اضافه کنین.
    دقت کنین چون این غذا همه ش سبزیجات هست،بدون نمک بی مزه میشن پس نمک غذا خیلی مهمه
    برای این میزان در حد 2 ق غ نمک نیاز داریم.

    فلفل و رب رو هم اضافه میکنیم.

    بعد از هم زدن کامل سس اون رو روی مواد بریزین.


    نکات:
    -اگر دیدین کم نمکه نمک رو در مقداری اب حل کنین و بهش اضافه کنین.

    -خیلی ابکی و یا خیلی خشک اون رو برندارین
    در واقع در انتهای کار در حد یک لیوان اب براش باقی بمونه کافیه


    این غذا رو همراه نون سنگک و سبزی خوردن میل بفرمایین


    zardin, Hope, آرزوی من و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3995
    پسند کرده
    904
    سلام
    گوجه بادنجان
    بادنجان رو پوست کنده و تو اب نمک خیس میکنیم بعد از یکی دو س ابکش و سرخش میکنیم .گردن مرغ رو میزاریم بپزه .بادنجان+ گردن مرغ + پیاز داغ+ گوجه +رب و نمک وزردچوبه رو با یکی دو لیوان میزاریم بپزه و مزه دار بشن.


    نام: 20160117_205529-1.jpg نمایش: 833 اندازه: 104.7 کیلو بایت
    باران67, افسونی, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1163
    پسند شده
    20302
    پسند کرده
    17526
    اینم یه غذای خوشمزه و راحت برای من نوستالژیه چون بچه که بودم هروقت مامانم بادمجون سرخ میکرد حالا برای هر غذایی باید واسه من لقمه میگرفت خیلیم بهم مزه میداد

    نام: 20160312_205451.jpg نمایش: 613 اندازه: 105.9 کیلو بایت
    ....
     
    zardin, میس مهسا, zakizadeh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1163
    پسند شده
    20302
    پسند کرده
    17526
    گوجه بادمجون
    بادمجون سرخ کرده + سیب زمینی سرخ کرده + گوجه خام رو توی تابه میچینم
    پیاز داغ و سیرداغ درست میکنم رب نمک فلفل زردچوبه میریزم کمی آب روی مواد بالا میریزم میزارم بپزه

    نام: 20160510_211208.jpg نمایش: 532 اندازه: 97.0 کیلو بایت
    ....
     
    باران67, zakizadeh, ELAHE_ABAN و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1215
    بخار غذا عکسو تار کرد نام: IMG_20160428_220416.jpg نمایش: 458 اندازه: 104.3 کیلو بایت
    zakizadeh, m1361, افسونی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3229
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    اینم تماته بادمجون(بقول ما یزدی ها)
    دم افطار شوهرم بادمجان های سرخ شده را که دید گفت من تماته بادمجون می خواهم...منم 10 دقیقه به افطار 2 تا گوجه انداختم توی ماهیتابه,کمی نمک,فلفل,دارچین و درش را گذاشتم.5 دقیقه بعدش بادمجان های سرخ شده را روش چیدم و شد این:
    نام: IMG_6001.jpg نمایش: 373 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    iranrose63, m1361, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  7. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1163
    پسند شده
    20302
    پسند کرده
    17526
    مثل دستور چند پست بالاتر

    نام: 20160610_140636.jpg نمایش: 334 اندازه: 93.3 کیلو بایت
    ....
     
    zardin, zakizadeh, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  8. #88
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    گوجه+بادمجان+سیب زمینی+پیاز+فلفل دلمه ای+1قاشق غذا خوری روغن
    نام: 1020.jpg نمایش: 287 اندازه: 72.1 کیلو بایت
    همه مواد رو حلقه حلقه به ترتیب کنار هم داخل قابلمه ...
    پ.ن=همسری پیاز دوست نداره رنده ریز کردم
    پ.ن2=فلفل دلمه ای هم من خشک کرده و پودری دارم
    پ.ن3=ادویه ها هم نمک.فلفل سیاه.زنجبیل
    سیر هم رنده ریز کردم
    یه ق.غ خوری هم روغن(براگروه رژیمی)
    نام: 1111.jpg نمایش: 1677 اندازه: 89.5 کیلو بایت
    نام: 1201.jpg نمایش: 295 اندازه: 80.9 کیلو بایت
    اینم نمای کلی بعد 2ساعت دم کردن رو شعله خییییییییلی کم
    نام: 120222.jpg نمایش: 295 اندازه: 86.5 کیلو بایت
    .......
     
    zardin, باران67, sita-golam و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 89101112 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما